Chosen Αύγουστος 23, 2006 Author #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2006 Το F4 έχω (το official), με όλα Auto, 105MHz PCI-e, +0.3V μνήμες, +0.2V MCH & 1.38V Vcore. Όταν δίνω πάνω από 0.3 στις μνήμες (μόνο 0.4 που δοκίμασα δηλαδή) μου βγάζει vDDR: Fail! στο Health Monitoring. Να υποθέσω ότι αυτό διαβάζει απλώς το Vdimm και δεν εντοπίζει κανένα ουσιαστικό πρόβλημα στην τάση; Εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν χρειάζονται 2.2 οι μνήμες, καθώς με 2.1 πάνε 960. Εκτός κι αν λέω μλκίες [edit] Κάτι που μου τριβελίζει το μυαλό, είναι το F4e, καθώς από το F4c πήγα κατευθείαν στο F4 final/official. Το μόνο που με σταματάει, είναι οι κάμποσοι τύποι στο XS που λένε ότι δεν αλλάζει και τίποτα μεταξύ F4e & F4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Αύγουστος 24, 2006 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2006 Δοκιμασες να αλλαξεις θεση στα sockets των μνημων απο 1/3 σε 2/4? Κοιτα και αν παταει καλα η ζεσταινεται υπερβολικα το Nortbridge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 24, 2006 Author #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2006 Τις μνήμες δεν τις δοκίμασα σε άλλη θέση, θα το δοκιμάσω απόψε. Το ΝΒ έχει ανεμιστηράκι από πάνω του και AS5 από κάτω του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.