Jump to content

What after Multirama Extreme Stournari closure ?

gandrian

Recommended Posts

Dear all, έχει κάποιος να προτείνει κάποιο μαγαζί στην ΑΘΗΝΑ για pc's configuration, overclocking products etc μετά το κλείσιμο του Multirama extreme στη Στουρνάρη και τη μεταφορά του στον Πειραιά ? Γιώργος - Μαρούσι gandrian@vodafone.net.gr

Sorry κιολας,αλλα μονος σου δεν μπορεις να το φτιαξεις?

Προσωπικα πιστευω πως ειναι παντα διαφορετικα και πολυ καλτυερα σαν αισθημα να "χτιζεις" μονος σου το πισι σου,χωρις να το εχει μαγαρισει αλλος βαζοντας χερι στο hardware σου :D

Περαν αυτου ομως,απο τη στιγμη που ψαχνεις οπως λες για enthusiast configuration,προφανως και σκοπευεις να κλοκαρεις κιολας,σωστα?Εκτος και αν θελεις να στο κλοκαρουν αυτοι :p

Αν λοιπον θελεις να το κλοκαρεις,δεν νομιζεις πως θα πρεπε να το στησεις κ απο μονος σου?

Ετσι και αλλιως η διαδικασια ειναι stadar και το overclocking το πας step-by-step και οπου κολησεις ρωτας :cool:

Τα parts που ενδεχομενως θα χρειαστεις,κατα πασα πιθανοτητα θα υπαρχουν στην πλειοψηφια των καταστηματων εδω στην Ελλαδα,οποτε μια χαρα κανεις τη δουλεια σου.Δεν εχει κατι το τοσο eXtreme το Μulti-Extreme που να μην μπορεις να το βρεις αλλου.Με εξαιρεση κατι Vapochill κτλ δλδ που και παλι τα βρισκεις και αλλου

Παρεξηγησατε το υφος της απαντησης μου νομιζω.

Δεν ειπα πως ειναι κακο το οτιδηποτε.Απλα εξεφρασα την αντιθεση μου ως προς το "ετοιματζιδικο".

Ειδικα το ετοιμο κλοκαρισμενο μου ακουγεται πολυ καπως...

Ας μας πει ομως και ο Γιωργος τι εχει στο μυαλο του για να καταλαβουμε :D

το "ετοιματζιδικο".

-Καταστημα: Γεια σας, τι θα πάρετε ;

-Πελάτης: Ένα PC με απ'όλα :p

Πάντως, στην Αθήνα --όσο καιρό ανέβηκα-- (συνήθως για το Rockwave πηγαίνω) είναι πολύ βολικό το μετρό. Σε πετάει από την μία περιοχή στην άλλη στο άψε-σβήσε. Στο Περιστέρι γνωρίζω ότι στον πεζόδρομο έχει τόσο Plaisio όσο και Multirama. Τώρα Μαρούσι δεν ξέρω αν έχει κάτι . . . έχω κακές εμπειρίες γιατί περίμενα μέχρι τις 2 το πρωί ταξί μετά τους AC/DC στο ΟΑΚΑ και στις 6 είχα τρένο για Θεσσαλονίκη.banana

Dear all,

Ολοι έχετε τα δίκια σας και σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.

Απλά όταν είχα φτιάξει το τωρινό μου PC στο Multirama Extreme στη Στουρνάρη πριν 2 χρόνια, είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση των παιδιών, μου είχαν δώσει και εγγύηση, χόρταινε και το μάτι βλέποντας πάμπολλα κουτάκια για mods να κρέμονται στα ράφια (υδροψύξεις, μητρικές, fans, βιδούλες, καλωδιάκια, PC στημένα προς επίδειξη και όχι μόνο κ.α).

Παρόλο που στα 38 μου πλέον, παντρεμένος με παιδί και ζώντας στα βόρεια, μεγάλωσα στο κέντρο (Πατησίων) και μου ήρθε κάπως που είδα οτι έχουν κλείσει ή μεταφέρθηκαν αρκετά μαγαζιά στη Στουρνάρη μετά τα γεγονότα του περασμένου Δεκέμβρη. Γενικά αυτή η περιοχή είναι computero-περιοχή όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι (οι παλαιότεροι θα θυμάστε τα RAM και τα άλλα ξενόγλωσσα περιοδικά του χώρου κρεμασμένα στα περίπτερα ή στιβαγμένα στο πεζοδρόμιο που ενημερωνόμασταν και τα αγοράζαμε τα μεσημέρια του Σαββάτου συνδυάζοντάς το με καφεδάκι στα Εξάρχεια όπου οι αναλύσεις για τους 486/75 MHZ με 24Mb RAM έδιναν κι έπαιρναν). Μήπως είμαι ρομαντικός ? Μήπως άρχισα να γερνάω ?

Για τους προαναφερθέντες λόγους λοιπόν κι επειδή πλέον λόγω δουλειάς ΔΕΝ προλαβαίνω να το φτιάξω τόσο καλό όσο θα μου το φτιάξει κάποιος που κάνει ΜΟΝΟ αυτό και έχει να μου προτείνει και να με ενημερώσει πάνω στα νέα του χώρου (προτιμούσα και προτιμώ ο μαζόχας να βάζω το κτήνος στο αυτοκίνητο και τρώγοντας όλη την κίνηση της Κηφισίας-Αλεξάνδρας-Πατησίων για να φτάσω Στουρνάρη) απευθύνθηκα στο forum μήπως βρω κάποιο άλλο τέτοιο μαγαζί στο κέντρο (αλλά όχι Πειραιά γιατί είναι πολύ μακρυά).

Να στε καλά

ΓΑ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.