cypherth Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2006 3 εκδόσεις έχω δοκιμάσει, όταν "κάθεται" δεν έχει πρόβλημα, όταν πάω να κουνήσω κάποιο παράθυρο ή να ψάξω για κάτι μετά από 5 δευτερ, ο διπύρηνος χτυπάει 50% και τρώει 60μβ μνήμη! και κολλάει για 10δευτερ! δεν ξέρω τι να κάνω!!! μου έχει σπάσει τα νεύρα.τα πάντα δουλεουν άψογα στο πισι και έχω κάνει και πορτ φοργουορντ σε 2 διαφορετικά μοντεμ όπως και το έχω δοιμάσει είτε με ανοιχτό είτε με κλειστό το φαιεργουολ...καμιά ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Αύγουστος 10, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2006 Γενικά όλα τα DC++ χρειάζονται αρκετή μνήμη. CPU καταναλώνουν όταν κάνουν hashing ή όταν ανοίγουν μια μεγάλη λίστα. Δοκίμασε και τα Strong DC++ και Ice DC++. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypherth Αύγουστος 10, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2006 είναι καλύτερα από το revconnect? έχουν επιλογή για να κατεβάζουν από πολλούς users? αν κρατήσω την queue θα μου την κρατήσουν τα άλλα ή θα τη χάσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.