Jump to content

βοήθεια για αναβάθμιση

Vagelis2000

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θέλω να κάνω αναβάθμιση στο σύστημα που έχω

AMD ATHLON 2700

MB ASUS AN8X

ASUS 9800XT (256)

2X512 KINGSTON (DDR400)

για ναμπορώ να παίζω σχετικά καλά τα νέα παιχνίδια του φθινοπόρου

Οχι πολλά λεφτά

κανένα 300 ευρώ.

Τι παίζει παραπέρα απο αυτά που έχω ή τα πετάω ?

με 300€ και θες να παιζεις τα νεα παιχνιδια του φθινοπωρου???

Δεν απορω που δεν απαντησες κανεις εδω και μια ωρα!

Γιατι βιαζεσαι....(?) ...δεν μπορεις να περιμενεις να τα παιξεις το καλοκαιρι...που θα ερθει!

Για μια μεσαια καρτα θες 200€....με τα αλλα 100€ τι να πρωτοπαρεις?

Ισως κανενα μτχ μονοπυρηνο 3200+ ή 3500+ και μια μητρικη nf4 ....(τη πιο φτηνη που θα βρεις).

Πετας και τις μνημες που εχεις πανω και η παναγια μαζι μας να μην θες να παιξεις κανενα βαρυ παιχνιδι...

Μια καλη αναβαθμιση που αξιζει ειναι αυτη εδω που θα δεις στο thread..παιρνεις μητρικη ομως την msi που αναφερεται μεσα ή την asus Ρ5Β την πιο φτηνη στα 165€.

Αλλα θα πας στα 165€(μητρικη)+200€(cpu)+100€(μνημες)=465 και παλι σου λειπει μια μεσαιας κατηγορια καρτας!

(kαπου πηρε μια μητρικη τελειως all around με agp και pci ,ddr και ddr2..κρατας μημες και καρτα μεχρι νεοτερας..βαζεις και το conroe σου και αγιος ο θεος...(σα πολυ στη θρησκεια δεν το εριξα?)Η τιμη της πολυ φτηνη ...asrock γαρ!(δεν θυμαμαι αλλα 80€ δεν φτανει)

Μόνο η ram και αυτή αν πας σε αμεσως προηγούμενη γενιά, δηλαδή 939 ή 478. Tα ΑΜ2 και 775 παίρνουν ddr2. Βασικά εν' όψη K8L, νεάς γενιάς intel και DX10 vga's θα περίμενα.....:innocent:

Αφού είσαι για games πάρε μια μτχ vga κατι σε 7600 ή 6800/GT/Ultra και ένα καλό coolerακι για τον Athlon και ανέβασέ τον "λίγο". Η μητρίκή σου είναι καλή, θα ανέβει...:p

Εγώ με το συστηματάκι μου παίζω μια χαρά στα 1280*1024 χωρίς AA ή 1024*768 με 4*AA

Δεν θα πάει πάνώ από 200(μπορεί και ούτε 150) και θα σε βγάλει μέχρι να έρθει η νέα γενιά....;)

Αρχική απάντηση από mech5107 [Σήμερα, στις 17:28]

Μόνο η ram και αυτή αν πας σε αμεσως προηγούμενη γενιά, δηλαδή 939 ή 478. Tα ΑΜ2 και 775 παίρνουν ddr2. Βασικά εν' όψη K8L, νεάς γενιάς intel και DX10 vga's θα περίμενα.....:innocent:

Αφού είσαι για games πάρε μια μτχ vga κατι σε 7600 ή 6800/GT/Ultra και ένα καλό coolerακι για τον Athlon και ανέβασέ τον "λίγο". Η μητρίκή σου είναι καλή, θα ανέβει...:p

Εγώ με το συστηματάκι μου παίζω μια χαρά στα 1280*1024 χωρίς AA ή 1024*768 με 4*AA

Δεν θα πάει πάνώ από 200(μπορεί και ούτε 150) και θα σε βγάλει μέχρι να έρθει η νέα γενιά....;)

Καλή η σκέψη σου μεχρι να βγει DX10 θα περιμένω.

'ομως το σύστημά μου δεν πάει με τίποτα πάνω απο 180 hz, ότι πολαπλασιαστή και να του βάλω.... κανει ρεσταρτ. Πως το πήγες 227?

Kοίτα η Abit μου ανεβαίνει πολύ παραπάνω (και 240 είδα αλλά θέλω τις UTT 1:1 και με 2,9ν...:mad: )

Εχεις ξεκλείδωτο multi? εγώ όχι αλλά έχω το mod με το συρματακι....:D

Υποθέτω είσαι 180*13 σωστα?

και στα 2300 βάλε που είσαι κάλα είναι...

Βασικα πουλησε τον ηδη υπαρχον για να βαλεις καποια χρηματα παραπανω και με 450-500 μπορεις να παρεις κατι αρκετα αξιολογο...

Με 300 δυσκολο...για αγορα νεου υπολογιστη...

Σκέψου να πάρεις κανα PS2 και θα τρέχει όλα τα καινούργια παιχνίδια για πάντα και έχει μόνο 150 euro

Το pc σου είναι μια χαρά σύνολο. Δεν αξίζει να το κανιβαλίσεις imo. ’σε που δεν μπορείς να το κανιβαλίσεις γιατί τα κομμάτια του δεν είναι συμβατά με τα καινούρια pc. Εκτός άμα κάνεις τίποτα μαγειρέματα με καμία asrock, κλπ αλλά δεν αξίζει imo. Είτε κράτα το ως δεύτερο pc είτε πούλα το. Με 300euro δεν μπορείς να κάνεις σοβαρή αναβάθμιση, γιατί πολύ απλά δεν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση. Πρέπει να πάρεις 1 νέο pc.

6300 conroe+965 mobo+1gB ram+7800gtx των 200euro (ή 7600gt) + τροφοδοτικό = 600+ euro.

Μέχρι να μαζέψεις τόσα λεφτά, συνιστώ να μην κάνεις αναβάθμιση. Το τωρινό σου pc πάντως μπορείς να το πουλήσεις και να βγάλεις αρκετά λεφτά. Επίσης έρχονται και οι dx10 κάρτες σε 2-4 μήνες άρα δεν υπάρχει βιασύνη.

• 2 weeks later...

Tι socket ειναι η μητρικη που εχεις? Δεν ειναι καλη λυση αυτο καλυτερα μονο vga και oc. Εχεις βαλει διαιρετη στις μνημες γιατι οι kingston δεν ανεβαινουν..

Αρχική απάντηση από NIB

Το pc σου είναι μια χαρά σύνολο. Δεν αξίζει να το κανιβαλίσεις imo. ’σε που δεν μπορείς να το κανιβαλίσεις γιατί τα κομμάτια του δεν είναι συμβατά με τα καινούρια pc.

........................

Το τωρινό σου pc πάντως μπορείς να το πουλήσεις και να βγάλεις αρκετά λεφτά.

τελικα αξιζει να το "κανιβαλίσει" iyo ή δεν αξιζει??:hmm:

ιν μαι οπινιον και να πουλησεις το υπαρχον συστημα μονο η λυση used 939 συμφερει..πλεον δινονται αντι ενος πινακιου φακης και με μια καλη καρτουλα καπως αναβαθμιζεσαι..

αλλιως κατσε εκει που εισαι, μαζευε και αλλα φραγκα κ κατα τα χριστουγεννα τα ξαναλεμε:hi:

τελικα αξιζει να το "κανιβαλίσει" iyo ή δεν αξιζει?

Κανιβαλισμός = να το χωρίσει σε κομμάτια.

Εγώ του πρότεινα είτε να το κρατήσει ολόκληρο ή να το πουλήσει ολόκληρο. Να μην κρατήσει μερικά κομμάτια, πουλήσει άλλα κομμάτια, βάλει μερικά κομμάτια σε τρίτο pc, κλπ.

Mπορεις να παρεις κατι ψιλα ακομα απο το pc...!

Να υποθεσω oc δεν του εχεις κανει??

Αν θυμαμαι καλα ο επεξεργαστης πρεπει να δουλευει με 11,5(ή 12)χ166.

Νομιζω με λιγο ρευματακι...και αν δεν εχεις προβλημα με θερμοκρασιες λογικα θα δουλεψει σαν 11,5(ή 12)χ200...με τις μνημες στο 1-1 .

Αν παιδευτεις μπορεις να βρεις και πιο ψηλη συχνοτητα λειτουργιας...

Oxi οτι θα γινει πυραυλος...αλλα μια χαρα θα την παρεις...και τζαμπα μαλιστα...

θα σε κρατησει για λιγο ακομα...μεχρι να αποφασισεις να παρεις pc...

Bάλε έναν 3500+ κλόκαρέ τον αλύπητα! Μια μητρική nForce4 Sli (μην τσιγκουνευτείς πολύ στη mobo) και μια 7600GT. Σύνολο ~380Ε, τώρα δεν ξέρω κ τι τροφοδοτικό έχεις οπότε στην ανάγκη δίνεις άλλα 80Ε.

Αν θες να σκάσεις λεφτά περίμενε, πάρε κάτι μέτριο να κρατήσει για μερικούς μήνες/ενα χρόνο.

Αρχική απάντηση από ARVAS [29-08-2006 17:48]

Tι socket ειναι η μητρικη που εχεις? Δεν ειναι καλη λυση αυτο καλυτερα μονο vga και oc. Εχεις βαλει διαιρετη στις μνημες γιατι οι kingston δεν ανεβαινουν..

Eχει nforce2

παίρνει κάτι μεγαλύτερο απο τον 2700 που έχω?

Η κάρτα νομίζψ καλή είναι ακόμη (ΑSUS ATI 9800XT 256)

Εχει μέχρι 3200+ αλλά αν είναι barton o δικος σου άνετα στα 2200 πραγματικα τον έχεις ξεπεράσει. Αν δεν είναι, απλά θες περισσοτερο OC. Είχε βγει και 2800+, 3000+, 3100+ και 3400+. Σε κανα e-market κάτι ίσως βρείς αν θές σώνει και καλά να τον αλλάξεις....

Η κάρτα καλη είναι αλλά αν έχεις σκοπο για πολλά και βαριά games κάτι σε 7600GT ή 6800 ξεκλείδωτη και κλοκαρισμένη θα ήταν καλήτερο.

αχμμμμμμμ........άμα δεν μπορείς να περιμένεις βρες μεταχειρισμένες......cpu......mobo.....vga.....3200+ cpu......asrock 939 dual sata.....και 7800gt......60+40+200 :p θα είσαι πολύ τυχερός άμα σου σκάσουν έτσι.......

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=30256

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=30370

ορίστε κάρτες γραφικών.....

και CPU....

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=30361

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=30375

μπαμ τα βρήκα αυτά.....ψάξε λίγο το πράγμα...δίνουν πολλά παιδιά κομματια ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.