Jump to content

7800GTX 256MB (199ευρώ)!

phantom

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Voudas

για default όμως? xl ή 7600gt?? και xt ή 7800gt/gtx? και γιατί?

Αν οντως με ρωτας (γιατι συνηθως ξερω λιγοτερα-ο στρατος σε χαλασε-)

για default και καθαρα μονο default η σειρα παει ..Χ1800GTO<7600GT<X1800XL=7800GT<=7800GTX(ας ειναι καλα το οpengl για αυτες τις δυο)<X1800XT=7900GT.

Εχουμε οτι την υποθετικη περιπτωση που μια Χ1800GTO ξεκλειδωσει τα 4 pipes (το θεωρω απιθανο) παει κοντα 700 μονιμα με νερακι...(απο 500) αλλιως λιγο παραπανω!

Για μερικα benches μπορεις να πας και 800..!Παιζει επισης η υποθετικη περιπτωση να σου κατσουν 1,4ns μνημες που χωρις δυσκολια μαλλον υπολογιζεις 850-900Μηζ....!

Εχεις ηδη ξεπερασει κατα πολυ την XT μονο με 180€..και χωρις να ειναι προσφορα!

Καπου στο xs κυκλοφορουν benches στα παραπανω ρολογια...και ενας αν θυμαμαι ειχε bencharei στα 820κατι core-900τρελλα-φευγα(πολυ παραπανω αλλα μοιαζει ακραιο αμα το γραψω).

Να προσθεσω οτι με 2ns η δικια μου και με 1,95 (κατακαλοκαιρο) πιανει κατι 680-690.

Οποτε απλα μια οποιαδηποτε Χ1800 με 1,4 ns λεει...και η ΧΤ στα 250 δεν φανταζει ακριβη....

Υ.Γ1

Υπαρχουν καποιοι κακεντρεχεις τυποι(βλ jax και doom) που αλλαζουν καπως τις ισορροπιες!:p

Για ευνοητους λογους δεν τους λαμβανω υποψιν.

Y.Γ2

new kid on the block ........with X1800GTOγια αερα καλο ειναι δεν μπορεις να πεις?....και με μονοπυρηνο στα 2,33!

loool, όντως με χάλασε ο στρατός μάλλον αν και με gpu ποτέ δεν έπαιζα πέρα από το απαραίτητο...

για τώρα που θέλω να καταλήξω κάπου έχω διαβάσει άπειρες σελίδες και έχω πήξεi

ειδικά στο roundup του tom η 7600gt μου φαίνεται αξιοπρεπέστατη και μάλλον συμφέρουσα για τα λεφτά της

απλά ήθελα και άλλες γνώμες πέρα από αυτά που διαβάζω, γιατί δεν έχω παίξει με αυτές τις κάρτες

θενκς:D

παλικάρια την πήρε κανένας την καρτούλα αυτή ? έχω μια xfx 7800gtx αξίζει να την πάρω να κανω κανενα sli ? μέχρι να έρθουν οι dx10 κάρτες?

Την παρήγγειλα ήδη και θα μου έρθει αύριο.

Ελπίζω να είναι ίδια με αυτή που έχουν ετη φωτο στο site που έχει pipelines και τη μεγάλη μαύρη ψύκτρα.

Θα τη βάλω με την παλιά που έχω για SLI.

Περίμενα καιρό μια τέτοια ευκαιρία για να υλοποιήσω το SLI.

Αρχική απάντηση από steve_m [Σήμερα, στις 15:16]

Eχει και evga στο sait στα ιδια λεφτα και ειναι και κλοκαρισμενη

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26174053&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=1&Product_Id=314955&Merchant_Id=1&sts_cid=3

αυτην παρήγγειλα πριν 15 λεπτα τελικά :T: και ένα λινκ με μια παρουσιαση http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=1&artpage=1637&articID=413

Αύριο το πρωί θα πάω να την τσιμπήσω. Έτσι και αλλιώς μου έβγαζε artifacts αυτή που έχω τώρα οπότε ευκαιρία ζητούσα...

ωραία, πήρα ήδη μία albatron, αν συνεχίσει έτσι το στοίχημα στο μουντομπάσκετ σε 4-6 μέρες θα βγάλω και μία evga για sli :hehe:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΓΙΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣΣΣ!!!

Σήμερα έδιωξα την GeCube X800GTO και έδωσα και 30 ευρουδάκια και πήρα την Albatron. Δυστυχώς η eVGA δεν υπήρχε και απότι μου είπε το παλικάρι δεν μπορούσα ούτε να την παραγγείλω.Χαλάλι.Η κάρτα αν και είναι στα ίδια λεφτά με αυτήν που έδιωξα είναι ΑΛΛΗ κατηγορία...Όλα τα παιχνίδια που παίζω στα 1024 πάνε σφαίρα.Πολύ καλή κίνηση.Θα ρίξω μετά και ένα 3d mark 01,03,05,06 να δώ και εκεί τι βγάζω...

Αρχική απάντηση από dpresv

ωραία, πήρα ήδη μία albatron, αν συνεχίσει έτσι το στοίχημα στο μουντομπάσκετ σε 4-6 μέρες θα βγάλω και μία evga για sli :hehe:

εγω αν συνεχισω οπως σημερα,μεθαυριο θα την εχω βγαλει :hehe:

edit #1

οι eVGA ειναι ακομα διαθεσιμες?ξερει κανεις αν θα φερουν κ αλλα κομματια σε αυτη τη τιμη?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.