Jump to content

Πρόβλημα με ταχύτητα

sfakattack

Recommended Posts

Παιδιά έχω το τρίμηνο πακέτο Dslcube της vivodi εδώ και ένα μήνα. στα 512 εννοείται.Ως τώρα ικανοποιητικές ταχύτητες.Σταθερά 55+ΚΒ/δευτ. Τώρα εδώ και δύο μέρες με το ζόρι φτάνω τα 37-38.Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

και σε μενα απο χτες σερνεται και ειμαι στην otenet 384 τους πηρα τηλ και μου ειπαν οτι ειναι πολυ πιθανο να γινονται τπτ εργασιες. Οποτε κανε λιγο υπομονη:flower:

Ειναι πολυ πιθανο αν και δεν ειναι σιγουρο αλλα τωρα κανουν πολλες αναβαθμησεις και αυτος ειναι ενας λογος παρα πανω για να περιμενουμε λιγο ακομα;)

Παιδιά πήρα τηλέφωνο τη vivodi και μοθ είπαν να κατεβάσω ένα αρχείο από κάποιο site του Μετσοβίου για να δω την ταχύτητα που πιάνω.Τελως πάντων το κατέβασα και τους πήρα και τους είπα πως οι ταχύτητες είναι απαράδεκτες. Ο υπάλληλος μου είπε πως θα δηλώσει βλάβη στον ΟΤΕ και να επικοινωνήσω με τον ΟΤΕ τις επόμενες μέρες. Έχω απογοητευτεί γιατι δεν βλέπω φως στον ορίζοντα. Μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω τώρα;

Παιδιά λέτε να κάνω κανένα format;Μήπως κόλλησα καμιά βλακεία; Με το format ελπίζω να μην επηρεάζεται το dsl.ετσι; Χρειάζεται μετά να ξανακάνω τις ρυθμίσεις ή θα μπει κατευθείαν στο internetq

Για να δεις αν κολλησες τπτ τρεξε κανενα ad aware το φορματ δεν νομιζω να σου φτιαξει της ταχυτητες και μετα το φορματ θα πρεπει να ξανακανεις της ρυθμίσεις. Μην βιαζεσαι τοσο πολυ περιμενε 1-2 μερες και βλεπουμε μετα.:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.