Dagalidis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2006 Mμπορώ να μεταφέρω λειτουργικό με το GHOST από RAID 0 (2x120 @ Silicon Image) σε RAID 0 (2χ320 @ Νvraid) ?Aν ναι , γιατί ο Norton GHOST 10 που έχω κατά το BOOT από το CD του κολλάει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Αύγουστος 17, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2006 Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 20:17] Mμπορώ να μεταφέρω λειτουργικό με το GHOST από RAID 0 (2x120 @ Silicon Image) σε RAID 0 (2χ320 @ Νvraid) ?Aν ναι , γιατί ο Norton GHOST 10 που έχω κατά το BOOT από το CD του κολλάει ? Απλά όχι! Δοκίμασε με το Acronis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Αύγουστος 17, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2006 Acronis ποιό έχεις υπόψιν σου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Αύγουστος 17, 2006 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2006 Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 22:35] Acronis ποιό έχεις υπόψιν σου ? Acronis True Image. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Αύγουστος 17, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2006 Οκ thanks... To κατέβασα ήδη, για να δούμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Αύγουστος 18, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 Tελικά ΟΥΤΕ με το TRUE IMAGE μπορώ να κάνω τίποτα. Μόλις κάνω Proceed και φτάνει το σημείο του REBOOT μου βγάζει μια μικρή οθονούλα CANCEL και κάνει Cancel την διαδικασία μόνο του. Οταν κάνει reboot ξεκινάει δήθεν να κάνει το CLONE αλλά δεν το κάνει ποτέ και ξαναμπαίνει στα windows χωρίς την παραμικρή αλλαγή. Τι χαζομάρα είναι τώρα αυτή να μην μπορώ να κάνω Clone το ένα RAID0 στο άλλο.. Δε θέλω να ξαναρχίσω εγκατάσταση όλων από την αρχή (FORMAT - SETUP).... Help... :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Αύγουστος 18, 2006 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 09:24] Tελικά ΟΥΤΕ με το TRUE IMAGE μπορώ να κάνω τίποτα. Μόλις κάνω Proceed και φτάνει το σημείο του REBOOT μου βγάζει μια μικρή οθονούλα CANCEL και κάνει Cancel την διαδικασία μόνο του. Οταν κάνει reboot ξεκινάει δήθεν να κάνει το CLONE αλλά δεν το κάνει ποτέ και ξαναμπαίνει στα windows χωρίς την παραμικρή αλλαγή. Τι χαζομάρα είναι τώρα αυτή να μην μπορώ να κάνω Clone το ένα RAID0 στο άλλο.. Δε θέλω να ξαναρχίσω εγκατάσταση όλων από την αρχή (FORMAT - SETUP).... Help... :giveup: Σε μένα από raid0 (nvidia) σε μονό δίσκο δεν είχε κανένα πρόβλημα... Όλα δούλεψαν ρολόι. :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Αύγουστος 18, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 Δεν του αρέσει ο συνδιασμός των 2 RAID ? Tι να πώ ... ίσως χρειάζομαι ψυχίατρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gprhellas Αύγουστος 21, 2006 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 για δοκίμασε το ακόλουθο tip... 1. ghost 2003 from flopy rair to single HD in disk to disk mode 2. reboot and verify the new single HD (may be nead to set active with PartitionMagik flopy disks if get NTLR Missing mesage) 3. ghost 2003 from single HD to raid in disk to disk mode 4. maybe nead again step 3 5. \σε μένα δούλεψε σε M/B asus P5W 975 with 955EE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Αύγουστος 21, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 Λοιπόν το πρόβλημα λύθηκε και έγινε επιτέλους η μεταφορά σωστά και χωρίς εκπλήξεις.... Το πρόβλημα ήταν ότι το νέο RAID 0 (2Χ320 GB) όταν δημιουργήθηκε σε 1 Partition 640GB δεν έκανα κανονικό Format αλλά QUICK FORMAT και ο δίσκος χαρακτηρίστηκε ως DYNAMIC... To πρόβλημα λύθηκε δια μαγείας όταν έκανα ΚΑΝΟΝΙΚΟ FORMAT στο Stripe και ο Δίσκος έγινε STATIC και φυσικά μπόρεσα επιτέλους να κάνω CLONE DISK... Moυ'σπασε τα αρΧ@@#$#@ αλλά τα κατάφερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.