Jump to content

Οι νέοι επεξεργαστές ΟPTERON Κυκλοφόρησαν και ξεπερνούν τους CONROE 6800 EXTREME ...

Dagalidis

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Nα σας ρωτήσω βρε παλικάρια.... είδατε πουθενά αναφορά για ΒΕΝCH σε Socket F ?????

Eεεεεε τότε περιμένετε λιγάκι να δείτε πόσα αχλάδια γεμίζει ο σάκος και μετά γίνεστε αρνητικοί.... :D

Στο κάτω - κάτω λίγες μερούλες μείνανε μέχρι να γίνει κάποιο leak και να πάρουμε μια πρώτη γεύση από την νέα πλατφόρμα... :D

Τελικά εγώ εννοούσα ότι όσοι είδαν επι εποχής Α64 τα 3G άξιζαν και με το παραπάνω.

Αυτο καταλάβατε τελικά????? :p

Ο τίτλος είναι μέρος του κειμένου που υπάρχει στο bench της SUN.... :D

Tώρα το πόσο ευσταθεί δεν ξέρω αλλά θα δούμε πιστεύω σύντομα..:rolleyes:

μολις προχθες εγινα μπλε...ρε το 'ξερα οτι θα πεσει φωτια να με καψει...παει...ουτε 200 ευρουλακια δεν θα πιανει το conroe συστηματακι μου... :p :P

Τα γνωστά -για ακόμα μια φορά- σενάρια: Φήμες για το νέο Super Socket που θα σκίζει το παλιό, με αμφιλεγόμενα benches (άλλα δίνουν διαφορά - άλλα όχι) και ιστορίες για αγρίους που ακολουθούν και οι δυο εταιρείες.

Καταρχάς μακάρι η AMD να βγάλει κάποιο τρελό νέο CPU (γιατί μόνο έτσι θα πάμε και ΛΙΓΟ μπροστά). Το ότι θα το βγάλει στο Socket F TrechaGireve εμένα με ενοχλεί βέβαια γιατί αποδεικνύει για ΠΟΛΛΟΣΤΗ φορά ότι το ΑΜ2 ήταν μια μεγάλη κοροϊδία (για να μην πούμε και τπτ πιο βαρύ). Παρ'όλα αυτά η πρόοδος πάντα καλή είναι και σίγουρα αποδεκτή από όλους μας.

Η σύγκριση βέβαια με τον 6800ΕΕ είναι πολύ λογική, αν σκεφτεί κανείς ότι και οι μπλε τον συνέκριναν με τον FX-60. Οπότε λογικό είναι και οι πράσινοι να κάνουν το ίδιο.

Όμως ας λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους ε? Οι Conroe λένε δεν έχουν διαθεσιμότητα. Bull****. Τα ίδια έκανε και η AMD με τους Opteron (και όχι η Oktabit, η AMD). Δεν υπάρχουν Opteron έλεγε, τελείωσαν. Και φυτρώνανε αυτοί τσουπ από δω τσουπ από εκεί. Τους αγοράζαμε από τους εξωγήινους φαίνεται. Ε, τα ίδια και η Intel εδώ. Δεν υπάρχουν Conroe λένε, αλλά υπάρχουν 2000 άνθρωποι με Conroe στο PC τους ανάμεσα στα forums. Εντάξει, εδώ στην Ελλάδα ίσως παράγινε αλλά και πάλι θα έρθουν. Δεν ξέρω ποιος φταίει εδώ (Quest-Intel) αλλά θα έρθουν. Και πολύ πριν το Socket F έτσι?

My point is ότι mas douleyoun psilo gazi. Αν η AMD ήταν η καλή εταιρειούλα που νοιάζεται για τον κόσμο ΔΕ θα έβγαζε cpu με 1000 ευρώ. Δε θα μας πουλούσε φούμαρα με τη SUPER 64-bit technology όταν οι 256bit επεξεργαστές υπάρχουν εδώ και κοντά 10 χρόνια. Δε θα μας κολλούσε στο DDR-2 όταν το DDR-3 είναι αιώνες μπροστά, το DDR-4 δείχνει πολύ ισχυρό και το DDR-5 είναι στα σκαριά. Από την άλλη η Intel αν ήθελε να μας δείξει ότι έγινε και αυτή ανθρώπινη και σοβαρή δε θα καθυστερούσε εσκεμμένα τους Core για να ξεστοκάρει τους 5xx / 6xx / 8xx / 9xx. Και καλά τους 9xx, αυτοί είναι καλοί. Όλοι οι άλλοι είναι για ψιλοπέταμα όμως...

Μην είστε fanboys ρεεε...

Δίκιο έχει gznp... δεν είναι σωστό και δεν πρέπει να φανατιζόμαστε με καμιά εταιρία και ειδικότερα εταιρία που ασχολείται με υψηλή τεχνολογία. Πολύ απλά γιατί μας συμφέρει όλους να γίνεται αυτός ο ανταγωνισμός και να προσφέρονται καλύτερα συνεχώς προιόντα. Μπράβο λοιπόν στην Intel για τους αποδεδειγμένα καλύτερους μέχρι στιγμής conroe και άλλα τόσα μπράβο στην AMD που προσπαθεί να απαντήσει.(και μακάρι να το κάνει και να βγάλει και κάτι ακόμα καλύτερο). Εμείς θα επιλέγουμε πάντα τι θα αγοράσουμε γιατί μιλάμε και για χρήματα, οπότε καλύτερα να έχουμε περισσότερες επιλογές. Μην ξεχνάτε πόσοι χάρηκαν που με το που βγήκαν οι conroe δόθηκε ευκαιρία για αναβάθμιση σ'αυτούς που είχαν 939 ή ΑΜ2.... Αν λοιπόν κάποιος πάρει τώρα conroe και σκάσουν κάποια στιγμή οι opteron και είναι όντως καλύτεροι, ποιοι θα ωφεληθούν?? Αυτός ο κύκλος θα γίνεται πάντα!

Δεν διαφωνώ σχεδόν σε τίποτα από τα λεχθέντα παραπάνω.

Εκεί που θα σταθώ λιγάκι είναι στο σημείο των οπαδών (FANBOYS).

Δεν αρνούμαι ότι έιμαι οπαδός της AMD.

Πάντα ήμουν και θα παραμείνω όσο μπορώ και καλύπτωμαι από τα προϊόντα της.

Πάντα συμπαθούσα τον δεύτερο που αγωνίζεται να γίνει πρώτος, όπως και πάντα σηχαινόμουν την INTEL γιατί προσπαθούσε να κάνει το ολιγοπώλιο ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ...

Τώρα εαν κάποτε η AMD πάρει την θέση της INTEL στην αγορά, ίσως φτάσω στο σημείο να γίνω FANBOY της ΙΝΤΕL. :tomato::boxed:

Στο κάτω κάτω δικά μου χρήματα είναι.... γιατί να μην τα καταθέσω σε αυτόν που μου αρέσει ??? :devil:

Ου τρέχω άυριο να πάρω έναν 8220 SE να το σκίσω ... Πόσο λέτε να μου πάρουνε; καμιά 3000 ευρω για τους 8 επεξεργαστές , άλλα 1000 για mobo και άλλα 2000 για 32 giga μνήμη; Μάλλον θα πάρω ένα 4600+ 939 που πάει μόνο 250 ευρώ και μετά βλέπουμε ..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.