papafwths Αύγουστος 18, 2006 Author #21 Αύγουστος 18, 2006 Το Πράγμα έχει αρχίσει και ζεστένεταιΦιλε μου Jasim θα με συγχωρέσεις αλλά τα εν λόγω μοντέλα δεν φοράνε το ίδιο πάνελ1. Eizo L568 (S170) = 17 inch 25 ms PVA (Samsung LTM170E8-L02) panel.2. Eizo M1700 = 17 inch 8 ms TN (Samsung LTM170EU) panel.χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό για την επολογή μου, αλλά για ενημερωτικούς λόγους. Βέβαια μου κάνει εντύπωση πως και οι δύο βγάζουν τα ίδια χρώματα μιας και εάν ξέρω καλά τα PVA Panel απεικονίζουν περισσότερα χρώματα, έστω κι αν η L568 έχει contrast 1000:1.Συνεπώς καλό θα ήταν ένα παιδί από το forum που έχει για κάποιο χρονικό διάστημα την L568 να μου πεί π.χ εάν βλέπει μια ταινία με γρήγορες σκηνές αν παρατηρήτε ghosting. κάτι που υποθέτω πως εσύ Jasim δεν έχεις δει.A και κάτι τελευταίο αλλά στο επίσημο site της Eizo το L568 δεν υπάρχει πιθανότατα το L578 έχει πάρει την θέση και τα μυαλά μου μόλις είδα το flash video αλήθεια ρε παιδιά τη διαφορά υπάρχει ανάμεσα στο contrasr 500 και 1000 Μιλάμε για νύχτα με μέρα.
Jasim Αύγουστος 18, 2006 #22 Αύγουστος 18, 2006 Να σου πω ειλικρινά τα panel τα σύγκρινα από τις φωτογραφίες του site και και με τη δικιά μου οθόνη βέβαια και έφτασα σ αυτό το συμπέρασμα, αλλά και πάλι δεν πρέπει να έχουν μεγάλη διαφορά(εκτός απ αυτό με τα ηχεία που σου ανέφερα).Τώρα όσων αφορά για ghosting κτλ στη δικιά μου δεν έχω δει ποτέ τίποτα που παίζω παιχνίδια κάργα. Από ταινίες να σου πω την αλήθεια έχω δει μόνο κάτι επεισόδια του 24(φανταστικό) και η εικόνα ήταν μια χαρά. ’σε που γενικά είμαι κατά του να βλέπεις ταινίες στον υπολογιστή γιατι για μένα το PC είναι για άλλες δουλειές.Α και κάτι τελευταίο στη δικιά μου δίνουν χρόνο απόκρισης 8ms ενώ σε κάτι περιδικά που έχω διαβάσει πρόσφατα από δικές τους μετρήσεις την δινουν κοντα στα 20ms(Γκρρρρρρρ). Και να φανταστείς ότι εγώ την πήρα γιατί συνδύαζε ποιότητα, αντίθεση τέλεια(700:1),καλή φωτεινότητα και το βασικότερο, γιατί εγώ είμαι τρελός gamer, χαμηλό χρόνο απόκρισης.Να μου πεις τώρα ποιος λέει αλήθεια θα σε γελάσω αλλά ξέρω σίγουρα κατά πρώτον ότι η οθόνη μου είναι μια χαρούλα και είμαι ευχαριστημένος και κατά δεύτερον ότι πίσω απ τις μετρήσεις των περιοδικών κρύβονται συμφέροντα εταιρειών.Καλά και το 1000/1 με το 500/1 είναι για να πηγαίνουν γι απόσυρση οι μικρές σε αντίθεση οθόνες.
papafwths Αύγουστος 19, 2006 Author #23 Αύγουστος 19, 2006 "’σε που γενικά είμαι κατά του να βλέπεις ταινίες στον υπολογιστή γιατι για μένα το PC είναι για άλλες δουλειές."Για αυτό πάω για 17 ρε συ φίλε και τρελλλλένονται οι άλλοι για wide και παπ@@@@ιες.
Jasim Αύγουστος 19, 2006 #24 Αύγουστος 19, 2006 Αρχική απάντηση από papafwths [Σήμερα, στις 11:23] Για αυτό πάω για 17 ρε συ φίλε και τρελλλλένονται οι άλλοι για wide και παπ@@@@ιες. Συμφωνώ μαζί σου, εσύ έχεις άλλες προτεραιότες!
CaptainMilo Αύγουστος 20, 2006 #25 Αύγουστος 20, 2006 Αρχική απάντηση από papafwthsΓια αυτό πάω για 17 ρε συ φίλε και τρελλλλένονται οι άλλοι για wide και παπ@@@@ιες. Κανείς δεν "τρελένεται" φίλε μουΑν εσύ γουστάρεις να σκάσεις 400 ευρώ εν έτη 2006 σε 25ms μοντέλο και 17άρι , με γεια σου με χαρά σουΘα σε παρακαλούσα να διορθώσεις το ποστ σου , καθώς θεωρώ πως προσβάλει τόσο εμένα , όσο και τα άλλα παιδιά που προσπάθησαν να σε βοηθήσουν με την επιλογή σου
morfeas-dsl- Αύγουστος 20, 2006 #26 Αύγουστος 20, 2006 Και εγω το ειδα το ποστ του φιλε μου αλλα νομιζω η καλυτερη τιμωρια θα ηταν να τον αφησεις να την αγορασει....οπως τα λες εν ετη 2006 17αρα tft με 25ms και 400 ευρω..Πουλαω και ενα audi 80 προς 20.000 αν ενδιαφερεσαι!....
papafwths Αύγουστος 20, 2006 Author #27 Αύγουστος 20, 2006 Ρε παιδία πως κάνετε έτσι μια γνώμη εξέφρασα κάπως υπερβολικά. Λοιπόν για να συννενούμαστε. Πρώτον η συνησφορά σας για την επιλογή μου και όχι μόνο είναι μεγάλη και για αυτό σας ευχαριστώ άλλωστε στο θέμα οθόνης έχετε καλύτερη γνώση από μένα για αυτό και ζητάω την βοήθεια σας.Επίσης, ναι μεν θεωρώ υπερβολικό >= 21" καθώς και wide αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόσβαλα κανέναν αν την έχει ή θέλει να την αποκτίσει. Απλά θεωρω πως ειναι λίγο υπερβολή αυτά για αυτό και λέω ότι ειναι λίγο παπ@@@ες. Προσέξτε υπερβολή για μένα οχι για κάποιον που θέλει π.χ να παίζει τα παιχνίδια του και καλά κάνει να θέλει wide.Θα ηθελα να πω ρε παιδια επειδή το budget μου θα φτάσει τα 350 η ιδέα για αγορά 19 είναι και αυτή στο μυαλό μου αλλά επειδη εχω φαει ενα κολλημα με eizo συνεχίζω να βλέπω πως 17 και eizo. Τέλος, η Eizo L568 μαλλον απορριπτεται και πλεον ειμαι με μια επιλογη. Πιστευω να εγινα κατανοητος και αν μπορειτε να συνεχισεται την βοηθεια σας προτινοντας μου κανα Monitoraki ακομα μιας και μεχρι την τεταρτην θα παιχτει παραγγελια.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.