Jump to content

PC STORE ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!!!!

pigassos19

Recommended Posts

Ενα ωραιο απογευμα της Δευτερας που παω να ανοιξω το pc μου, δεν κανει ουτε καν post οποτε μετα απο καμποσο ψαξιμο διαπιστωνω οτι καηκε αλλη μια μητρικη μου!

Παραμενω λοιπον ψυχραιμος διοτι την εχω μονο 6 μηνες οποτε λεω να τη στειλω πισω στο

PC STORE, απο οπου και την ειχα παρει, αφου την καλυπτε η εγγυηση.Ετσι και εγινε.

Τους παιρνω την επομενη και μου λενε οτι την παρελαβαν, αλλα δεν ειχαν κανεναν socket A cpu να τη δοκιμασουν, οποτε ο υπαλληλος με μεγαλη ανεση μου λεει οτι θα βρει cpu απο κανενα φιλαρακι του για να τη δοκιμασει, και αν οντως ειναι ελαττωματικη θα τη στειλει λεει πισω στο εργοστασιο και θα περιμενω και απο εκει απαντηση...Αναμονη κανενα μηνα δηλαδη!

Τωρα αν εννοουσε το εργοστασιο της MSI αμφιβαλλω αν την εχουν παρει απο εκει..!!!!

Την Πεμπτη ανεβαινω Αθηνα για μια δουλεια, οποτε λεω κατσε να περασω απο εκει να δω τι γινεται.Ακομα τιποτα μου λενε τη Δευτερα θα εχουμε απαντηση, και μετα απο ενα λιγο εντονο διαλογο που ειχαμε , αντι να περιμενω κανενα μηνα να ερθει η μητρικη απο το εργοστασιο

θα μου εδινε μια αλλη που ειχε, που δυστυχως ηταν μια Asrock!

Τη Δευτερα με παιρνουν τηλεφωνο και μου λενε οτι ενταξει εχει προβλημα και θα μου την αντικαταστησουν.Την Τριτη με ξαναπαιρνουν και μου λενε οτι τελικα δε θα μου τη στειλουν γιατι λειπει ενα IDE καλωδιο και το cd με τους drivers και αν δεν τους τα στειλω δεν μπορουν να μου την αλλαξουν.Οποτε τους στελνω αυτα που ελειπαν, οποτε αυτη τη φορα δεν ειχαν καμια αλλη δικαιολογια για να μη μου τη στειλουν, και οταν λοιπον την παρελαβα διαπιστωνω οτι τα καλωδια της μητρικης ηταν αυτα που με εβαλαν να τους στειλω!!!!

Τα συμπερασματα ολα δικα σας!!!

Αρχική απάντηση από pigassos19 [Σήμερα, στις 19:59]

Την Τριτη με ξαναπαιρνουν και μου λενε οτι τελικα δε θα μου τη στειλουν γιατι λειπει ενα IDE καλωδιο και το cd με τους drivers και αν δεν τους τα στειλω δεν μπορουν να μου την αλλαξουν.Οποτε τους στελνω αυτα που ελειπαν, οποτε αυτη τη φορα δεν ειχαν καμια αλλη δικαιολογια για να μη μου τη στειλουν, και οταν λοιπον την παρελαβα διαπιστωνω οτι τα καλωδια της μητρικης ηταν αυτα που με εβαλαν να τους στειλω!!!!

Οι περισσότερες (αν όχι όλες) οι αντιπροσωπείες πλέον ΔΕΝ θέλουν (και όταν λέω δεν θέλουν εννοώ προτιμάνε να ΜΗΝ στέλνεις μαζί) συνοδευτικά (καλώδια κλπ) σε περίπτωση επιστροφής.

Σε καμία περίπτωση λοιπόν καλώδια κλπ δεν είναι απαιτούμενα για rma.

Όπως λοιπόν, πολύ σωστά, λες και εσύ:

Αρχική απάντηση από pigassos19

Aυτο που μου εκανε ομως μεγαλη εντυπωση ηταν οτι παραλληλα με τη μητρικη μου καηκε και ενα aerocool που ειχα παρει απο το πλαισιο και οταν τους το πηγα χωρις καν να το κοιταξει μου εδωσε ενα καινουριο!!!!

Νομιζω οτι αυτη ειναι η πολιτικη που πρεπει να ακολουθουν ολα τα καταστηματα!!

H αληθεια ειναι οτι δεν αργησαν πολυ!Μετα απο 10 μερες μου εστειλαν την καινουρια, το θεμα ομως ειναι οτι δεν ηθελαν να με εξυπηρετησουν!!Ολοκληρη φασαρια για μια γαμη@#$% μητρικη που καινουρια κανει 55ευρω και με τις μαλ@#$% τους μου στοιχησε 30ευρω.Σαν να την αγορασα..!!!

Οντως οι αντιπροσωπειες ολο και λιγοτερα θελουν. Εδω επαθε το psp ενα προβλημα στο κουμπι και λεει η sony στειλτο με δικα μας εξοδα και βαλε μεσα μονο το psp ουτε καν την μπαταρια

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl-

ΝΑΙ! μια δεν παταει μια μενει πατημενο και το ειχα και σαν τα ματια μου,δεν μου ειχε πεσει κατο ή οτιδηποτε

Είναι γνωστό το πρόβλημα (τι να λέμε τώρα....Sony είναι....).

Και το δικό μου το έκανε μετά από μερικές ώρες λειτουργίας αλλά λόγω σπάνιας χρήσης δεν έχει φτάσει σε βαθμό να δημιουργεί πρόβλημα.

Βέβαια πλάκα πλάκα θα τελειώσει εγγύηση και μετά θα τρέχω.....

Ίσως πρέπει να το κοιτάξω άμεσα....

ΟΤ OVER

Απολυτως λογικο το βρισκω να ζητουν λιγοτερα σε περιπτωσεις rma, ετσι εχουν λιγοτερα να αντικαταστησουν και να στειλουν επομενως σαφως μικροτερο κοστος.

Βεβαια για τους καταναλωτες ειναι καλυτερα να τα αλλαζουν ολα μαζι αφου μενεις με παλια μπαταρια ή ισως με καποιο κομματι που εχει ξεθωριασει το χρωμα κτλ.

• 2 weeks later...

Και δεν τελειωσα ακομα...

Τελικα λεει η μητρικη που τους εστειλα την πρωτη φορα ειχε πειραγμενο bios και δεν την καλυπτει η εγγυηση οποτε θα κρατησουν την καινουρια και θα μου ξαναστειλουν την παλια η οποια τωρα ομως λειτουργει...???:confused:

Για να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε:tomato: :tomato: :tomato:

Αρχική απάντηση από pigassos19

Και δεν τελειωσα ακομα...

Τελικα λεει η μητρικη που τους εστειλα την πρωτη φορα ειχε πειραγμενο bios και δεν την καλυπτει η εγγυηση οποτε θα κρατησουν την καινουρια και θα μου ξαναστειλουν την παλια η οποια τωρα ομως λειτουργει...???:confused:

Για να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε:tomato: :tomato: :tomato:

Για να τους στέλνει καινούργια η αντιπροσωπία προφανώς τους δικαιολόγησε το rma...άρα πήγαινε εκεί και ξέχεσέ τους!

Δεν τους εστειλε καινουρια!Μου ξαναστελνουν την παλια, αλλα μου ειπαν οτι τωρα παιζει λέει!!??

Κατσε να μου ερθει και βλεπουμε!!

Να σου πω προτιμω την MSI σε σχεση με την Asrock!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.