Jump to content

6300 + asrock 945 low budget conroe test vs msi 965

voudas

Recommended Posts

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

DFI infinity με το νεο bios του Oskar που εχει περισσοτερες ρυθμισεις και απο το nf4...χαχα

P5W DW αλλα πρεπει να εισαι τυχερος να ανεβαινει fsb...πιθανοτητες 50/50

Η Ds3 αστρολαβε εχει πολυ φτωχο βιος..:(

Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 15:24]

msi p965 neo

6300 (1.86ghz) default

Και ενα δικό μου -> asus p5b-dlx & E6300 & Value rams 266-4-4-4- @stock χωρίς tweak's [πέραν των win που ανέκαθεν τα δουλευω performance χωρίς σκιες φρου φρου χρώματα κλπ ] :)

spidefaultjw1.jpg

H μητρική μου έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις πάντως και για τα $ της [180e~] εχει τα πάντα απο εξοπλισμό , σύστημα ψύξης , δεν vdroparei σαν τα υπόλοιπα ''παιδιά'' της asus . Απο βδομάδα θα δοκιμάσω και με κάτι 800ρες ocz μάλλον οπότε θα δουμε πώς πάει και στα ''ζόρια'' :D

ωραίος... πιο γρήγορη λίγο η άσους αν κ εγώ δεν είμαι σε performance (αλλά @@)

μπορείς να δώσεις και ένα screenie από memset?

ορίστε και update το excelάκι με asrock 945 vs msi 965

945vs965.gif

Αρχική απάντηση από Athens2004

Οκ πάω να κάνω μια δισκέτα και έρχομαι να κάνω edit το ποστ.

δισκέτα? memset όχι memtest:D

Αρχική απάντηση από Sisman

Λοιπον, θα τοποθετηθω και εγω μιας και λιγο πολυ ολοι μας ξερουμε τι εστι PC και overclock.

1ον Σιγουρα ο 6300 ειναι καλυτερος απο εναν 4600+.

2ον Ειναι καινουργιοτερος μπλα μπλα μπλα, και φυσικα πολυ γρηγοροτερος clock per clock σε σχεση με τον 4600+.

3ον Η τιμη του προσοπικα πιστευω πως τα αξιζει μιας και κλοκαρει πολυ, μα παρα πολυ.

4ον Δε μας ενδιαφερουν οι στοκ καταστασεις. θα το κλοκαρουμε οσο παει και ΣΕ ΚΑΘΕ περιπτωση παει πολυ πιο πανω απο οποιοδηποτε σεταπ με AMD.

5ον Φιλε gdp77 μη νωμιζεις πως απασχολει τον Voudas ποσο ζεστο ειναι το chipset. Θα το ψυξει και θα τελειωσει η μπουγαδα. Εκει θα κολησουμε? θα βαλουμε ενα φανακι να κανουμε τη κατασταση καλυτερη.

Μπορω να σκεφτω πολλα να γραψω, και πραγματικα ειναι η πρωτη φορα που τοποθετουμαι σε ιντελο-θρεντακι. Ειμαι AMDας απο παντα, αλλα αυτη τη φορα η Ιντελ την εκανε καλα τη δουλεια της.

O Voudas αναφέρθηκε σε W επειδή απ 'οτι κατάλβα θέλει να το τρέχει 24/7 . Και επειδή δεν είναι σωστό να λέμε "πόσα W καταναλώνει", αλλά "ποσα W θερμότητας εκλύει", γι αυτό χρησιμοποίησα αυτόν τον όρο.

Εν κατακλέιδι, απλά η άποψή μου είναι ότι είναι λάθος να κοιτάμε μόνο τα W του cpu. Πρέπει να κοιτάμε τα W της πλατφόρμας αν μας ενδιαφέρει η κατανάλωση σε ένα σύστημα 24/7

Αρχική απάντηση από gdp77

O Voudas αναφέρθηκε σε W επειδή απ 'οτι κατάλβα θέλει να το τρέχει 24/7 . Και επειδή δεν είναι σωστό να λέμε "πόσα W καταναλώνει", αλλά "ποσα W θερμότητας εκλύει", γι αυτό χρησιμοποίησα αυτόν τον όρο.

Εν κατακλέιδι, απλά η άποψή μου είναι ότι είναι λάθος να κοιτάμε μόνο τα W του cpu. Πρέπει να κοιτάμε τα W της πλατφόρμας αν μας ενδιαφέρει η κατανάλωση σε ένα σύστημα 24/7

φυσικά και συμφωνούμε σε αυτό

http://www.tomshardware.com/2006/07/14/core2_duo_knocks_out_athlon_64/page3.html

η μόνη μας διαφορά είναι το 28->20 στο trfc...

γενικά ποιά από τα από κάτω έχουν μεγάλη επίδραση στις επιδοσεις κ ποιά τα όριά τους σε αυτές τις μνημες?

O φίλος gdp77 δεν λαμβάνει υπόψιν του οτι 30e διαφορά που έβγαλε σε πιο πάνω ποστ ειναι μηδαμινή αν σκεφτεί κάποιος πώς πέρα απο Value ο 6300 ειναι και κάτι άλλο αν περάσει τα 3g :hehe: Aλλά τι σημασία έχει αυτό κλοκάρει κανεις εδώ μέσα ? Μπα... [ανοιγουμε ενα poll ? :hehe: ]

multimedia , arithmetic και memory bw [sandra 2007] το memory χαμηλό ειναι θέλει κάποια ρύθμιση το prog απο τα options ? Η τόσο πρέπει ναναι για 2Χ512 @ 266-4-4-4-Χ

multizn0.jpg

arithmpb4.jpg

memoryiy7.jpg

μια χαρά είναι όλα;), δες πάνω το πινακάκι μου

με βάση τον κόφτη της μητρικής αυτό είναι το μαξ που μπορώ να φτάσω...

1m

spi1mbest.gif

32m

spi32mbest.gif

οι μνήμες 333@

memsetbest.gif

Αρχική απάντηση από Athens2004

Δλδ τόσο κάνει το msi [!αποκλειεται!] η απλά δεν το έχεις ψάξει -δώσει ρευματα κλπ .

lol. από bios μαξ 333 επιλογή... από win δεν έχω βρει άκρη με τα pll...

και ποιά ρεύματα? για cpu δεν έχει. μόνο για μνήμες κ pcie

πάντως στις value μοβο βάζουν όριο απότι βλέπω... προφανώς για να τα σκάει ο enthusiast...

Αρχική απάντηση από Voudas

από win δεν έχω βρει άκρη με τα pll...

Vcore εχει ο shamino στο VR με pin mode...

Αντι να ψαχνεις Pll κατεβασε το systool και θα κανεις την δουλεια σου με το παραπανω..:D

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Vcore εχει ο shamino στο VR με pin mode...

Αντι να ψαχνεις Pll κατεβασε το systool και θα κανεις την δουλεια σου με το παραπανω..:D

yeap το είδα και φτιάχτηκα! αλλά με αυτές τις μητρικές δε ξέρω αν θα το χρειαστώ...

δλδ το systool δεν θέλει να αναγνωρίσει τη μητρική?

Την βρισκει απο μονη της και διαλεγει το pll αυτοματα....που τα περισσοτερα κανινουρια δεν τα εχουν περασει στο clockgen...:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.