Κωστάκης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2006 Αφου την θέση του παλιού μου κουτιού πήρε το armor αφάσισα να αρχίσω το modding. To θύμα ήταν ένα κλασσικό άσπρο κουτάκι που έβαζε η altec στα έτοιμα συστήματα της... Δυστυχώς φωτό δέν έχω πολλές και σε καλή πoiότητα αλλα θα βγάλετε άκρη (Η τρύπα δέν υπήρχε την άνοι3α μετά ... απλώς πάρτε μια ιδέα για το πώς ήταν το κουτί) Το γαλάζιο πλαστικό κομμάτι αφαιρέθηκε απο την πρόσοψη (με κλιπσακια έπιανε) σχεδιάστηκε επάνω του με δαβήτη κύκλος ακτίνας 8 εκ. και κόπηκε... ... στην συνέχεια το έτριψα με λεπτό ντουκόχαρτο και του πέρασα καλώδιο στο εσωτερικό του κύκλου... Τρύπα της ίδιας διαμμέτρου ανοίχτηκε και στο κυρίως μέρος της πρόσοψης... Το επόμενο βήμα ήταν να σχεδιαστεί πάνω στο πλαινό του κουτιού το σχήμα του παραθύρου που θα άνοιγα... να κοπεί... και να περαστεί πάλι καλώδιο στο εσωτερικό του κομμένου παραθύρου... (ο φίλος μου ο γιώργος με το κομμένο παράθυρο :P:P) και το παράθυρο με το καλώδιο κολλημένο με σιλικόνη γενικής χρήσης Στον σκελετό του κουτιού έγινε άνοιγμα στο μέρος της πρόσωψης για να εισέρχεται ο κρύος αερας που θα βάζει ο ανεμιστήρας που θα τοποθετηθεί. Στην συνέχεια έβαψα τον σκελετό του κουτιού με μαύρο ματ spray... ...και όλα τα υπόλοιπα μέρη του κουτιού εκτώς των καλυμμάτων των drive και του μπλέ κομματιου της προσοψης βάφτηκαν με μαυρο gloss spray Τέλος το μπλέ κομμάτι της πρόσοψης και τα καλύματα των drive βάφτηκαν με ασημί mat spray,κολλήθηκε ένας ανεμιστήρας 80χ80χ15 με ένα fan guard της akasa ανάμεσα στα 2 πλαστικά μέρη της πρόσωψης και κολλήθηκε και το κομμάτι plexiglass στο πλαινό παράθυρο του κουτιού... και μερικές τελειομένο και φορτομένο.... (το κουτί τελικά το χάρισα στη κοπέλα μου ) όλα τα κοψίματα έγιναν με αυτο το πολυεργαλείο κοπής αγορασμένο απο praktiker ΚΟΣΤΟΣ Πολυεργαλείο κοπής απο praktiker 19.90 Ε Σιλικόνη γενικής χρήσης απο praktiker 2.60 E Κομμάτι plexiglass 50x50 4.70 E Spray 4 κουτιά ~10 Ε Ανεμιστήρας hiper 80χ80χ15 απο multirama ~5 E Fab guard akasa απο multirama 1.60 Ε Ακόμα θα προστεθούν: 2 cold cathode uv ~10 E Fan filter ~3 E fan controller ~15E Enjoy!!!:daisy:
NoDsl Αύγουστος 16, 2006 #2 Αύγουστος 16, 2006 Καλά έ! φοβερή δουλειά. Αγνώριστο!!!! Μπράβο ρε μάστορι P.s ακυρο τωρα εμφάνισε ολες τις photo Και πάλι μπράβο!
o polonos Αύγουστος 16, 2006 #4 Αύγουστος 16, 2006 Πολυ καθαρη δουλια και αποτελεσμα ειναι ολα τα λεφτα. Μπραβο:worship: :worship: :worship:
ΝTG Αύγουστος 16, 2006 #7 Αύγουστος 16, 2006 αλατις ο κωστακης...!!!!! Τελικα πρεπει να ειμαι πολυ αχρηστος....! Ετριψες τιποτα πριν αρχισεις με το spray ή οχι?? Αν μπορεις τραβα μια φωτο απο την 4αδα των spray.. ( αισχρο εεε?)
magicman Αύγουστος 16, 2006 #8 Αύγουστος 16, 2006 ωραια δουλεια! μονο μια παρατηρηση,στο παραθυρο εκει που εχει σιλικονη προσεχε να ειναι ομοιομορφη... να ειναι εχει αλλου περισσοτερη και αλλου λιγοτερη.
Κωστάκης Αύγουστος 16, 2006 Author #9 Αύγουστος 16, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG αλατις ο κωστακης...!!!!! Τελικα πρεπει να ειμαι πολυ αχρηστος....! Ετριψες τιποτα πριν αρχισεις με το spray ή οχι?? Αν μπορεις τραβα μια φωτο απο την 4αδα των spray.. ( αισχρο εεε?) σε όσα σημεία έτριψα με γυαλόχαρτα ντουκόχαρτα κλπ κλπ όσο λεπτα και αν ήταν αυτά άφηναν γρατζουνιές οι οποίες φαινόντουσαν και μετά το βάψιμο... καλύτερα να μήν τρίβεις.... η μπογιά και πάλι πιάνει καλά. προς το παρών δέν μπορώ να σου δείξω φωτό απο τα spray γιατι άυριο φεύγω για διακοπές.... το μόνο που μπορώ να σου πω είναι οτι ήταν spray της dupli-color!!!
jpavly Αύγουστος 16, 2006 #10 Αύγουστος 16, 2006 Μπράβο ρε Κωστάκη, το διέλυσες το κουτάκι!! Τέτοια μεταμόρφωση έχω να δώ από το δικό μου Πάρα πολύ καλή δουλειά! Εύγε!!
toxas Αύγουστος 16, 2006 #12 Αύγουστος 16, 2006 Τι ειν αυτη η μουφα....??? Χαλασα 2 σπρευ για αυτη την μλκ....? (Οπως καταβατε βοηθησα κ εγω λιγο....) ....καλο εγινε τελικα.... αληθεια Κωστακη ποιος ειναι αυτος στο παραθυρο...?
aGka8lz Αύγουστος 16, 2006 #13 Αύγουστος 16, 2006 πολη καλη δουλεια και μεγαλη η διαφορα η μερα με την νυχτα μπραβο σου μαν
Κοπρίτης Αύγουστος 16, 2006 #14 Αύγουστος 16, 2006 πολυ καλη δουλεια φιλε Κωστακη καλογουστο, χωρις υπερβολες και με πολυ ομορφο τελικο αποτελεσμα αν ακολουθουσες και τα σωστα βηματα ωστε να διασφαλισεις την αντοχη του mod σου θα ηταν ακομα καλυτερα... αλλα μη μασας... ειμαι σιγουρος οτι το επομενο mod που ειναι ηδη στο μυαλο σου (κι ας μην το ξερεις ακομα)ν θα γινει ακομα καλυτερο
wesker Αύγουστος 18, 2006 #16 Αύγουστος 18, 2006 Πολύ καλός!!!!!Με το καλό τελειώνω κι εγώ το κουτάκι μου!
xrist Αύγουστος 18, 2006 #17 Αύγουστος 18, 2006 μπραβο παλικαρι.. πολυ καλοΤο dvd drive θα πηγαινε ασημι.
inertiacreep Αύγουστος 19, 2006 #18 Αύγουστος 19, 2006 Ωραίος, μπράβο, πάντα το σιχαινόμουνα αυτό το κουτί αλλά εσύ του έδωσες και κατάλαβε! Προσωπικά θα τράβαγα κι ενα βάψιμο και sleeving στο τροφοδοτικό, έτσι για να μη χαλάει τη γενικότερη εικόνα. ’ντε, καλή συνέχεια και πάντα τέτοια!
JohnnyX Αύγουστος 20, 2006 #19 Αύγουστος 20, 2006 ΚΟΣΤΟΣ Πολυεργαλείο κοπής απο praktiker 19.90 Ε Ερωτηση : Το εργαλειακι νομιζω ειναι ενα globus . Τι περιλαμβανει μεσα η συσκευασια εκτος από τη συσκευή ? (δηλ τροχους , λειαντες κτλ κτλ )
Κωστάκης Αύγουστος 21, 2006 Author #20 Αύγουστος 21, 2006 Ευχαριστώ πού παιδιά... μόλις βρώ το κατάλληλο θύμα θα 3ανα αρχίσω το πετσοκομμα!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.