Jump to content

Εξαφανιστηκε ο φακελος??

giorgos_cupra

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε παιδια,ειχα εναν φακελο στο documents and settings στον πρωτο σκληρο μου.Ο φακελος αυτος τωρα δεν υπαρχει και ουτε τον εχω μετακινησει ουτε τον εχω σβησει!Μπορει να "χαθηκε" ετσι απο μονος του?Θα τρελαθουμε τελειως δηλαδη:blink: :blink: :devil:

Και από τις επιλογές φακέλων επέλεξε να φαίνονται και οι κρυμμένοι φάκελοι...

Εμένα πάλι ξαφνικά πριν κάτι μέρες εξαφανίστηκε το language bar και δεν ξανάρχεται με τίποτα! Αν βρεις τι μπορεί να παίζει πες τίποτα!!!

μηπως εχεις κανει την αποκρυψει ανενεργων εικονιδιων??? Κανε στο toolbar δεξη κλικ και πατα ιδιοτητες και κοιτα αν το κατω κατω τετραγωνο ειναι τσεκαρισμενο εαν ειναι σβησε το :flower: :flower:

Αρχική απάντηση από o polonos

κανε ενα search σε ολα τα αρχεια και φακελους.

Αρχική απάντηση από Tsunami

Και από τις επιλογές φακέλων επέλεξε να φαίνονται και οι κρυμμένοι φάκελοι...

Εννοειται πως τα εχω κανει αυτα ρε παιδια...

Να χάθηκε μόνος του αποκλείεται.

Τρέξε το GetDataBack NTFS με την επιλογή για deleted files και δες μήπως τη γλυτώνεις.

Μήπως όλως τυχαίως σου βρίσκεται κάνένα πρόγραμμα back up εγκατεστημένο και έχεις κάνει κιόλας(χλωμό λίγο γιατι δε θα έμπαινες στον κόπο να ρωτάς); Μήπως απεγκατέστησες κάποιο πρόγραμμα που συσχετιζόταν μ αυτο τον φάκελο και τον πήρε κι αυτόν η μπάλα;

Αρχική απάντηση από jpavly

Να χάθηκε μόνος του αποκλείεται.

Τρέξε το GetDataBack NTFS με την επιλογή για deleted files και δες μήπως τη γλυτώνεις.

Το ετρεξα αλλα με βγαζει error οταν διαβαζει.Να το ξανατρεξω και σε safe mode ή τζαμπα κοπος?

Καλα ε,θα τρελαθουμε τελειως...Μπαινω χθες σε safe mode,και μου τον εδειχνε τον φακελο κανονικα!!Μπαινω σε κανονικη λειτουργια και δεν τον εδειχνε.Μπαινω παλι σε safe και τον μεταφερω στον 2ο δισκο,και απο τοτε ολα καλα:eek: .Μπορει να με πει κανενας γιατι?

Μία είναι η απάντηση... αν δεν έκανες όντως τίποτα... windows ολέ!! Κάτι τέτοια μικροπροβλήματα τα κάνουν σε όλους! Και η πλάκα είναι ότι στον καθένα κάνουν και κάτι διαφορετικό! :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.