Jump to content

Βοήθεια για προφίλ;

ΣτοΠαραΠεντε

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

:OT: Αν και είναι ΕΝΤΕΛΩΣ άσχετο, δεν μπορώ να βάλω avatar. Στο προφίλ μου είναι απανεργοποιημένη η χρήση avatar - προφανώς από μόνη της ή εγώ έκανα κάποια βλακεία - και δεν μπορώ να αναιρέσω τη συγκεκριμένη επιλογή.:tomato:

Ξέρω ότι αυτό ισχύει σε περίπτωση που θέλεις να βάλεις το δικό σου avatar. Τουλάχιστον αυτό μου αναφέρει στο προφίλ μου. Ευχαριστώ, πάντως. Τώρα ησύχασα.:flower:

Σε καποια forum ισχυει αλλα εδω (οπως και στα περισσοτερα) δεν υπαρχουν διαθεσιμα avatars απο το site ωστε να μπορεις να βαλεις με λιγοτερα απο 50 posts. υπομονη...:)

• 6 years later...
Σε καποια forum ισχυει αλλα εδω (οπως και στα περισσοτερα) δεν υπαρχουν διαθεσιμα avatars απο το site ωστε να μπορεις να βαλεις με λιγοτερα απο 50 posts. υπομονη...:)

Η κρίση έπληξε ακόμη και τα avatar.:thank_you2:

Θυμήθηκες να απαντήσεις μετά από 6 χρόνια; Σε χρονοκάψουλα ήσουν; :blink:

Όχι. άνοιγα άλλα θέματα. Μουχαχα! Βέβαια μπορείς να πεις κι έτσι τη φοίτηση στα ελληνικά ΑΕΙ, αφού είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Φίλε ΣτοΠαράΠέντε, δεν έχεις αλλάξει ούτε avatar ούτε υπογραφη από τότε. Το θυμάμαι :upside:

Γιατί; Πέρασε σχετικός νόμος στη Βουλή και δεν το ήξερα;:pleasantry:

Γιατί; Πέρασε σχετικός νόμος στη Βουλή και δεν το ήξερα;

Γιατί, ξέρεις όλους τους νόμους που περνάνε στη βουλή απέξω;

Γιατί, ξέρεις όλους τους νόμους που περνάνε στη βουλή απέξω;

Μπα, εδώ δεν ξέρουν οι Έλληνες πολίτες, που υποτίθεται ότι εκλέγουν τους 300 (και τις άλλες 3000+ που τα τρώνε μαζί με αυτούς).

Μπα, εδώ δεν ξέρουν οι Έλληνες πολίτες, που υποτίθεται ότι εκλέγουν τους 300 (και τις άλλες 3000+ που τα τρώνε μαζί με αυτούς).

Where are you from my friend?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.