xristina83 Αύγουστος 22, 2006 #21 Αύγουστος 22, 2006 Κωστάκη Εκανεs φοβερη δouλεια......... συγχαρητηρια.......... :clap: :clap: :clap: :clap: Εχw κ εγw το ιδιο κοuτι κ ξερειs ζιλεψα λιγακη......:pppp Τι λες να βαλεις την τεχνη σου να γινει κ το δικο μou κοuτη απο altec ...... σαν το δικο σοu ????????/ )))))))))))))))))))))) :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
hara-g Αύγουστος 22, 2006 #22 Αύγουστος 22, 2006 το κουτακι ειναι καταπληκτικο ... και εχω τη χαρα να το βλεπω και να το χαιρομαι καθε μερα... σ'ευχαριστω πολυ που μου χαρισες τη δημιουργια σου... ελπιζω το παλιο μου κουτι να εχει την ιδια καλη τυχη με αυτο... και ισως καλυτερη ειναι τελειο ολο το βραδυ το χαζευω το εχω ερωτευτει
disssconected Αύγουστος 24, 2006 #24 Αύγουστος 24, 2006 φοβερό Κώστα.....έχω το ίδιο κουτί (το παλιό μου pc) και πάντα ήθελα κάτι να αλλάξω σε αυτό το κουτί...κάτι δεν μου άρεσε....με το που είδα εδώ πως το μόνταρες όχι μόνο δεν μου έδωσες ιδέες.....καλήτερα θα ήταν να έλεγα οτι μου έδωσες το ίδιο το μοντάρισμα....(δεν πιστεύω να παίξουν τπ μηνύσεις για παράβαση ιδιωτικότητας? χαχα). Φοβερή δουλειά....και στο άλλο μοντάρισμα με το καλό....
wesker Αύγουστος 25, 2006 #25 Αύγουστος 25, 2006 Αρχική απάντηση από hara-g το κουτακι ειναι καταπληκτικο ... και εχω τη χαρα να το βλεπω και να το χαιρομαι καθε μερα... σ'ευχαριστω πολυ που μου χαρισες τη δημιουργια σου... ελπιζω το παλιο μου κουτι να εχει την ιδια καλη τυχη με αυτο... και ισως καλυτερη ειναι τελειο ολο το βραδυ το χαζευω το εχω ερωτευτει Αχχχχχχχχχχ....Που'ναι η αγάπη...... Που'ναι ηα αγάπη......
Κωστάκης Αύγουστος 28, 2006 Author #27 Αύγουστος 28, 2006 Αρχική απάντηση από disssconected φοβερό Κώστα.....έχω το ίδιο κουτί (το παλιό μου pc) και πάντα ήθελα κάτι να αλλάξω σε αυτό το κουτί...κάτι δεν μου άρεσε....με το που είδα εδώ πως το μόνταρες όχι μόνο δεν μου έδωσες ιδέες.....καλήτερα θα ήταν να έλεγα οτι μου έδωσες το ίδιο το μοντάρισμα....(δεν πιστεύω να παίξουν τπ μηνύσεις για παράβαση ιδιωτικότητας? χαχα). Φοβερή δουλειά....και στο άλλο μοντάρισμα με το καλό.... Go for it! και περιμένω αποτελέσματα...
disssconected Αύγουστος 28, 2006 #28 Αύγουστος 28, 2006 Αρχική απάντηση από Κωστάκης Go for it! και περιμένω αποτελέσματα... Αχ....Κώστα....μην με ξεσηκώνεις τώρα...δεν υπάρχει προς το παρόν χρήμα...θέλω πρώτα να δω τι θα κάνω με το ''main pc'' μου και μετά με το altec noname case...(λειτουργεί ως κατεβαστήρι). Δηλαδή πιστεύω να ποστάρω σε κανένα μήνα photos απο το main pc...και μετά...καλό καλοκαίρι πάλι για το κατεβαστήρι....
timotas1416003262 Μάρτιος 4, 2007 #30 Μάρτιος 4, 2007 μπραβο μαν πολυ καλο αποτελεσμα... το σκελετο ετσι απλα τον εβαψες....ο σκελετος δν θελει ηλεκτροστατικη????
timotas1416003262 Μάρτιος 4, 2007 #31 Μάρτιος 4, 2007 μπραβο μαν πολυ καλο αποτελεσμα... το σκελετο ετσι απλα τον εβαψες....ο σκελετος δν θελει ηλεκτροστατικη????
white_devil Μάρτιος 5, 2007 #32 Μάρτιος 5, 2007 Πολύ καλό!!! Μου βάζεις και μένα ιδέες...!θα ξυλώσω το κουτί μου και θα το κάνω αγνώριστο!
cabrinha Μάρτιος 5, 2007 #33 Μάρτιος 5, 2007 Πoλυ ωραιο το αποτελεσμα. Και εις ανωτερα. Παντως τωρα που το εκανες ομορφο το κουτι τωρα ηρθε και η ωρα να το αποχωριστεις.Κοπριτη οταν λες βηματα για να διασφαλιστει η ανθεκτικοτητα αναφερεσαι στην βαφη? Μπορεις να πεις λιγα παραπανω πραγματα να μαθω και εγω ο ασχετος τιποτα γιατι σκοπευω να προχωρησω σε κατι τετοιο?
fusion Μάρτιος 10, 2007 #35 Μάρτιος 10, 2007 Αρχική απάντηση από Κωστάκης σε όσα σημεία έτριψα με γυαλόχαρτα ντουκόχαρτα κλπ κλπ όσο λεπτα και αν ήταν αυτά άφηναν γρατζουνιές οι οποίες φαινόντουσαν και μετά το βάψιμο... καλύτερα να μήν τρίβεις.... η μπογιά και πάλι πιάνει καλά. προς το παρών δέν μπορώ να σου δείξω φωτό απο τα spray γιατι άυριο φεύγω για διακοπές.... το μόνο που μπορώ να σου πω είναι οτι ήταν spray της dupli-color!!! ΜΗΠΩΣ, λεω μηπως ξεχασες να βαλεις ασταρι μετα (primer πως το λενε)? Δεν ειμαι ειδικος στο θεμα αλλα απο οτι εχω διαβασει ειναι στανταρ να περασεις αρκετες στρωσεις ασταρι για να καλυφθουν η γρατσουνιες και οτι αλλο. Βασικα εχω διαβασει οτι παει ετσι "τριψιμο-ασταρι-30'αναμονη-τριψιμο-ξανα ασταρι-παλι αναμονη-τριψιμο-βαψιμο". Ετσι εχω διαβασει εγω, δεν ξερω αν ειναι σωστο. Κατα τ' αλλα nice work!! :T: Ακριβως ετσι σκεφτομαι να κανω και εγω το δικο μου case, ματ μαυρο μεσα και glossy μαυρο απ' εξω.
anthis Μάρτιος 11, 2007 #37 Μάρτιος 11, 2007 Αυτό το "καλώδιο" πού περνάς τι ακριβώς είναι? Παρεπιπτόντως με το καλώδιο είναι φοβερό... Πού το αγόρασες?
ΓιαγκΤ Μάρτιος 13, 2007 #40 Μάρτιος 13, 2007 Αρχική απάντηση από cabrinha [05-03-2007 19:22] Κοπριτη οταν λες βηματα για να διασφαλιστει η ανθεκτικοτητα αναφερεσαι στην βαφη? Μπορεις να πεις λιγα παραπανω πραγματα να μαθω και εγω ο ασχετος τιποτα γιατι σκοπευω να προχωρησω σε κατι τετοιο? Υποθέτω εννοεί ότι δεν δείχνει πουθενά να τρίβει με ψηλό ντουκοχαρτο τα προς βαφή κομμάτια. Χωρίς τρίψιμο η μπογιά ξεφλουδίζει.Επίσης ένα επί πλέων πέρασμα με διαφανή βερνίκι πάνω από την μπογιά βοηθάει στην ανθεκτικότητα , αλλά και στην εμφάνιση.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.