stackeras Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2009 Καλησπέρα. Έχω ένα καβούρι αποτελούμενο από έναν 4400+X2 σε μια K9N NEO NVIDIA® nForce 550 Chipset .θέλω να σας ρωτήσω κάτι. Παρατήρησα ότι όσο ρίχνω το HyperTransport τόσο ανεβαίνει η δυνατότητα overclock στην συχνότητα του cpu. Δηλαδή. Όταν το HyperTransport είναι στα 1000Mzh τότε δεν υπάχει η δυνατότητα σχεδόν καθόλου oc στον cpu. Έριξα το HyperTransport στα 200Mzh και τότε ο cpu είναι stable στα 3.1 χωρίς να ρύθμισα κάποιο v.core γιατί δεν έχει επιλογή η οτιδήποτε άλλο. Επίσης οι μνήμες παίζουν αρκετά ψιλά έτσι πάνω από 1000MZh και γενικότερα το pc φαίνεται να πήρε λίγο αέρα. θέλω λοιπόν να σας ρωτήσω...1. τι ακριβώς κάνει αυτό το HyperTransport?2.τι είναι προτιμότερο. Να παίζει στα 1000Mzh με 2.3Gzh CPU η να παίζει στα 200Mzh με 3.1Gzh Cpu??Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Νοέμβριος 13, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2009 Hypertransport article AMD official H πρωτη περιπτωση ειναι η καλυτερη,αλλα δεν μενει παρα να τρεξεις μερικα μετροπρογραμματα και να διαπιστωσεις και συ τι παιζει καλυτερα. Τα σχετικα νηματα στο φορουμ τα διαβασες?Ειναι αρκετα κατατοπιστικα Νο1 Νο2 Και υπαρχουν και αλλα σχετικα. Οσο για το ΗΤ υσχυει σε γενικες γραμμες το εξης το ΗΤ ειναι καλυτερο,οσο πιο κοντα στο 1000απο τη στιγμη που εισαι στα 270 τοτε ειναι προτιμοτερο να το εχεις στο x4,δλδ 4*270=1080,σε σχεση με το 810 που εισαι τωρα Τωρα αν η μητρικη σου δεν σου δινει καθολου επιλογες για να κλοκαρεις τι το ψαχνεις? K9N NEO σκετο?Ή μηπως και εχει και κανα αλλο γραμμα μετα το ΝΕΟ?Γιατι υπαρχουν τουλαχιστον καμια 10αρια μητρικες αυτης της οικογενειας για διαφορα σοκετ. Αλλαξε μητρικη για να μπορεσεις να παιξεις :sauer023: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stackeras Νοέμβριος 13, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2009 Tnks. Το ζητούμενο δεν είναι να αλλάξω κάτι. Ότι καλύτερο μπορεί να γίνει με το υπάρχον hardware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.