amartolos Αύγουστος 17, 2006 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2006 Αρχική απάντηση από DJD [16-08-2006 17:43] Την λιγότερη κατανάλωση την έχω δει σε Yaris 1000 ακόμα κι όταν το πήγαινα σπασμένο στα 160 που αγκομαχούσε.. απίστευτο πράμα.. δε ρουφάει τίποτα. Από την άλλη το Astra που έχω κάθε γκαζιά πονάει.. και να είχα και κανά κτήνος κινητήρα.. 1400 είναι όλα κι όλα. αρχαιος κινητηρας....μαζι με τις λαιμαργες twin spark οι χειροτεροι Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 18, 2006 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 Εγω προσωπικα θα κοιτουσα το Grande Punto αν κανεις συχνα ταξιδακια, αν και λιγο μεγαλουτσικο για πολη.Ειδαλλως, απο επιλογες οπως ειδες και παραπανω, απειρες. Προσωπικα εχω ζησει 2 εβδομαδες με το Seicento της αδερφης μου. 20 βενζινη την εβδομαδα, για τα ιδια χιλιομετρα που το Leon 1.6 που εχω ζηταει για 2 μερες. Νομιζω ειναι καλα....α, και δεν το πηγαινα χαλαρα ποτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Αύγουστος 18, 2006 Author #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 Μπα δεν κανω τοσο συχνα ταξιδια. Για πολη το θελω αλλα μια φορα το μηνα που θα τυχει να κανω ταξιδι απλα να μην εχω προβλημα,το Seicento οπως τα λες. 15 ευρω τη βδομαδα χαλαει ο φιλος μου. Η alfa 155 του πατερα του χαλαει 20+ ευρω σε δυο μερες. Θα μου πεις αλλα κυβικα αλλα την ιδια δουλεια κανουν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 18, 2006 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- Μπα δεν κανω τοσο συχνα ταξιδια. Για πολη το θελω αλλα μια φορα το μηνα που θα τυχει να κανω ταξιδι απλα να μην εχω προβλημα,το Seicento οπως τα λες. 15 ευρω τη βδομαδα χαλαει ο φιλος μου. Η alfa 155 του πατερα του χαλαει 20+ ευρω σε δυο μερες. Θα μου πεις αλλα κυβικα αλλα την ιδια δουλεια κανουν.... Εντάξει μην το βλέπεις μόνο σαν δουλειά.προσωπικά θα προτιμούσα κάτι τουλάχιστον 4 μέτρα, γιατί σε περίπτωση που γίνει το μοιραίο, προτιμώ νά χω 1 μέτρο παραπάνω φύρα.Αυτά τα πολύ μικρά δεν μου γεμίζουν το μάτι.Το grande punto ωραίο είναι σαν χώρους κλπ., αν και σαν ιταλικό δεν ξέρω τι θα βγάλει.Σαν αξιοπιστία - κόστος συντήρησης θα προτιμούσα toyota πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Αύγουστος 18, 2006 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 20:27] Το grande punto ωραίο είναι σαν χώρους κλπ., αν και σαν ιταλικό δεν ξέρω τι θα βγάλει. οπως κ να εχει 5 χρονια εγγυηση την εχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Αύγουστος 18, 2006 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 Απλα το swift-ακι ειναι τελειο οπως ειπαν και οι προλαλησαντες ....Αφου μου ερχετε να πουλησω το fiesta της γυναικας και να παρω ενα τετοιο....:bigsmile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 19, 2006 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 Αρχική απάντηση από sotirisΠροσωπικά θα προτιμούσα κάτι τουλάχιστον 4 μέτρα, γιατί σε περίπτωση που γίνει το μοιραίο, προτιμώ νά χω 1 μέτρο παραπάνω φύρα.Αυτά τα πολύ μικρά δεν μου γεμίζουν το μάτι. Σορρυ που θα διαφωνησω αλλα κατι τετοιο πλεον δεν ισχυει. Αν ριξεις μια ματια στο EuroNCAP θα δεις οτι τα περισσοτερα μικρα σημερα ειναι το ιδιο ασφαλη(σε μερικες περιπτωσεις και ασφαλεστερα) απο τα μικρομεσσαια. Βλεπε το νεο Grande Punto, το νεο Yaris, το νεο Clio και το 207.Ολα ειναι πενταστερα στα Crash Test. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 19, 2006 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 Αρχική απάντηση από jax7480 Σορρυ που θα διαφωνησω αλλα κατι τετοιο πλεον δεν ισχυει. Αν ριξεις μια ματια στο EuroNCAP θα δεις οτι τα περισσοτερα μικρα σημερα ειναι το ιδιο ασφαλη(σε μερικες περιπτωσεις και ασφαλεστερα) απο τα μικρομεσσαια. Βλεπε το νεο Grande Punto, το νεο Yaris, το νεο Clio και το 207. Ολα ειναι πενταστερα στα Crash Test. Το Clio, το Punto και το 207 είναι 4+ μέτρα. Όταν λέω μικρά, εννοώ c1, 107, αυγά, smart και άλλα τέτοια. Το μικρό στα 4+ μέτρα παύει να είναι μικρό, έχει ανέβει σε μικρομεσαίο. (το 309 μου είναι 4μ 5εκ., και τα μικρά σήμερα είναι 4μ 3εκ. Πέσαμε κατηγορία ) Εννοείται πως δεν συγκρίνεται ένα παλιό αυτοκίνητο σε παθητική ασφάλεια με τα σύγχρονα, αλλά και πάλι, σε ένα smart δεν αισθάνομαι και μεγάλη ασφάλεια, όσους αερόσακους κι αν έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Αύγουστος 19, 2006 Author #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 Και το c1 4αστερο :>Παντως ισως εχετε δικιο για το λιγο μεγαλυτερο. Εννοω τι aygo τι yaris. Δεν ειναι δα τοσο δραματικα μεγαλυτερο το δευτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Αύγουστος 19, 2006 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 Βεβαια να πουμε οτι δεν ειναι μονο τα αστερια που δηλωνουν ασφαλεια αλλα και η ορμη, δηλαδη το βαρος.Το Ncap μιλαει για σταθερο εμποδιο συγκεκριμενης μαζας, αν βαλουμε ενα πενταστερο yaris διπλα σε ενα 4στερο Α8 προηγουμενης γενιας, ποιος νομιζεται οτι θα εχει την μεγαλυτερη ζημια? Το Α8?Μορφεα, εγω σου λεω yaris με κλειστα ματια, αλλα βαλε κατι παραπανω και παρε το 1300αρι, αλλο αυτοκινητο, αλλα προσπερασματα, αλλα ταξιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 19, 2006 #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 να πω και εγω κατι για το Yaris που διαβαζα πριν λιγο σε ενα περιοδικο.Λοιπον ειχε το yaris 1.3 sol m-mt 5dαυτοματο λεει βελτιωθηκε το κιβωτιο σε σχεση με αυτο της πρωτης γενιας.επισης καταναλωση 5.8 στα 100.υπερ λεει το κιβωτιο,σχεδιαση, χωροι, πρακτικοτητα , εξοπλισμος ανεσης και ασφαλειας, καταναλωση 6ετης εγγυηση.κατα τωρα, τιμη,μετρια συναρμογη εσωτερικου,αισθηση και επαναφορα τιμονιου, αισθηση φρενων.Τελος, τιμη---------------------> 15.250 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Αύγουστος 19, 2006 #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 Αυτο δειχνει τις διαφορες στον εξοπλισμοΤιμη απο 13000 μαζι με χρωματα κ τελη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Αύγουστος 19, 2006 Author #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 Το fiat grande punto στον ιδιο εξοπλισμο κτλ ειναι περι τα 1200 φθηνοτεροwww.fiat.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 19, 2006 #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 Swift - 3.7m - 13.000 full extra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Αύγουστος 20, 2006 #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2006 Αρχική απάντηση από amartolos [18-08-2006 02:03] αρχαιος κινητηρας....μαζι με τις λαιμαργες twin spark οι χειροτεροι Αρχαίος?Που το είδες αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Αύγουστος 20, 2006 #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2006 Αρχική απάντηση από THRESH [Χθες, στις 20:37] Αρχαίος?Που το είδες αυτό? ποσα χρονια προσφερει τις υπηρεσιες του???μιλαμε για τον 90αρη στα 1400.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Αύγουστος 21, 2006 #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 Αν δεν κανω λαθος καπου 91-92@amartolos: με το Α3 εισαι ικανοπποιημενος, λαδια βενζινες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Αύγουστος 21, 2006 #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 Sorry νόμιζα για τον 1000αρη του Γιάρις.Ναι,ο άλλος είναι αρχαίος.Twinport και πράσσειν άλογα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Αύγουστος 21, 2006 #39 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2006 Αρχική απάντηση από fotme@amartolos: με το Α3 εισαι ικανοπποιημενος, λαδια βενζινες? τελη σεπτεμβρη το περιμενω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Αύγουστος 23, 2006 #40 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2006 Δε μας κοφτεί τι θα πάθει το αυτοκίνητο όταν μιλάμε για παθητική ασφάλεια μας κοφτεί να αποροφηθει η ενεργεία της σύγκρουσης παραμορφώνοντας οποιοδήποτε μέρος του αυτοκινήτου εκτός από τον χώρο τον επιβατών Δεν έχει να κάνει σε τίποτα το βάρος του αυτοκινήτου μονό χειροτέρα αποτελέσματα μπορεί να φέρει. Όταν μιλάμε για αστερία βαθμολογούν τα τραύματα που έπαθε το ομοίωμα οδηγού και ότι το πόσο νιανια έγινε το αυτοκίνητο Γιατί αν το πάμε έτσι τα αυτοκίνητα των παππούδων μας +μια ζώνη ασφαλείας μας είχαν 500 αστερία παθητική ασφάλεια απλά εκεί δεν στράβωνε το αυτοκίνητο έσπαγε ο οδηγός που ήταν μέσα Βλέπω ότι έχεις καταλήξει ήδη στο τι αυτοκίνητο θες.. δεν υπάρχουν και άπειρες επιλογές.. έτσι όπως τα έκαναν παίρνεις το ίδιο αυτοκίνητο με άλλο skin... Από εκεί και πέρα καλά λόγια έχω ακούσει για το kia picando αλλά είπαμε έχουμε και ένα όνομα στην κοινωνία Αν αποφασίσεις να πας σε κάτι παραπάνω κι εγώ ψηφίζω το νέο Swift. Και μια γενική συμβουλή ειδικά επειδή ξεκινάς τώρα μη πάρεις αυτοκίνητο με αυτόματο κυβοτιο Αν δε συνηθίσεις να αλλάζεις ταχύτητες τώρα δε θα συνηθίσεις ποτέ σου και μετά όταν θα χρειαστεί να πάρεις κάποιο αυτοκίνητο της προκοπής θα πρέπει να το πάρεις παι αυτόματο Υπενθυμίζω και 3 βασικά αρνητικά Λίγο χαμηλότερη ως τραγικά χαμηλότερη επιτάχυνση σε σχέση με το μηχανικό κυβότιο (ανάλογα με την τεχνολογία του) Λίγο αυξημένη κατανάλωση ως πολύ (για τον πάνω λόγω) Αυξημένα έξοδα συντήρησης του αυτομάτου κυβοτιου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.