f117 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2006 !πριν από καμία εβδομάδα τελείωσε η συνδρομή που είχα....ADSL in a box 384 και τώρα δεν έχω net....!Έχω όπως καταλάβατε τον εξοπλισμό άρα θέλω συνδρομή ADSL απλά.1024 ταχύτητα και να μην είμαι δεσμευμένος για 12 μήνες :S μέχρι 6 θέλω.... :S της HOL μου φαίνετε καλή http://home.hol.gr/online/holofyou/index.aspx?mid=3769;21 3+1 μήνες 119 ευρώ....!για πείτε καμία γνώμη thankez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Αύγουστος 16, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2006 Δε νομίζω να μπορείς να αποδεσμεύσεις την γραμμή σου από την FORTHNET... Το ADSL in a Box την γραμμή του ΟΤΕ την χρεώνει στη FORTHNET και δεν είναι δική σου... Πάρε και ρώτα για να μην έχεις τραβήγματα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 16, 2006 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2006 Μπορείς να κάνεις διακοπή και επανασύνδεση. Συνήθως κάνει 10-15 μέρες. Αλλά και πάλι η 12μηνη της Forthnet είναι η πιό συμφέρουσα στα 1024 (και θεωρητικά θα γίνει 2048 μέχρι τα Χριστούγεννα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Αύγουστος 16, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2006 αχμμμμ dagalidis...... δλδ εννοείς οτι τώρα που έχουν λήξει οι 3+3 μήνες του adsl in a box την γραμμή μου την adsl την έχει η forthnet??δλδ τώρα που λογικά μου είναι ανοιχτή 384 την πληρώνει η forthnet? :S @wizard 2048 που?και Χαλκίδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 16, 2006 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2006 Εφόσον μιλάς για OneBill, δηλαδή δεν πληρώνεις τον πΟΤΕ, αλλά μόνο τη Forthnet, τότε εκείνη διαχειρίζεται τη γραμμή σου. Αρα δε μπορείς να αλλάξεις πάροχο, αν δεν κάνεις διακοπή και επανασύνδεση.Αν είχες βάλει μόνος σου την adsl μέσω πΟΤΕ, και πλήρωνες το πάγιο στο λογαριασμό του πΟΤΕ, τότε την έκανες ότι ήθελες (αλλά δε θα είχες δυνατότητα για φθηνά πακέτα)2048, είπε ο πΟΤΕ, ότι θα το κάνει σε όλη την Ελλάδα. Περισσότερα εδώ: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=27208 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Αύγουστος 16, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2006 κάτσε μία...adsl in a box είχε για 6 μήνες.....δεν τους είπα τπτ για ανανέωση κ τέτοια κ αποτι ξέρω δεν κάνουν αυτόματα ανανέωση αυτοί.....οπότε τι γίνεται?αχμμ μου φαίνεται θα τους πάρω τηλ...άμα είναι να μείνω στην forthnet θα πρέπει να τους πω να διακόψουν κ να ξανανοίξουν?:S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 16, 2006 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2006 Καθιστός είμαι Δεν έχει να κάνει με την ανανέωση, αλλά σε ποιόν ανήκει η γραμμή Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Αύγουστος 16, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2006 .................................................δλδ δεν μου έρθει τπτ να πληρώσω εμένα τώρα ε? ή θα μου έρθει? :S άντε και κάνω την διακοπή!μετά τι λέτε?6 μήνες θέλω όμως γιατί μετα θα ξενοικιάσω αν όλα πάνε καλά και θα γυρίσω Αθήνα ..... ιλίσσια όπου θα είναι τα 4mbit της HOL :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Αύγουστος 16, 2006 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2006 K o εξοπλισμός είναι νοικιασμένος. Θα πρέπει να επιστραφεί στον παροχέα. Μάλλον θα πρέπει να (κλασικά!) απενεργοποιήσεις κ επανενεργοποιήσεις (μέσω παροχέα αυτή τη φορά) τη γραμμή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Αύγουστος 16, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2006 wow....Κάτσε.... το in a box δεν σου λέει να επιστρέψεις τον εξοπλισμό......πουθένα.....!δεν νομίζω να τον επιστρέφεις!στην HOL το λέει οτι μετά πρέπει να τον επιστρέψεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 16, 2006 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2006 Ο εξοπλισμός σου ανήκει, εκτός κι αν διακόψεις τη σύνδεση ΠΡΙΝ τη λήξη τη σύμβασης Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Αύγουστος 16, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2006 ωραία.....και ρώταω για 6 μήνες πάιζει καμία καλή προσφορά στο 1μβιτ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 16, 2006 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2006 Απ'όσο ξέρω όχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Αύγουστος 16, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2006 snif αχμμ.....και άμα δεσμευτείς για 12 μήνες....άμα θες να σταματήσεις τι κάνεις?πόσο πληρώνεις?τα πληρώνεις όλα?αυτή η προσφορά 3+1 τις HOL μ φαίνετε καλή...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.