nikhunter Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2009 Καλησπέρα παιδιά.Είμαι καινούργιος στο site κατόπιν πρωτροπής φίλου μου ποιο πολύ.Επειδή θα ήθελα να αγοράσω υπολογιστή, κομμάτι κομμάτι φυσικά,και επειδή υπάχουν πολλοί ψαγμένοι εδώ μέσα απο οτι κατάλαβα,αν μπορούσε κανείς να μου κάνει κάποιες προτάσεις πολύ ευχαρίστως.Τιμή:μέχρι 600 ευρώπουλα.Ξέρω οτι δεν ειναι πολλά αλλά ότι καλύτερο με αυτά.Εκτός απο πύργο θέλω οθόνη πληκτρολόγιο και ποντίκι απο περιφερειακά.Η οθονή δε με πειράζει και πολύ απλά να είναι LCD εννοείται και 19''.Το PC προορίζεται ποιό πολύ για παιχνίδια οπότε ξέρετε που να δώσετε βάση.Ευχαριστώ εκ των προτέρων....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Νοέμβριος 12, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2009 Καλησπερα φιλε και καλως ηρθες.Ριξε μια ματια στο πρωτο απο αυτο το Thread.http://www.outofspecs.gr/forum/showthread.php?t=3199Εαν προσθεσεις και μια καλη οθονη(αξιζει να δωσεις μερικα ευρω παραπανω),πληκτρογιο ποντικι κλπ το εφτασες το 600αρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Νοέμβριος 12, 2009 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2009 Welcome!Με 600 γιουρια για Tower+Monitor δεν μπορεις να κανεις και παπαδες για Gaming PC αλλα σιγουρα μπορεις να κανεις κατι αξιοπρεπες.Καταρχην,τι ειδους παιχνιδια παιζεις/θα παιζεις?Οθονη θελεις 19αρα οπωσδηποτε?Υπαρχει συγκεκριμενος λογος που θελεις 19αρα,λογω χωρου ας πουμε?Ή θα προτιμουσες και καποια μεγαλυτερη αλλα το κοστος λειτουργει ανασταλτικα στο μυαλο σου?Σε γενικες γραμμες,αν προσθεσεις στο Base PC (στο λινκ που σου εδωσε ο unseen) τα εξης :Μια 4870 ~100 ευρα ή μια 4890 (αναλογως και την τελικη επιλογη στην οθονη) με ~140 ευραΕνα μεγαλυτερο τροφοδοτικο για να εισαι πιο ανετος (οχι οτι το 400αρι δεν θα σε καλυψει,αλλα να εχεις και λιγο αερα παραπανω)οπως αυτο στα 500W ~40-50 ευραΠαιρνεις μεχρι και 24αρα οθονη (αρκετα καλη κιολας θα ελεγα) με ~170 γιουρια ή μια 22αρα ξεκεινώντας απο τα 100 ευρω.Το μονο που θα πρεπει να προσεξεις στην οθονη (γιατι στα λεφτα που εχεις διαθεσημα δεν μπορεις να εχεις και τρελες απαιτησεις εδω που τα λεμε),ειναι να εχει ψηφιακη εξοδο για τη συνδεση με την καρτα γραφικων,δλδ DVI (γιατι HDMI δεν αξιζει να δωσεις 20-30 ευρω παραπανω με το budget σου,ειδικα απο τη στιγμη που η διαφορα δεν ειναι κ τρελη στην απεικονηση [παντα για τα χρηματα που διαθετεις!])Οποτε με 600-630 ευρα εισαι τζιτζιΜπορεις να αλλαξεις και την μητρικη με καποια αλλη που αν σου δινει και την δυνατοτητα να "ξεκλειδωσεις" και επιπλεον πυρηνες απο το cpu σου.Ή και καποιας αλλης εταιριας που να μπορει να κανει αυτην τη "δουλεια".Με το ιδιο περιπου κοστος,ίσως και κατι παραπανω,χωρις παντα να ξεφευγεις κατα πολυ απο τα 600 ευρω.Υπολογισε πως μεσα στην τιμη του Base PC συμπεριλαμβανεται και Keyboard+mouse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Νοέμβριος 15, 2009 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2009 Εεεεεπ, να τος ο παίχτης μου. Καλά ρε μπήκες στο OOS και δε μιλάς ; Τς τς τς. Θα στα πω και στην σχολή, προς το παρόν ακου προτάσεις από τα παιδιά και ρίξε μια ματιά και στο http://www.outofspecs.gr/forum/showpost.php?p=36427&postcount=2 που έχει γράψει ο υπερκαταπληκτικός ΤρελοΜέρμυγκας ή αλλιως CrazyAnt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Νοέμβριος 15, 2009 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2009 nikhunter καλός ήρθες. την παρασκευή παραγγείλαμε για εναν φίλο μου στις σερρες αυτο εδω το μηχάνημα. ήθελε AMD αλλα με τα ιδια λ7 φτιάχνεις κατι σε 775. και αυτος ήθελε κατι φτηνό αλλα να μπορεί να παιζει παιχνίδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Νοέμβριος 21, 2009 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2009 Τσέκαρε αυτό το threadhttp://www.outofspecs.gr/forum/showthread.php?t=3256 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.