africa_twin Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2006 Γεια χαρά σε όλους! Έχω το εξής πρόβλημα: Όταν εγκαθιστώ τον Internet Download Manager μου δημιουργεί πρόβλημα στον explorer των Windows. Το πρόβλημα είναι ότι ο explorer κολλάει (όχι πάντα) όταν πάω να ανοίξω κάποιο νέο παράθυρο και μου βγάζει μήνυμα ότι ο explorer δεν ανταποκρίνεται κλπ. και το δεύτερο και λιγότερο σημαντικό είναι ότι όταν αδειάζω τον κάδο ανακύκλωσης κάποια στοιχεία από αυτά που διαγράφω μένουν μέσα σαν συντομεύσεις ενώ στην πραγματικότητα έχουν διαγραφεί. Όταν κάνω απεγκατάσταση τον IDM όλα δουλεύουν «ρολόι» .Το ίδιο πρόβλημα εξακολουθεί και μετά από format. Το λειτουργικό μου Win XP GR + SP2 με όλα τα update.Επειδή ο IDM είναι κατά την άποψή μου από τους καλύτερους DM και θα ήθελα να τον χρησιμοποιώ μήπως γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει κάποια λύση για το παραπάνω πρόβλημα; Έχει συμβεί και σε άλλους κάτι παρόμοιο;
kunoobidi Αύγουστος 14, 2006 #2 Αύγουστος 14, 2006 Δοκίμασε downloadthemall extension του firefox...εγώ πχ είχα πρόβλημα με nod32! Αν κ είναι από τα κορυφαία firewall μου κάνει νούμερα.
africa_twin Αύγουστος 15, 2006 Author #3 Αύγουστος 15, 2006 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δε χρησιμοποιώ firefox αν και τον θεωρώ κορυφαίο! Με κέρδισε η τελευταία version της Opera
Vagelis2000 Αύγουστος 15, 2006 #4 Αύγουστος 15, 2006 Το IDM το είχα κι εγώ γιατί ήταν γρήγορο.Ομως μου δημιουργούσε καποια προβλήματα σε κάποια παιχνίδια online.Εψαχνα να βρώ την αιτία πάνω απο 2 μήνες, ακόμη και φορματ πολλα έκανα και τελικά ήταν το γαμη....νο το IDM. Το πέταξα απο το pc και ησύχασα.Κάνε το ίδιο, και βρες κανένα αλλο.
africa_twin Αύγουστος 15, 2006 Author #5 Αύγουστος 15, 2006 Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! Κι εγώ μέχρι να σιγουρευτώ ότι τα "κολλήματα" οφείλονταν στον IDM ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ και έκανα και κανά 2 format... Τώρα με βλέπω για Free download manager
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.