Jump to content

6300 + asrock 945 low budget conroe test vs msi 965

voudas

Recommended Posts

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

thanks, τα έχω δει αλλά είναι περιττό διότι δε νομίζω να είναι ρεύμα. και από νορμάλ στο high να τα βάλω από bios ούτε ένα mhz δεν παίρνει...

xaxa.....ωραιο αυτο πανω απο το avatar σου...:hehe:

Καπου ειχα διαβασει οτι ολες οι Asrock δεν ανεβαζουν πανω απο 399 οτι και να κανεις..:)

299 εννοείς...

διάβασα ότι έχει μπλοκάρισμα του fsb, στα 150 για cpu με 133MHz bus, στα 225 για τις 200άρες και στα 299 για τις 266άρες...

Αρχική απάντηση από Voudas

θα είχε ενδιαφέρον να ανεβάσει κάποιος τα αντίστοιχα με x2 4200 και x2 4400 στα default (ε άμα είχε και 7800gt :p)

Δεν εχεις κρατησει bench απο το προηγουμενο σου μηχανημα!:D

Koντα στο 1 γιγα διαφορα το κοβω!Αναλογα με το bench...Το 2001 ψιλοχαλια...σε σχεση με αυτο που κανει στο 1Μ...Κανενα 33-35αρη το περιμενα!

Δισκο εχεις σατα?Κανενας pata παιζει μηπως και ανεβεις παραπανω?

με pata είμαι... απ'ότι συμπεραίνω απλά είναι "κλειδωμένη" για πάνω από 300... μόνο αν ασχοληθεί κάποιος που ξέρει για modded bios ίσως και πάει κι άλλο...

το 2001 είναι με default gpu και χωρίς τπτ σε optimizations...

έτρεξα μερικά benches στον 4400+ στα 11χ200 αλλά με 2-2-2-5 κλπ τις μνήμες οπότε η διαφορά είναι υπολογίσιμα μικρότερη από ότι θα ήταν με ανάλογες μνήμες. οι άλλες παίζουν 4-4-4-12

έτσι όπως είναι τώρα οι 2 πλατφόρμες είναι κοντά. αν είναι κανείς με am2 και καμιά ddr2 του κιλού να δώσει benches στα 2200 θα ήταν καλό...

4400spi1m.jpg

4400cine.jpg

4400rar.jpg

4400tlpifast.jpg

4400hexus.jpg

44003d2k1.jpg

για να προσομοιάσω λίγο περισσότερο τα timings σε value λύση του κιλού, έβαλα 2-3-3-5 2Τ, οποιοδήποτε χειρότερο δεν το γούσταραν οι utt...

4400lowspi1m.jpg

4400lowrar.jpg

4400lowpifast.jpg

4400lowhexus.jpg

και το cinebench πήγε 298/551

το 3dmark2k1 όπως ήταν αναμενόμενο επηρεάστηκε πολύ από τις μνήμες. εκεί περίμενα την διαφορά 4400+ με 6300

4400low3d2k1.jpg

δεν νομιζω οτι επρεπε να χειροτερεψεις τις μνημες!

Αντε ενα 2-3-2 1Τ να ηταν αρκετο...η πιο χαλαρο 2,5-3-3-7 1Τ ..μιας και εκει δουλευουν σχεδον ολες αν δεν ασχοληθει καποιος με μνημες...αλλα 2Τ???

έχω βγάλει και με 1Τ αλλά ήθελα να δω για σύστημα με του κιλού ddr2 by spd που είναι συνήθως 3-3-3-8

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

μην μου πεις θα παρεις conroe(cpu του διαβολου!) :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

καλα βρε με περνας για προδοτη?:p

είναι λάθος να απαντήσω διότι το καθημερινό μου είναι χ2 4400+@3050mhz (:D)

γενικά πάντως για bench είναι κορυφή. ειδικά στους κράχτες... σκέψου ότι με μνήμες του κιλού απείραχτες και με μητρική με κόφτη στα 300 έβγαλα 2 sec πάνω spi σε σχέση με amd@3,3g κ τσίτα utt >260fsb 2225...

και για γενική χρήση πάντως είναι καλή πλατφόρμα. όχι για κάποιον που είναι ήδη με x2 αλλά για παλαιότερο σύστημα. το τσιπάκι είναι κρύο, γρήγορο σε όλα και ας είναι κουτσουρεμένο σε cache

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 20:35]

Στο λέω επειδή έχω ένα Sempron 3000+ και σκέφτομαι να πάω στην "σκοτεινή πλευρά"

Ακόμα το σκέφτεσαι??? :D

[φλασια] To τροφοδοτικακι τι λεει?Ανταποκριθηκε?Μηπως κατα τυχη το πολυμετρησες?

θορυβο κλπ?.Σκεφτομαι να παρω ενα για την καρτα!(οχι η ΧΛ δεν καιει τοσα πολλα αλλα με την υδροψυξη γεμισα ανεμηστηρες) [/φλασια]

το τροφοδοτικό είναι αθόρυβο για τα δικά μου αυτιά...

χωρίς φορτίο (εννοώ στον αέρα, χωρίς mobo) πολυμετρημένο 13v η 12άρα... (δεν ξέρω γιατί)

στο bios διαβάζει 12.2 αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό

σε full load το πολύμετρο δείχνει πάλι 13v κ το snm διαβάζει 12.98 άρα αντέχει. το γιατί κάνει overvoltage είναι άλλο...

θα πάρω και ένα hec385 να δοκιμάσω...

Θυμάμαι το μαστροχίπρο που έλεγε ότι τόσο δίνει για μετροπρογράμματα. Πάντως δεν είναι πολύ κακό να ανεβαίνει η 12άρα σε φορτίο αν δεν τρώει από τις άλλες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.