cypherth Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2006 υπάρχει τρόπος να γλιτώσω το διπλό κλίκ στο jetpack της κοπέλας μου και να μπαίνει αυτόματα κατά την εκκίνηση του υπολογιστή?μόνο στο σταρταπ το βάζει αλλά είναι σπαστικό κάθε φορά να το πατάει.υπάρχει τρόπος? :...:και κάτι άλλο...όταν χτυπάει το σταθερό κάνει ήχο σαν από μόντεμ κανονικό πράγμα το οποίο είναι πολύ σπαστικό! και το χειρότερο όλων... όταν κλείνει το σταθερό την πετάει από το ίντερνετ!!! αυτό πώς διορθώνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 15, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2006 Filter/splitter εχει? To jetspeed μπορει να δουλεψει και σαν router ετσι δεν ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypherth Αύγουστος 15, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2006 έχει και ένα σπλιτεράκι το οποίο είτε της το βγάζω είτε όχι την πετάει....το μόντεμ είναι το zxdsl 852όχι δεν μπορεί να δουλέχει σαν ρούτερ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 15, 2006 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2006 δες αυτα... http://www.thelab.gr/search.php?action=showresults&searchid=2111347&sortby=lastpost&sortorder=descending και επειδη εχουμε το ιδιο μοντεμ (που ειναι τις κακιας ωρας :p ) ,για το νετ μαλλον θελεις splitter(φιλτρο) να βαλεις για να μην την πεταει. edit : το splitter δεν πρεπει να μπει στην κεντρικη γραμμη για να δουλευουν ολα οκ και να μην πεταει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypherth Αύγουστος 15, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2006 και έλεγα ρε γμτ να φέρω το μικροκομ που μου έμεινε από τη βιβόντι τη δικιά μου! μαζί με φιλτράκι....με βλέπω να πετάγομαι σε κάποιον οτε εδώ να παίρνω ένα...ευχαριστώ πολύ πάντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypherth Αύγουστος 15, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2006 ρε παιδιά δεν πιάνει σε μένα το batch, τι να φταίει, έχω γράψει ακριβώς το όνομα και το username και το password...δεν βγάζει καν το connecting through pppoe Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 15, 2006 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2006 κατι κανεις λαθος. ξαναδοκιμασε προσεχτικα και προσεχε το username και pass. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypherth Αύγουστος 15, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2006 δεν έχω κάνει κάτι λάθος, μου βγάζει συνεχώς remote access error... πραγματικά δεν ξέρω πως να το φτιάξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypherth Αύγουστος 15, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2006 άλλαξα usb και δούλεψε! ήμαρτον!!!!!!! θα τρελαθούμε τελείως στο τέλος..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.