LL_NEO Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2006 Επειδή είμαι στα πρόθυρα αγοράς pc εδώ στα ξένα, προβληματίζομαι για την αγορά Lianli κουτιού που να χωράει μεγάλο ψυγείο (thermochill πιο συγκεκριμένα). Μπορώ να πάρω το pc70 αλλά λέω να κάνω μια αλλαγούλα. Έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο άλλο;
magicman Αύγουστος 14, 2006 #2 Αύγουστος 14, 2006 στο v2000 δεν χωραει κατω? για ψαχτο λιγο. ας πουν και αυτοι που το εχουν.
unstoppable Αύγουστος 14, 2006 #5 Αύγουστος 14, 2006 Αρχική απάντηση από LL_NEO @unsto: με το hard disk tray στη θέση του??? Χμμ, δικιο εχεις 37cm μετρησα περιπου μεχρι τον πρωτο δισκο στο δικο μου, ενταξει μπορεις να παρεις ενα τετοιο αν δεν εχεις παραπολλους δισκουσhttp://www.lian-li.com/Product/Accessories/HDD_Kits.htm
LL_NEO Αύγουστος 14, 2006 Author #6 Αύγουστος 14, 2006 Πηγαίνω για για 2 raptorX σε raid0 και 2 300άρηδηες σε raid1, στριμόκωλα θα είναι τα πράγματα και επομένως το ψυγείο πρέπει να πάει πάνω...Φαντάζομαι ότι αντίστοιχο πρόβλημα θα έχει και το V2000 στο οποίο θα εμποδίζεται και το τροφοδοτικό πίσω και ο 120άρης μπροστά και εδώ δεν με παίρνει για να βάλω το ψυγείο πάνω (αφού μαζί με ανεμιστήρες και ducts μιλάμε για 12 εκατοστά ύψος)... ’ρα ή πάω για 2χ120 κάτω σε ένα απο τα δυο που μου προτείνατε ή πάω για 3x120 πάνω στο pc70 ή στο g70
spresv Αύγουστος 14, 2006 #7 Αύγουστος 14, 2006 Γνωστος σκουρογλυκουλης του φορουμ ειχε βαλει 3πλο στο πατωμα του στακερ, αλλα... εξειχε λιγο. Αν δεν κανω λαθος ομως χωραει και χωρις να εξεχει.
LL_NEO Αύγουστος 15, 2006 Author #8 Αύγουστος 15, 2006 μπορεί κάποιος να μου δώσει τις διαστάσεις του κάτω compartment του V2000 και επιπλέον πόσο απέχει απο το έδαφος το κουτί;Αυτό που σκέφτομαι είναι α) αντιστρέφω το bezel του τροφοδοτικούβ) για αρχή διώχνω τα 3.5 baysγ) ανοίγω τρύπες στο πάτωμαδ) καρφώνω το ψυγείο σε Push pull μόνο που οι κάτω ανεμιστήρες είναι έξω απο το κουτί (γι' αυτό και με ενδιαφέρει η απόσταση απο το έδαφος)ε) λογικά πρέπει να μπορούν να σώνονται απο άποψη ύψους τα 6 απο 12 3.5" (3+3). Κόβω λοιπόν τα bays στο αναλόγο μήκος, τα βιδώνω στο χώρισμα και επιπλέον τους φτιάχνω και πατούρα για να βιδώσουν και πάνω στους ανεμιστήρες του ψυγείουΕπιφυλάξεις:Με δυο λέξεις ροη αέρα.Αφενώς μεν όσον αφορά το ψυγείο, αφού αν δε σηκώσω λίγο το κουτί θα έχω ελάχιστα εκατοστά απο κάτω απο όπου θα τραβάνε αέρα οι ανεμιστήρες και απο πάνω λογικά στα 3 με 4 εκατοστά θα υπάρχουν σκληροί δίσκοι, πράγμα που με κάνει να σκέφτομσι σοβαρά την απόδοση του συστήματος... Επιπλέον θα πρέπει να σκεφτώ τι θα γίνει με τον αέρα του τροφοδοτικού. Αν γυρίσω ανάποδα το Bezel του, θα γυρίσει ανάποδα και το τροφοδοτικό με αποτέλεσμα ο κάτω ανεμιστήρας του να βρίσκει στο ταβάνι του διαχωριστικού (εντάξει αυτό λύνεται έυκολα με το dremel...
unstoppable Σεπτέμβριος 6, 2006 #9 Σεπτέμβριος 6, 2006 Αυτο ισως να σε βοηθησει http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=193&products_id=4428
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 7, 2006 #10 Σεπτέμβριος 7, 2006 To 343 ισως?εχει 12 θεσεις 5 25'' καιειναι σαν δυο κουτια...ουσιαστικα ειναι κυβος ομως...
LL_NEO Σεπτέμβριος 7, 2006 Author #11 Σεπτέμβριος 7, 2006 thanx unsto, αλλά πολύ στρίμωγμα ρε παιδί μου....gorillako έλεγα να παω για τυπικό κουτί... όσο τυπικά θεωρούνται τα Lianli...έχω κάνει εδώ ένα τόπικ για πιθανό config για V2000http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=30414
LL_NEO Σεπτέμβριος 7, 2006 Author #13 Σεπτέμβριος 7, 2006 ε αυτό είναι χτύπημα κάτω απο τη μέση Στράτο...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.