Jump to content

Ε;

Chosen

Recommended Posts

gfxgd7.jpg

wtf και τα σχετικά...

Τι κάνω λάθος;

Τελευταίοι οδηγοί για το 965 (από την Intel, όχι από την Gigabyte) και 91.31 για την nVidia.

(μη σας ξεγελάει που στα σκορ του 165 λέει 7800GT και στου Ε6600 λέει 7800GTX, η ίδια κάρτα ήταν/είναι)

Εκτός κι αν το OGL-HL δεν είναι αυτό που νομίζω...

Μήπως παίζει κανείς με 7800GTX και Χ2 στα 2700-2900 να μας πει τι βγάζει;

Μεγαλε, εχω την εντυπωση οτι κατι τρεχει με τους 91.31 και το 965... Με το 975 δουλευαν καλα, αλλα τωρα καπου μπαζουν.

Βγαζω 28000 (και κατι ψιλα) στο 3d 2001 με το μπρικι στα 3100 και την 7900GT...

Ειχα ψυλλιαστει κατι οταν 1 στις 3 φορες που φορτωνα rise of legends εβλεπα 10-30 fps (ενω κανονικα εχω 50-100) Θα δοκιμασω κανα αλλο driver-ι μπας και δω βετλιωση.

Αρχική απάντηση από SLN [Χθες, στις 22:36]

Μεγαλε, εχω την εντυπωση οτι κατι τρεχει με τους 91.31 και το 965... Με το 975 δουλευαν καλα, αλλα τωρα καπου μπαζουν.

Βγαζω 28000 (και κατι ψιλα) στο 3d 2001 με το μπρικι στα 3100 και την 7900GT...

Ειχα ψυλλιαστει κατι οταν 1 στις 3 φορες που φορτωνα rise of legends εβλεπα 10-30 fps (ενω κανονικα εχω 50-100) Θα δοκιμασω κανα αλλο driver-ι μπας και δω βετλιωση.

Εγω έβγαλα 35000 με την 7800GT stock και το cpu στα 3 γιγα. ’ρα κάτι άλλο παίζει...

Ειναι στανταρ ΓΤΠ οι 91.31 σε μενα... Το ψυλλιαζομουνα στα παιχνιδια και επιβεβαιωθηκε τωρα που ετρεξα 01.

Θες κι αλλο ακυρο? ΚΑΘΕ φορα που κανει boot windows μου βγαζει εικονιδιο "ειδοποιησης" οτι

"απενεργοποιηθηκε η δυνατοτητα SLI γιατι αφαιρεσα μια καρτα γραφικων απο τις 2"

ασχετα αν εχω 1... 7900GT και το SLI σε intel (ποσο μαλλον σε ... 965) ειναι "αγνωστο"

Οτι ναναι...

@ spc

εγω που τους εχω πανω σε μια 7950 μια χαρα ειναι:) :)

EDIT= πριν κανα 2ωρο εβαλα πανω τους 91.37

παρα πολυ καλοι

εχουν ποιο καλο IQ απο τους 91.45

και αν ενδιαφ καποιους τσιμπανε και λιγο

πανω στα bench

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 00:51]

Ειναι στανταρ ΓΤΠ οι 91.31 σε μενα... Το ψυλλιαζομουνα στα παιχνιδια και επιβεβαιωθηκε τωρα που ετρεξα 01.

Θες κι αλλο ακυρο? ΚΑΘΕ φορα που κανει boot windows μου βγαζει εικονιδιο "ειδοποιησης" οτι

ασχετα αν εχω 1... 7900GT και το SLI σε intel (ποσο μαλλον σε ... 965) ειναι "αγνωστο"

Οτι ναναι...

- Κατεβάζεις

- Κάνεις extract

- Κάνεις διπλό click

- Και τέλος το "Δεν έχεις SLI" μπαλονάκι ;)

sliballoon.zip

91.36 WHQL απο guru3d... Μου πηρε 1 ωρα να τους κατεβασω με την ISDN, μου πηρε 25 restart (2 τα κανονικα και 23 που δεν μπουταρε ο υπολογιστης μεχρι να καταλαβω οτι "σεληνιαστηκε" ο ρελες της 1250 και δεν δουλευε η αντλια οποτε υπερθερμαινοταν ο σιπιγιους και η 7900 και εκλειναν το συστημα). Ευτυχως δεν καηκε τιποτις... Δεν καταλαβα γιατι ξαφνικα δεν δουλεψε, οπως επισης δεν καταλαβα γιατι δουλεψε τωρα...

edit: και χωρις SLI μπαλονακι "by default" χωρις τα voodoo/trojan/spyware/credit-card-snatchers που παει να μας κανει να βαλουμε στο συστημα μας ο Ιρλανδος gay.

post-1498-1416072733,8261_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 00:51]

Οτι ναναι...

WTF κοσμος....

removesliballoon.zip

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 01:35]

- Κατεβάζεις

- Κάνεις extract

- Κάνεις διπλό click

- Και τέλος το "Δεν έχεις SLI" μπαλονάκι ;)

Αρχική απάντηση από NoDsl [Σήμερα, στις 01:46]

WTF κοσμος....

Πως την εχετε δει? Θα μαζευτει ολο το thecore.gr εδω περα να λυσει το προβλημα με το sliballoon μου?????

Ειπαμε αλλαξα drivers και λυθηκε! Αντε παιξτε κανα UT να ξελαμπικαρετε....:getlost:

Αρχική απάντηση από spc

Οποτε;

Μένουν μονο οι beta 91.33 και 91.37;

Οι 91.45 ειναι οκ τελικα για μια καρτα (εστω και 7900/50 GX2) η θελουν οπωσδηποτε quad sli;

και σε μενα Συριε στην 7900GX2 μια χαρα λειτουργει και με καλυτερα απτελεσματα στα τεστ,απλως με αυτους τους drivers την αναγνωριζει σαν 7950

Επανερχόμεθα. Δεν ξέρω τι παίχτηκε ακριβώς, αλλά το μόνο πράγμα που άλλαξα, ήταν οι μνήμες και ο χρονισμός του επεξεργαστή και το default σκορ της (ακλοκάριστης) κάρτας πήγε από τα 3800 στα 4800. Κλοκαρισμένη έβγαζε 4000 (άγνωσται αι βουλαί...)

image1ic6.jpg

"Ε;" Νο2

Οι μνήμες είναι οκ, τις άνοιξα στο μηχάνημα στα default και παίζουνε μια χαρά (800MHz, 5-5-5-15, 2.0V)

Έβαλα λοιπόν τον διαιρέτη μου (Χ2.0) για να παίξουν 533, κι άρχισα να ανεβαίνω.

Έχω βρει ταβάνι στα 680. Πιο πάνω δεν πάνε με την καμία. (fsb=340)

Για δοκιμή έβαλα διαιρέτη για 667 και προς έκπληξή μου διαπιστώνω ότι φτάνουν τα 875 (fsb=350) με τα ίδια ακριβώς timings που ζορίζονται στα 680 (5-6-6-16)

Όλα τα άλλα είναι ίδια (Vdimm=2.1V, MCH= +0.2V, υπόλοιπα default).

Τι μπορεί να φταίει; :blink:

image3ye4.jpg

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 22:08]

"Ε;" Νο2

Οι μνήμες είναι οκ, τις άνοιξα στο μηχάνημα στα default και παίζουνε μια χαρά (800MHz, 5-5-5-15, 2.0V)

Έβαλα λοιπόν τον διαιρέτη μου (Χ2.0) για να παίξουν 533, κι άρχισα να ανεβαίνω.

Έχω βρει ταβάνι στα 680. Πιο πάνω δεν πάνε με την καμία. (fsb=340)

Για δοκιμή έβαλα διαιρέτη για 667 και προς έκπληξή μου διαπιστώνω ότι φτάνουν τα 875 (fsb=350) με τα ίδια ακριβώς timings που ζορίζονται στα 680 (5-6-6-16)

Όλα τα άλλα είναι ίδια (Vdimm=2.1V, MCH= +0.2V, υπόλοιπα default).

Φιλε μου Πετρο,

Το ιδιο προβλημα ειχε αντιμετωπισειαυτος εδω ο ΓκαΓκομοιρης και το ελυσε τελικα.

Δοκιμασε να περασεις το πρωτο bios της DS4 (στην DS3), καπακι μολις το περασεις κλεινεις τροφοδοτικο, μετρας μεχρι το 10 αναποδα, και αναβοσβηνεις 4 φορες το grill της κουζινας. Αναβεις τροφοδοτικο και αφου κανεις 3 φορες ποστ, περνας απο alt+F2 το νεο bios της μητρικης σου.

Λογικα εισαι ΟΚ!

Σοβαρα τωρα, κι εγω τεσταρα τις μνημες μου με διαιρετη 1:2 και τερματισαν στα 470-κατι. Οποτε τις τρεχω στα 440 που ειναι sweet spot για τα volt τους. Μηπως με τον 1:1 να πανε καλυτερα? Το εχουνε δει πολλοι το συγκεκριμενο εργο...

μηπως η μητρικη τερματιζει εκει και δεν εχει σχεση η μνημη?

Κατι αντιστοιχο δλδ με την msi του vouda!

(υποθεση κανω ,δεν εχω ιδεα απο τα νεα πραματα...)

Μικροτερος διαιρετης υπαρχει στις μνημες?

Αρχική απάντηση από ΝTG

μηπως η μητρικη τερματιζει εκει και δεν εχει σχεση η μνημη?

Κατι αντιστοιχο δλδ με την msi του vouda!

(υποθεση κανω ,δεν εχω ιδεα απο τα νεα πραματα...)

Μικροτερος διαιρετης υπαρχει στις μνημες?

Όχι, καμία σχέση. Υποψιάζομαι την υλοποίηση του 965 από την Γκιγκαμάει.

Αν το προσέξεις, με τις μνήμες 1/1, το fsb δεν πάει πάνω από 340 γιατί χτυπάνε οι μνήμες στα 680 (memtest, SuperPi, κλπ).

Με τις μνήμες σε 4/5, το fsb ξεκολλάει και πάει 380+ (384 έτρεξα 1Μ). Σε αυτό το σημείο, οι μνήμες είναι στα 950 και είναι πεντακάθαρες στο memtest (με κόβουνε οι θερμοκρασίες εκεί).

Οπότε έχει να κάνει μάλλον με τον τρόπο που βλέπει το 965 τις μνήμες στο 1/1 ...

Μικρότερος διαιρέτης δεν παίζει, οι ECC που είχα πάνω είναι 400άρες και με το μπουτάρανε τις έτρεχε στα 533 στεγνά κι ασάλιωτα. Είμουν τυχερός που παίζανε εκεί οι μνήμες και άναψε το PC.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.