giorgos_cupra Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2006 Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας για την επιλογη μιας καινουργιας πηγης για το αυτοκινητο μου.Εχω Audi το οποιο εχει κοκκινο φωτισμο,αρα και η πηγη αναγκαστικα θα πρεπει να εχει ιδιου χρωματος φωτισμο.Θα πρεπει απαραιτητα: 1)Να διαβαζει mp3 2)Να εχει απο 3 και πανω rca preouts και πανω απο τα 6volt Την βοηθεια σας αδερφια γιατι εχω μπερδευτει...Μεχρι στιγμης εχω βρει μονο αυτη,αλλα εχει μπλε φωτισμο: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Αύγουστος 15, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2006 Συναδελφε εχουμε το ιδιο audaki... Προσωπικα του εβαλα αυτο που εχει μπλε φωτισμο και κανει ωραια αντιθεση...δε προτιμησα κοκκινο για να μην ειναι ολο μονοτονο... Θα ερθω λαμια αρχες σεπτεμβρη για εξεταστικη,οποτε αν θες το βλεπεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Αύγουστος 15, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2006 Γεια σου συναδελφε.Ποιο Audi εχεις ακριβως?Εγω εχω το Α4 του 99 1.8ΤQ.Σπουδαζεις εδω λαμια? Οσον αφορα για την πηγη τωρα...Σκεφτομουνα να βαλω ενα μπαρομετρο και ενα πυρομετρο στους αεραγωγους πανω απο την πηγη,σε ιδιο χρωμα με το αμαξι,δηλαδη κοκκινα.Αν ειναι η πηγη απο κατω μπλε ας πουμε δεν ξερω αν θα φαινεται ωραιο. Αυτη η JVC που εχεις ειναι κορυφαια,και top στην προτιμηση μου,αλλα ειναι rated στα 600+ ευρω...Μηπως εχεις καμια ακρη στο εξωτερικο ή ενδιαφερεσαι να την πουλησεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Αύγουστος 15, 2006 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2006 και γω Α4 99 εχω...1.6:o σπουσαζω ναι,αλλα ξενοικιασα γιατι τελειωνω σχεδον... Σε κανα χρονο μπορω να στο δωσω που θα το πουλησω το audaki:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Αύγουστος 15, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2006 Ελα ρε συ,μη μασας,τα 1.6 ειναι θηρια...Δεν μασανε...Ειχα περισυ ενα Α4 του 97 1.6 ...Για πηγη κοιταω την JVC AVX1 που ειναι και φθηνοτερη αλλα εχει και 5βολτ στις εξοδους αντι 2βολτ που εχει η AVX2.Α μην ξεχασω,η πηγη παιζει dvd οταν κινηται το αμαξι και κατι εξοδους audio και video που εχει,ειναι προσβασιμοι ή ειναι στην πισω πλευρα της κονσολας? ο παλιος και ο νεος α και το AVX1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Αύγουστος 15, 2006 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2006 Ειναι θηριο!Εχει κανει 157000χλμ και δεν μασαει μια!Σαν το νεο ειναι και μενα...ζαντα κανονικη 5ακτινη φορας?Το ax2 παιζει και divx και με μια γειωση που εχω κανει απλη παιζει και εν'κινησει...Οι πισω ζοριζονται να δουν υποτιτλους...αλλα ειναι φετες!Οι εξοδοι ειναι πισω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Αύγουστος 15, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2006 Στο καινουργιο φοραω αυτην εδω τη 17αρα,που συντομα θα παρει ποδι Εχεις βαλει καθολου ενισχυτες στο αμαξι ή εισαι με το μαμα ηχοσυστημα εκτως της πηγης?Δεν ξερω ρε γ@μωτο,με χαλανε τα 2 βολτ που βγαζει στις εξοδους...Και επισης ακουσα οτι αμα βαλεις την επιλογη 5.1 η εξοδος του sub παυει να λειτουργει Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Αύγουστος 15, 2006 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2006 μαμα ολα επειδη φευγω για Αγγλια σε ενα χρονο και θα το δωσω.... Αν ειχες τις 5ακτινες θα στις αγοραζα Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 17, 2006 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2006 ρωτα τον χρηστη bassjunkies. Αυτη ειναι η δουλεια του. Eχει και site http://www.bassjunkies.gr/by the way υπαρχει και msn για να κανετε chat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Αύγουστος 17, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2006 Αρχική απάντηση από unseen ρωτα τον χρηστη bassjunkies. Αυτη ειναι η δουλεια του. Eχει και site http://www.bassjunkies.gr/ by the way υπαρχει και msn για να κανετε chat.. Thanx unseen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.