Jump to content

Προβληματα στο titan quest υστερα απο αλλαγη σε 4400 x2

JohnnyX

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον...ειχα εναν Α64 3000..Το TQ μου εκανε προβληματα στην αρχη ...σκοτονοταν συνεχως (να πω πως ειναι ..η "ανεπισημη" κυκλοφορια του ΤQ) ..κανω upgrade σε 1.08 και ολα οκ.....κανα 2 ακομα σκοτοματα σε 2 μερες (τιποτα σχετικα)...κανω σημερα αναβαθμιση τη cpu σε 4400 X2...και εχω 2-3 restarts...2-3 freezes .. 2-3 kills... το προβλημα που λενε τα win ειναι το engine.dll του παιχνιδου...αλλα γιατι εγω υποψιαζομαι τη cpu ? Bεβαια ακομα δεν εχω τρεξει τιποτα αλλο για να τη δω...και να πω οτι φταιει αυτη..αλλωστε το ιδιο το παιχνιδι απο την αρχη ειχε προβλημα...Καμια εκτιμηση για τον φταιχτη ? η και πως και αν διορθονεται ?

Οχι δεν εβαλα..προφανως επρεπε ε

Το μηνυμα που περνω ειναι PAGE FAULT IN NON PAGED AREA...και βαρει σε κατι διευθυνσεις μνημης

Κανε μια δοκιμη,ανοιξε το Task Manager και στο process του παιχνιδιου κανε δεξι και affinity,ξετσεκαρε ενα απο τα 2 core,πατα ΟΚ και δοκιμασε παλι.

Εβαλα τα fixes . Ηταν φανερο πως βελτιωθηκε δραματικα η κατασταση αλλα πηρα και ενα BSOD BAD POOL CALLER...αν συνεχισουν παλι θα δοκιμασει ειτε μεσω του config ειτε μεσω του task manager να τρεξω το TQ μονοπυρηνα

Τhanx παντως guys...αρχισε να λυνεται το κουβαρι (i hope)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.