JohnnyX Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2006 Λοιπον...ειχα εναν Α64 3000..Το TQ μου εκανε προβληματα στην αρχη ...σκοτονοταν συνεχως (να πω πως ειναι ..η "ανεπισημη" κυκλοφορια του ΤQ) ..κανω upgrade σε 1.08 και ολα οκ.....κανα 2 ακομα σκοτοματα σε 2 μερες (τιποτα σχετικα)...κανω σημερα αναβαθμιση τη cpu σε 4400 X2...και εχω 2-3 restarts...2-3 freezes .. 2-3 kills... το προβλημα που λενε τα win ειναι το engine.dll του παιχνιδου...αλλα γιατι εγω υποψιαζομαι τη cpu ? Bεβαια ακομα δεν εχω τρεξει τιποτα αλλο για να τη δω...και να πω οτι φταιει αυτη..αλλωστε το ιδιο το παιχνιδι απο την αρχη ειχε προβλημα...Καμια εκτιμηση για τον φταιχτη ? η και πως και αν διορθονεται ?
JohnnyX Αύγουστος 12, 2006 Author #3 Αύγουστος 12, 2006 Οχι δεν εβαλα..προφανως επρεπε εΤο μηνυμα που περνω ειναι PAGE FAULT IN NON PAGED AREA...και βαρει σε κατι διευθυνσεις μνημης
CaptainMilo Αύγουστος 12, 2006 #4 Αύγουστος 12, 2006 Η λύση για τα συχνά crash στα windows έχει δωθεί και εδώhttp://www.thelab.gr/showthread.php?postid=411772#post411772Από τότε που το έκανα δεν με πέταξε ούτε μία φορά
MADKiller7 Αύγουστος 12, 2006 #5 Αύγουστος 12, 2006 Κανε μια δοκιμη,ανοιξε το Task Manager και στο process του παιχνιδιου κανε δεξι και affinity,ξετσεκαρε ενα απο τα 2 core,πατα ΟΚ και δοκιμασε παλι.
JohnnyX Αύγουστος 12, 2006 Author #6 Αύγουστος 12, 2006 Εβαλα τα fixes . Ηταν φανερο πως βελτιωθηκε δραματικα η κατασταση αλλα πηρα και ενα BSOD BAD POOL CALLER...αν συνεχισουν παλι θα δοκιμασει ειτε μεσω του config ειτε μεσω του task manager να τρεξω το TQ μονοπυρηναΤhanx παντως guys...αρχισε να λυνεται το κουβαρι (i hope)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.