sfakattack Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2006 Παιδιά έχω το τρίμηνο πακέτο Dslcube της vivodi εδώ και ένα μήνα. στα 512 εννοείται.Ως τώρα ικανοποιητικές ταχύτητες.Σταθερά 55+ΚΒ/δευτ. Τώρα εδώ και δύο μέρες με το ζόρι φτάνω τα 37-38.Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Αύγουστος 16, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2006 Σε ποιο κέντρο του ΟΤΕ είσαι;Μίλησες με την vivodi / ΟΤΕ όσων αφορά το πρόβλημα;Πολλά μπορεί να φταίνε , είτε από την πλευρά του Isp , είτε από την πλευρά της Vivodi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfakattack Αύγουστος 16, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2006 δεν μίλησα με κανένα.περιμένω πρώτα εσάς μήπως ξέρετε τι φταίει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Αύγουστος 16, 2006 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2006 και σε μενα απο χτες σερνεται και ειμαι στην otenet 384 τους πηρα τηλ και μου ειπαν οτι ειναι πολυ πιθανο να γινονται τπτ εργασιες. Οποτε κανε λιγο υπομονη:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfakattack Αύγουστος 16, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2006 Λες να φτάιει αυτό; Λοιπόν θα περιμένω και θα δούμε. Φίλε αν δεις εσυ φως με τις ταχύτητες σου πες μου.οκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Αύγουστος 16, 2006 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2006 Ειναι πολυ πιθανο αν και δεν ειναι σιγουρο αλλα τωρα κανουν πολλες αναβαθμησεις και αυτος ειναι ενας λογος παρα πανω για να περιμενουμε λιγο ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfakattack Αύγουστος 16, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2006 Παιδιά πήρα τηλέφωνο τη vivodi και μοθ είπαν να κατεβάσω ένα αρχείο από κάποιο site του Μετσοβίου για να δω την ταχύτητα που πιάνω.Τελως πάντων το κατέβασα και τους πήρα και τους είπα πως οι ταχύτητες είναι απαράδεκτες. Ο υπάλληλος μου είπε πως θα δηλώσει βλάβη στον ΟΤΕ και να επικοινωνήσω με τον ΟΤΕ τις επόμενες μέρες. Έχω απογοητευτεί γιατι δεν βλέπω φως στον ορίζοντα. Μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω τώρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfakattack Αύγουστος 16, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2006 Παιδιά λέτε να κάνω κανένα format;Μήπως κόλλησα καμιά βλακεία; Με το format ελπίζω να μην επηρεάζεται το dsl.ετσι; Χρειάζεται μετά να ξανακάνω τις ρυθμίσεις ή θα μπει κατευθείαν στο internetq Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Αύγουστος 16, 2006 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2006 Για να δεις αν κολλησες τπτ τρεξε κανενα ad aware το φορματ δεν νομιζω να σου φτιαξει της ταχυτητες και μετα το φορματ θα πρεπει να ξανακανεις της ρυθμίσεις. Μην βιαζεσαι τοσο πολυ περιμενε 1-2 μερες και βλεπουμε μετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfakattack Αύγουστος 16, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2006 Ωραία ρε φίλε θα περιμένω.Σ'ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.