astrolabos Σεπτέμβριος 3, 2006 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από FABARMBOY Eχω laoura! Αφού έχεις "Laoura" με συγχωρείς που στο λέω αλλά δε θα πας μακρυά γενικώς:1. Στο Linux γιατι θέλει να έχεις όρεξη για ψάξιμο και γνώση αγγλικών γιατί όσο και καλή να είναι η ελληνική κοινότητα του Linux, σίγουρα θα χρειαστεί να διαβάσεις και αγγλικά κείμενα.2. Στο forum γιατι η ειρωνία προς άλλα μέλη εγγυάται μικροβιότητα και απαξίωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Σεπτέμβριος 3, 2006 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από omen34 [31-08-2006 14:18] Ρε παιδιά για βοηθήστε λίγο και μένα τον άσχετο.Λοιπόν όταν κάνω εγκατάσταση Suse ή Ubuntu (σε συστημα με XP), όταν τελειώνω την εγκατάσταση και κάνω reboot για να μπει από τον σκληρό μου βγάζει Error 17 και δεν μου εμφανίζει Bootloader με συνέπεια να μην μπορώ να μπώ ούτε στα Windows και το πρόβλημα δεν φτιάχνει ούτε με fixmbr ή fixboot (recovery console).Αναγκαστηκά πάω για Format , Βαρέθηκα, γιάτι μου το κάνει αυτό ;PLEASE HELP !!!!! Το πρόβλημα είναι καθαρά στον GRUB... όταν τον ρυθμίσεις ζήτα του και μια αποθήκευση στον δίσκο σου. οκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.