Jump to content

λιγη βοηθεια με τοποθετηση μητρικης και επεξεργαστη?...

tolis861416003225

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

λοιπον εχτες εδεσα ενα πισι αλλα δεν ειμαι και απολητα σιγουρος για την ορθοτητα...και για να μην χαλασει και τιποτα σας ρωταω....λοιπον...

για τη μητρικη... βιδωνουμε της χρησες βασεις πανω στο κουτι και πανω τους βαζουμε τη μητρικη και βιδωνουμε? δε βαζουμε τιποτα αλλο? και κατι ακομα,τα καλωδιακια που ερχονται απο το power κλπ τα βαζουμε ενω τα γραμματα κοιτανε προς τα δεξια της μητρικης?

και για τον επεξεργαστη.. ειναι ενας σεμπρον και η ψυκτρα του ειχε ενα αφτοκολιτακι , αυτο

ειναι εναντι παστας? ή επερε να το αφερεσω και να παρω παστα να βαλω?

σας παρακαλω πεστε μου αν τα εκανα σωστα διοτι σημερα παω να περασω λειτουργικο και προγραμματα και θα τεθει για πρωτη φορα σε λειτουργεια...

Το αυτοκολητακι επρεπε να το βγαλεις.Αν ειχε παστα θα ηταν απο κατω.Οσον αφορα το πρωτο δεν καταλαβα τι εννοεις.Στα καλωδια,πανω στη μιτρικη πρεπει να εχει "+" σε καθε 2 Pin.Το καθε καλωδιακι,απο πισω του εχει ενα βελακι.Στο Pin που το εχει ειναι το "+".Οποτε θα το βαλεις πανω απο το αλλο "+" της μιτρικης..

Ναι τη μητρική έτσι την βάζουμε... και επίσης τα καλωδιακά που πάνε στα κουμπιά power και reset δεν έχει σημασία όπως και να τα βάλεις αρκεί να τα βάλεις στα σωστά pins.

Τα leds για το power και τον HDD έχουν πολικότητα συνήθως αναφέρεται πάνω στην μητρική.. στο + βάζεις το χρωματιστό καλωδιάκι.. και ανάποδα να τα βάλεις δεν χαλάει τίποτα απλά δε θα ανάβουν τα αντιστρέφεις και ανάβουν..

Η ψήκτρα της cpu έχει ένα πλαστικό αυτοκόλλητακι και μετά από κάτω συνήθως ένα με μεταλλική χροιά αυτό το αφήνεις αν δεν έχεις θερμαγώγιμη...

αρα θα πρεπει να το γβαλω το σιπιγιου και να το ξαναβαλω.... τι βλακας που ειμαι μετα το σκεφτηκα....τεσπα... πως βγαινει σωστα? στρεφουμε αντιθετα της φορας των ρολογιων ενα πλαστικο μοχλο που εχει και μετα?ή πρωτα βγαζω ολοκληρο το σιπιγιου με τη ψυκτρα του? δεν εχει δουλεψει καθολου αρα δεν θα εχει κολισει οποτε θα το παρω παλι σε διο κοματια σωστα?

τολης εισαι ενα χρονο member θα επρεπε να το κανεις με κλειστα τα ματια αγορι μου.....:)

ναι λογικα σε δυο κομματια θα το παρεις,η παστα της μανας του ειναι μια χαρουλα,αρκει να εβγαλες ενα μονοτικο αυτοκολητο που εχει συνηθως μεταξυ παστας και προστατευτικου πλαστικου καλυματος ετσι ωστε να μην ξεραθει η παστα.αν δεν το εκανες καντο δεν ειναι δυσκολο να βγαλεις τη ψυχτρα,τραβα την καθετα ομως προς τα πανω ετσι ωστε να μην στραβωσεις κανα pin του cpu αν εχει κολλησει στo sink

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.