Jump to content

PS games στο PC;

ΣτοΠαραΠεντε

Recommended Posts

Για παιχνιδια απο ps2 υπαρχουν ακομα προβληματα και ασυμβατοτητες + θελει αρκετα καλο συστημα για να παιζουν καλα. Απο το ps1 παιζουν σχεδον τα παντα και χωρις πολλες απαιτησεις.

μαλλον θα παμε παρεα μαζι στο black hole....!:D

μπορει και οχι...:D

sorry για το ασχετο του τοπικ...απλα ελεγα να του κανω παρεα στο ΒΗ...

Οι emulator εξομοιωνουν τις λειτουργιες της κονσολας, δηλ σου επιτρεπουν να παιζεις χρησιμοποιωντας το pc.

Για αντιγραφη δεν χρειαζεται καποιο ειδικο προγραμμα. Nero ή alcohol για τα κλειδωμενα κι εισαι οκ.

ξέρετε αν μπορέι να παίξει το winning eleven 10 στο pc μέσω emulator; κάπου πήρε το μάτι μου σε ξένα φορουμ οτι μέσο του pcsx2 μπορεί να παίξει. βέβαια δεν έχω το παιχνίδι να το επιβεβαιώσω..

Ναι υπάρχει ένα τέτοιο πρόγραμμα και το έχω, όμως έχει κάποια πλην.....

1) παίζει μόνο παιχνίδια PS1

2) δεν τρέχεται σε PC με XP λογισμικό :(

Μαλλον πρεπει να το ψαξεις λιγο το θεμα...

Υπαρχουν και emulators για ps2 απλα δεν εχει ολοκληρωθει η αναπτυξη τους και υπαρχουν ακομη ασυμβατοτητες και bugs.

Οσον αφορα εκεινους για ps1 ειναι αρκετοι, δεν ειναι μονο ενας (φανταζομαι οτι εχεις το bleem για να εχεις προβλημα με τα ΧΡ) και τα περισσοτερα παιχνιδια παιζουν αρκετα καλα.

Αρχική απάντηση από tasosmos

Μαλλον πρεπει να το ψαξεις λιγο το θεμα...

Υπαρχουν και emulators για ps2 απλα δεν εχει ολοκληρωθει η αναπτυξη τους και υπαρχουν ακομη ασυμβατοτητες και bugs.

Οσον αφορα εκεινους για ps1 ειναι αρκετοι, δεν ειναι μονο ενας (φανταζομαι οτι εχεις το bleem για να εχεις προβλημα με τα ΧΡ) και τα περισσοτερα παιχνιδια παιζουν αρκετα καλα.

Βασικά έχω το "Virtual Game Station" και είναι μπορώ να πω ικανοποιητικό :T:, αλλά το μεγάλο μειονέκτημα του είναι ότι δεν παίζει σε XP.. Στο παλιό μου PC που είχε τα 98 λειτουργούσε κανονικά.Ξέρεις μήπως κανένα που να παίζει και στα XP ? :bigsmile:

oups.....πρόβλημα........το βάζω στο PC και παω να ανοίξω το παιχνίδι μέσω του προγράμματος και μου γράφει να πάω στο confic l video.....πάω εκεί και πατάω το test, το confic και το about και δεν γίνεται tpt.....τι να κάνω ?

Αρχική απάντηση από $pIdy_mc [Σήμερα, στις 11:47]

oups.....πρόβλημα........το βάζω στο PC και παω να ανοίξω το παιχνίδι μέσω του προγράμματος και μου γράφει να πάω στο confic l video.....πάω εκεί και πατάω το test, το confic και το about και δεν γίνεται tpt.....τι να κάνω ?

μαλλον πρεπει να κατεβασεις αλλο plug-in Βασικα πρεπει να δοκιμασεις μερικα για να δεις ποιο ειναι το καταλληλο για σενα:D

Βασικά ψάχνω να βρω τα PSX/PS1 Bios, γιατί απ΄ το site που κατέβασα το πρόγραμμα λέει ότι πρέπει να το έχω, αλλά δεν τα βρήκα μέχρι τώρα :(

Αρχική απάντηση από $pIdy_mc [Σήμερα, στις 12:09]

Βασικά ψάχνω να βρω τα PSX/PS1 Bios, γιατί απ΄ το site που κατέβασα το πρόγραμμα λέει ότι πρέπει να το έχω, αλλά δεν τα βρήκα μέχρι τώρα :(

scph10000 is the ps1 bios http://www.moviecodec.com/topics/4702p3.html google is your friend!:whistling :whistling

Δεν διαφωνώ :p, αλλά τα πρώτα site που είδα δεν είχαν τα bios που έψαχνα

Thx m@n ;)

• 2 weeks later...

bios is not legal :) εγώ που εψαξα λίγο για τον PS2 emulator κατάλαβα οτι ειναι σε πολύ πρώιμο στάδιο ακόμη..Ετρεξα winning eleven 10 με 6 fps..και το σύστημα μου ειναι αρκετά καλό..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.