Jump to content

Cabal online

Nickman

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Eχει δοκιμάσει κανείς το cabal online? Το δοκίμασα πρίν απο μερικές ημέρες και έχω κολλήσει άγρια. Εχω κάνει έναν Blader που έχει φτάσει είδη στο 38 lvl. Αν κάποιος θέλει συνδεθεί μέσα να μου στείλει pm. το όνομα του χαρακτήρα είναι Adhes.

Από το βιντεάκι που είδα κόλλησα! :blink:

Σαν Devil May Cry online.. έχεις pm :p

Λοιπόν έχουμε και λέμε. Το παιχνίδι παραμένει δωρεάν και μετά την ημερομηνία της λήξης του λογαριασμού που φαίνεται στον λογαριασμό. Ο Blader μετά το 25-30 lvl μαμεί και δέρνει :banging:. Και τελειώνωντας θα ήθελα να καλωσορίσω και τους Salonika Troopers :clap: :clap:

Εγώ ακόμα περιμένω απάντηση ... :blink:

Edit: Μόλις έκανα νέο λογαριασμό, αφού πριν μία εβδομάδα το σύστημα ήταν εντελώς διαφορετικό.

Επίσης, το βιντεο που είχα δει όντως έμοιαζε με τύπου Devil May Cry. Τώρα τα νέα που είδα είναι σαν άλλο ένα MMORPG.

Είδωμεν.

Τι είδους απάντηση? περιμένεις να σου στείλουν τον κωδικό για το login? Αν ναι θα κοιτάξω εγω σήμερα κα κάνω 2ο λογαριασμό. Αν τα καταφέρω θα σου στείλω με pm το username και το password ;)

Ποιο Cabal ρε παιδιά . Δώστε κανα λινκ . Έχει σχέση με εκείνο το παλιό ?

Κάθισα κάηκα κάνα 15ωρο, φτηνή απομίμηση μου θυμίζει που προσπαθεί να το παίξει action και καλα...

Και τι κακό είναι αυτό να μην μπορώ να βγω να σφάξω παίχτες? άκου εκεί να τους κάνεις και πρόσκληση...

Αρχική απάντηση από FrOsT

Κάθισα κάηκα κάνα 15ωρο, φτηνή απομίμηση μου θυμίζει που προσπαθεί να το παίξει action και καλα...

Και τι κακό είναι αυτό να μην μπορώ να βγω να σφάξω παίχτες? άκου εκεί να τους κάνεις και πρόσκληση...

Μπες στο κανάλι 7 (War Channel) όπου μπορείς να σφάξεις όσους θέλεις (και να σε σφάξουν αντίστοιχα) χωρίς invite pvp και π@π@ριές :p

Αρχική απάντηση από Guard1an

Μπες στο κανάλι 7 (War Channel) όπου μπορείς να σφάξεις όσους θέλεις (και να σε σφάξουν αντίστοιχα) χωρίς invite pvp και π@π@ριές :p

Nice! Πάντως όσο περσότερο μεγαλώνεις τόσο ποιο ενδιαφέρον γίνετε...

Και οι τιμές του:

* 1 Month Subscription € 11.49 (beta testers price €10.49 or invite just one person who pays and you get to play CABAL Online for €9.99 per month, see buddy system above)

* 3 Month Subscription € 32.97, which is a discounted cost of € 10.99 per Month (beta testers price €9.99)

* 6 Month Subscription € 59.94, which is a discounted cost of € 9.99 per Month

* 12 Month Subscription € 111.00, which is a discounted cost of € 9.25 per Month

Paid to Play CABAL Online!

We are also pleased to inform you that you can be paid to play CABAL, yes not pay us but we pay you!!!! You can get this by using our buddy system. For each person you invite we will credit you €0.50 Euros for each buddy who subscribes! This €0.50 Euros will be paid for each month your buddy plays the game, so if your buddy subscribes for 6 months you get 6 x €0.50.

Είχαν πει για φθηνότερο από το WoW, 11.50 αντί για 12.00 :p

ακριβες αντιγραφο MU Online - τελικα "μαπα" το περιμενα πολυ καλυτερο αν κρινω απο την εισαγωγη του

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.