Rooky Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2006 Καλησπέρα παίδια.σκέφτομαι να αγοράσω επιτέλους μια TFT οθόνη 19".Βρίσκομαι ανάμεσα σε δύο. Αν μπορεί κανείς να μου πεί την γνώμη του...Samsung SM920NAOC LM-928Είναι στα ίδια κυβικά και οι δύο.Κλεινω προς Samsung. H CRT που έχω μου βγήκε πολύ καλη. Για την AOC δεν ξέρω και πολλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Αύγουστος 14, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2006 Θα σου πρότεινα Samsung σαν κάτι πιο επόνυμο η άλλη αν δεν κάνω λάθος την εμπορεύεται μόνο το πλαίσιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Αύγουστος 14, 2006 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2006 Αν εισαι αναμεσα απο αυτες τις δυο σαφως και θα παρεις την Samsung...Αν και οι δυο εχουν ΤΝ panel η AOC ειναι απαραδεκτη...σε γωνιες θεασης.Δεν δεχεσαι αλλες προτασεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rooky Αύγουστος 15, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2006 Και εγώ προς Samsung έλεγα. Ξερεω τη ποιότητα .Πάντως αν έχετε κάποια άλλη προταση είμαι ανοιχτός.Έγω βρήκα με μια γρήγορη ματια αυτέσ τις δύο. Για τις Philips δεν έχω ακούσει καλά λόγια. Δεν ξέρω αν ισχύει βεβαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Αύγουστος 15, 2006 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2006 δες και την LG 1940BQ...Philips εχω την 20αρα και ειναι πολυ καλη...400 και κατι ψιλα εχει και ειναι και wide... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alani_gr Αύγουστος 18, 2006 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 επειδή ψάχνω και εγώ για 19άρα μου φαινεται πως εχω καταλήξει στην PHILIPS 190X6FB. ειναι καλη η επιλογή μου? κοντα στα 300 ευροπουλα εχει!!εσεις τι λετε να κοιταξω καμια αλλη?ποια προτεινετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.