ΣτοΠαραΠεντε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 2006 Έχω πρόβλημα με την κάρτα γραφικών και με βγάζει σε DOS-like περιβάλλον. Έχω εγκαταστήσει τους drivers της κάρτας [ATI 9600], αλλά μου εμφανίζει το παραπάνω πρόβλημα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσω; Πρόκειται για τα Ubuntu 6.06 32bit. Ακολούθησα τις οδηγίες στο site της Ubuntu, έκανα επανεκκίνηση και άρχισε να μου βγάζει ένα μήνυμα ότι οι ρυθμίσεις του Χ τερματικού ή κάτι με Χ δεν είναι σωστές, και με βγάζει σε περιβάλλον command line. Θέλω να βρω τρόπο να επαναφέρω το γραφικό περιβάλλον, ειδάλλως πώς μπορώ να επανεγκαταστήσω τα Ubuntu, χωρίς να χάσω τα αρχεία μου. :help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Αύγουστος 13, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2006 μπορώ να σου πω μόνο κάποιες γενικές οδηγίες,διότι δεν χρησιμοποιώ Ubuntuctrl+alt+f1 για να βγεις σε command lineκαι μετά :sudo /etc/init.d/gdm stopsudo dpkg-reconfigure xserver-xorgsudo /etc/init.d/gdm startαν boot-αρεις κανονικά,ακολούθησε τον όδηγό για την κάρτα σου.http://wiki.serios.net/wiki/Ubuntu_ATI_proprietary_display_driver_installation Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Αύγουστος 15, 2006 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2006 Φιλε μου, αν δεν μας πεις τι προβλημα σου εμφανιζει δεν μπορουμε με εικασιες να σε βοηθησουμε αποτελεσματικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.