ΣτοΠαραΠεντε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2006 Ο Η/Υ μου έχει αναγνωρίσει την κάρτα TV μου [WIN TV PVR-150], έχω εγκαταστήσει τους drivers, αλλά δε γνωρίζω πώς δουλέυει το interface της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Αύγουστος 12, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2006 Φίλε μου δυστυχως δεν γνωριζω κατι για αυτο. Το μονο που εχει παρει το ματι μου στα ubuntuforums ειναι το MythTV. Γενικα, googl-αρε στα ubuntuforums γραφωντας στο search TV και θα σου βγαλει αρκετα λήμματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Αύγουστος 13, 2006 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2006 Αν αντιμετωπιζεις ακομα προβληματα κοιτα και εδω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Αύγουστος 19, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 Εγκατέστησα το KDETV και δε μου βγάζει τίποτα. Γνωρίζει κανείς πώς λειτουργεί αυτό το πρόγραμμα; Αν και δουλεύει μια χαρά, δεν ξέρω πώς λειτουργεί και δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιο σχετικό forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.