f117 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2006 Το ADSL in a box «απογειώνεται» τώρα και στα 768 μόνο με 20,5 ευρώ / μήνα για ένα χρόνο!16/08/2006Η FORTHnet, συνεχίζει την προώθηση της ευρυζωνικότητας σε όλους τους Έλληνες, με μία νέα απίστευτη προσφορά. Τώρα δίνεται η δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν ADSL in a box, από 21 Αυγούστου έως 30 Σεπτεμβρίου 2006, με ταχύτητα 768, με κόστος μόλις 20,5 ευρώ / μήνα, για ένα χρόνο! To ADSL in a box διατίθεται από τις αλυσίδες καταστημάτων Πλαίσιο, Multirama, Κωτσόβολος, Ηλεκτρονική, GNET, Fnac, Mediamarkt, Βιβλιοκίνηση, από το e-shop.gr, καθώς και από τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και τα γραφεία της FORTHnet σε όλη την Ελλάδα.Σημειώνεται ότι το ADSL in a box στα 768 έχει αρχική τιμή αγοράς 117 και σε αυτή περιλαμβάνονται οι 6 πρώτοι μήνες σύνδεσης. Η προσφορά στα 768 απαιτεί 12μηνη παραμονή στην υπηρεσία, ενώ το κόστος από τον 7ο έως και τον 12ο μήνα είναι 21,5 / μήνα.Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η προσφορά του ADSL in a box στα 1024 με 25 / μήνα, για ένα χρόνο, παρατείνεται έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2006. http://www.forthnet.gr/templates/corporatePrPostingView.aspx?p=169527 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 17, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2006 Εχει ο ΟΤΕ 768 γραμμή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Αύγουστος 17, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2006 εν ξέρω τι παίζει αλλά μάλλον γιατί αν θυμάμε καλά για τις αναβαθμίσεις που λένε οτι θα κάνει κάποια θα αναβαθμιζόταν σε 768....αλλά δεν τον κόβω κιόλας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Αύγουστος 17, 2006 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2006 λεγανε οτι οι 384 γραμμες θα γινουν 768 (ακριβως το διπλασιο δηλαδη οπως και στις αλλες περιπτωσεις 512->1024 , 1024->2048). Αρα μαλλον ειναι τιμη "μετα την αναβαθμιση"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Αύγουστος 17, 2006 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2006 Η προσφορα αυτη ειναι βασισμενη στις αναβαθμισεις που θα γινουν μεσα στο φθινοπωρο . Οι 384 θα γινουν 768 .Τη δεδομενη στιγμη ομως , επειδη δεν υπαρχει 768 γραμμη ΟΤΕ , μαλλον θα δωσουν 1024 με limit , και οταν ο ΟΤΕ βγαλει την 768 θα γινει η αναλογη προσαρμογη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oekab1992 Αύγουστος 18, 2006 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 Σχετικά με την προσφορά αυτή, μου ήρθε ενα email απο Forthnet. Να σημειώσω οτι ειχα πάρει το πακέτο ADSL IN A BOX 512 για 12 μήνες με την προσφορά της Forthnet την 01/06/2006. Σας παραθέτω το email όπως ακριβώς έσκασε απο Forthnet:_______________________________________________________Αναβάθμιση ταχύτητας για τους συνδρομητές FORTHnet ADSL !Αγαπητοί Συνδρομητές,Η FORTHnet πάντα πιστή στην υπόσχεση της να παρέχει συνεχώς ποιοτικότερες ευρυζωνικές υπηρεσίες και με το μεγαλύτερο όφελος για όλους εσάς τους συνδρομητές μας, σας ενημερώνει ότι άμεσα με την ολοκλήρωση της αναβάθμισης ταχύτητας σε όλους τους τύπους πρόσβασης ADSL από την πλευρά του ΟΤΕ, θα προχωρήσει σε αύξηση της ταχύτητας της FORTHnet ADSL 1Bill συνδρομής σας, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά για εσάς;Αυτό σημαίνει ότι όλοι εσείς που αποκτήσατε "ADSL in a Box" και "ADSL in a Box Plus" την 1/6/06 και επωφεληθήκατε από την εκπληκτική προσφορά «ADSL in a box στα 512Κ μόνο από 117 για 12 μήνες όλα πληρωμένα!», θα κερδίσετε ακόμα περισσότερο καθώς θα δείτε την ταχύτητα της σύνδεσή σας να αυξάνεται στα 768Κ, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. H FORTHnet διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα και ταχύτερα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα της χώρας και συνεχίζει να επενδύει σε ιδιόκτητες υποδομές, εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υπηρεσίες, με στόχο να σας παρέχει ταχύτερες και ποιοτικότερες συνδέσεις ADSL. Η χωρητικότητα διασύνδεσής της εταιρείας με το διεθνές Internet θα ξεπεράσει τα 3 Gbps μέσα στον Αύγουστο, ενώ υπάρχει ήδη συγκεκριμένο πλάνο για περαιτέρω αναβαθμίσεις με στόχο μέσα στους επόμενους μήνες να ξεπεράσει τα 4 Gbps ! Καλές Διακοπές!_____________________________________________Το πότε θα γίνει δεν μας λέει. Εγώ είμαι στο dslam Πέντελης που δεν ήταν στο πιλοτικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Αύγουστος 18, 2006 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 Η αναβάθμιση δεν θα είναι αυτόματη για όλους. Θα γίνει σταδιακά και όπως έμαθα από πηγή μέσα στον ΟΤΕ θα κρατήσει περίπου 1 μήνα , ίσως και παραπάνω ανάλογα με τα όποια προβλήματα προκύψουν. Τεσπά ..... περιμένουμε να δούμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 18, 2006 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 Δηλαδη εμας που εχουμε Forthnet 384 θα μας αναβαθμισουν????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 18, 2006 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 Ναι όσοι έχουν 384 θα αναβαθμιστούν αυτόματα και χωρίς χρέωση στο 768. Χθες μου ήρθε το ανάλογο ενημερωτικό email. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 18, 2006 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 Όντως, μού ρθε κι εμένα! Οπότε περιμένουμε τον ποτέ, εμένα πάντως είναι κολλημένο στα 44κάτι (δεν έχει πάει 768). Χρειαζότανε πάντως Αν συνεχίσουν έτσι οι τιμές, θα τσιμπήσω τα 2mbit με 25 ευρώ το μήνα (και δεν θα το πω ούτε του παπά). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Αύγουστος 18, 2006 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 2MBit με 25 Ευρω , χλωμο πλεον . Για 1ΜΒit παει η δουλεια απο οτι φαινεται. Η forthnet το ειπε και επισημα.Σημερα πηρα στην ΟΤΕΝΕΤ και μου ειπαν οτι δεν ξερουν για τη συγκεκριμενη προσφορα αν θα γινει 2Mbit.Αρα , γιατι να δεσμευτω για 1 χρονο με 25Ευρω για 1mbit ? Μπορω να παρω την 512Κ με 20Ευρω (η οποια θα γινει 1mbit) , με 6 μηνες δεσμευση .... μπαχαλο η κατασταση δηλαδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Αύγουστος 18, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 Αρχική απάντηση από Stelaras.............................. Μπορω να παρω την 512Κ με 20Ευρω (η οποια θα γινει 1mbit) , με 6 μηνες δεσμευση .... μπαχαλο η κατασταση δηλαδη. ποιά που?δώσε λινκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Αύγουστος 18, 2006 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 Μαλλον για το conn-x λεει του οτε .Για 6 μηνες με ~22 το μηνα στα 512 Link to comment Share on other sites More sharing options...
$pIdy_mc Αύγουστος 19, 2006 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 Αρχική απάντηση από Blinky [Χθες, στις 00:50] λεγανε οτι οι 384 γραμμες θα γινουν 768 (ακριβως το διπλασιο δηλαδη οπως και στις αλλες περιπτωσεις 512->1024 , 1024->2048). Αρα μαλλον ειναι τιμη "μετα την αναβαθμιση"... Πάνω σε αυτό που λες έχω μία απορία..Εγώ που έχω πάρει το 5-μηνο 512 της Vivodi και που θα με πιάσει η αναβάθμιση των γραμμών απ΄ τον Ο.Τ.Ε στα μέσα του χειμώνα.!!!!! Η ερώτηση μου είναι..Θα μου παρέχει εμένα η Vivodi την 1024 μετά την αναβάθμιση του Ο.Τ.Ε ? !!!!! Ρωτάω, γιατί εγώ πλήρωσα για 512 και δεν την συμφέρει να μου αναβαθμίσει την γραμμή τσάμπα, επειδή ξαφνικά ο Ο.Τ.Ε του κάπνισε να γίνει Ευροζωνικός <--- @@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 19, 2006 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 Αρχική απάντηση από $pIdy_mc!!!!! Η ερώτηση μου είναι..Θα μου παρέχει εμένα η Vivodi την 1024 μετά την αναβάθμιση του Ο.Τ.Ε ? !!!!! Αυτό μόνο η vivodi μπορεί να στο απαντήσει. Αυτό που μπορείς να κάνεις από τη μεριά σου είναι να τους πάρεις τηλέφωνο, και να πεις ότι αν δεν στο αλλάξουνε θα αλλάξεις πάροχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
$pIdy_mc Αύγουστος 19, 2006 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 10:47] Αυτό μόνο η vivodi μπορεί να στο απαντήσει. Αυτό που μπορείς να κάνεις από τη μεριά σου είναι να τους πάρεις τηλέφωνο, και να πεις ότι αν δεν στο αλλάξουνε θα αλλάξεις πάροχο Ναι και θα τα βάψουν μαύρα !! Μακάρι να μπορούσα να τους απειλήσω με κάτι τέτοιο, αλλά είναι πολύ δύσκολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 19, 2006 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 Αρχική απάντηση από $pIdy_mc Ναι και θα τα βάψουν μαύρα !! Μακάρι να μπορούσα να τους απειλήσω με κάτι τέτοιο, αλλά είναι πολύ δύσκολο Η δύναμη της εκάστοτε εταιρίας είναι κυρίως το καταναλωτικό κοινό της Τι σε κρατάει στη vivodi και δεν μπορείς να αλλάξεις πάροχο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 19, 2006 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 πες τους εσυ οτι θα αλλαξεις παροχο να δεις για ποτε θα τρεχουν και θα στο κανουν 1024. και αμα δεν στο κανουν. πες οτι θα πεις ολους τους φιλους σου που εχουν vivodi να πανε σε αλλη εταιρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
$pIdy_mc Αύγουστος 19, 2006 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 12:59] Η δύναμη της εκάστοτε εταιρίας είναι κυρίως το καταναλωτικό κοινό της Τι σε κρατάει στη vivodi και δεν μπορείς να αλλάξεις πάροχο? Δεν έχει τελειώσει ακόμα το 5-μήνο, γι αυτό :P Εξαρχής δεν πήρα άλλη εταιρία, γιατί αυτή η προσφορά ήταν πολύ δελεαστική Link to comment Share on other sites More sharing options...
$pIdy_mc Αύγουστος 19, 2006 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 13:11] πες τους εσυ οτι θα αλλαξεις παροχο να δεις για ποτε θα τρεχουν και θα στο κανουν 1024. και αμα δεν στο κανουν. πες οτι θα πεις ολους τους φιλους σου που εχουν vivodi να πανε σε αλλη εταιρια! hehe Πολύ καλή η ιδέα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.