blade_pan Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2006 Τωρα με τις νεες μου micron πρεπει να παρω ενα headspreader...Αυτό αξιζει ή οχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Αύγουστος 15, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2006 15 πηγε???Πω πω..Μπορει κανεις να επιβεβαιωσει?Κανει δουλεια αυτο το πραγματακι?Απο θορυβο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Αύγουστος 15, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2006 Το οτι δεν εχει ψυκτρες εξωτερικα παιζει ρολο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Αύγουστος 15, 2006 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2006 Κοιτα δε νομιζω..Οπως και να χει με αυτο της Supertalent θα ψυχονται μια χαρα οι μνημες και χωρις να εχουν εξωτερικο hs.Παρολα αυτα στο eshop εχει hs της akasa με 7 αν χρειαζεται Εμενα οι μνημες μου εχουν μονο μπροστα h.s..(απο την μερια των chipακίων... )Απο την αλλη τπτ.. :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Αύγουστος 15, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2006 Το πολυ πολυ αν θες να το παιξεις υπρβολικος βαζεις και χαλκινα ψυκτρακια εξωτερικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 16, 2006 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2006 Ρε παιδιά, μόνο αέρας κοπανιστός μου φαίνεται αυτό..Καλύτερα να δώσεις τα 7 για τα HS παρά για αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Αύγουστος 16, 2006 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2006 διαφωνω.καλυτερα να δωσει λιγα παραπανω για ενα ενεργητικο συτηματακι παρα σκετα hs και απλα να "κουβερτωσει" τις μνημες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 16, 2006 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2006 Μήπως θα ήταν καλύτερα ένας 8άρης-9άρης με τσέρκι μπροστά στις μνήμες και hs? Σύνολο 15 θα πάει και πιστεύω είναι ακόμα καλύτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Αύγουστος 16, 2006 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2006 Αρχική απάντηση από jpavly Μήπως θα ήταν καλύτερα ένας 8άρης-9άρης με τσέρκι μπροστά στις μνήμες και hs? Σύνολο 15 θα πάει και πιστεύω είναι ακόμα καλύτερα Το αυτό Πάρε heatspreader (ή και μεμονωμένα ψυκτράκια για μνήμες) και βάλε έναν 8άρι να τις φυσάει από πάνω τους . Ο διαχεόμενος αέρας στο "κανάλι" που δημιουργείται από τα 2 στικάκια τις ψύχει επαρκώς Θέμα στηρίγματος δεν υπάρχει , θα χρειαστείς 2 tie wraps τα οποία και θα περάσεις από τις τρύπες του 8άρι ανεμιστήρα , δημιουργώντας θηλιά . Κατόπιν , θα την κρεμάσεις από τις εγκοπές που έχουν οι μνήμες για να "κλειδώνουν" στο mobo και είσαι έτοιμος Αυτά τα ζαβά τα 4άρια fans δεν τα χωνεύω Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Αύγουστος 16, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2006 CaptainMilo καλη πατεντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Αύγουστος 16, 2006 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2006 Οντως Εχω εναν 8αρη προχειρο ;p Θα κατσω να το κανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.