Jump to content

dial της dsl κατά την εκκίνηση

cypherth

Recommended Posts

υπάρχει τρόπος να γλιτώσω το διπλό κλίκ στο jetpack της κοπέλας μου και να μπαίνει αυτόματα κατά την εκκίνηση του υπολογιστή?

μόνο στο σταρταπ το βάζει αλλά είναι σπαστικό κάθε φορά να το πατάει.

υπάρχει τρόπος? :...:

και κάτι άλλο...όταν χτυπάει το σταθερό κάνει ήχο σαν από μόντεμ κανονικό πράγμα το οποίο είναι πολύ σπαστικό! και το χειρότερο όλων... όταν κλείνει το σταθερό την πετάει από το ίντερνετ!!! αυτό πώς διορθώνεται?

δες αυτα... http://www.thelab.gr/search.php?action=showresults&searchid=2111347&sortby=lastpost&sortorder=descending

και επειδη εχουμε το ιδιο μοντεμ (που ειναι τις κακιας ωρας :p :p ) ,για το νετ μαλλον θελεις splitter(φιλτρο) να βαλεις για να μην την πεταει.

edit : το splitter δεν πρεπει να μπει στην κεντρικη γραμμη για να δουλευουν ολα οκ και να μην πεταει?

και έλεγα ρε γμτ να φέρω το μικροκομ που μου έμεινε από τη βιβόντι τη δικιά μου! μαζί με φιλτράκι....με βλέπω να πετάγομαι σε κάποιον οτε εδώ να παίρνω ένα...

ευχαριστώ πολύ πάντως!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.