GO(O)D BOY Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2006 Μία μέρα καθόμουνα και σκεφτηκα αφού μπορουμε να κάνουμε υδροψυχτους τους <<σταθερους>>υπολογιστές γιατί να μήν μπορέσουμε να φτίαξουμε και έναν φορητό....... λοιπόν περιμένω τα φώτα σας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Αύγουστος 10, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2006 γιατι δεν θα ειναι πλεον φορητος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Αύγουστος 10, 2006 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2006 Αρχική απάντηση από zyx γιατι δεν θα ειναι πλεον φορητος... Ακριβώς.Εκτός αυτού δεν έχουν και πολλές δυνατότητες overclocking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 10, 2006 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2006 θα μπορουσε να μπει ενα υποτυπωδες συστημα υδροψυξης σε gpu και cpu.. οπως εκεινο της gainward για gpu που ηταν. Ε τωρα για κανονικη υδροψυξη νομιζω δεν χρειαζεται συζητηση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 10, 2006 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2006 :OT: nickstamat κι εμένα στα 242 περίπου κουμπώνει η 5η κι έχω κι 6η... :whistle2: :happy2: :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Αύγουστος 10, 2006 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2006 Αρχική απάντηση από Wizard! :OT: nickstamat κι εμένα στα 242 περίπου κουμπώνει η 5η κι έχω κι 6η... :whistle2: :happy2: :OT: χαχαχαχα....λολ και ξανα λολ.... Αρχική απάντηση από nickstamat Ακριβώς. Εκτός αυτού δεν έχουν και πολλές δυνατότητες overclocking... υπαρχουν και εξαιρεσεις..εεε.. Μια υδροψυξουλα της πλακας.. ενα low profile με 10mm να βγαινουν απο το πλαι και οχι απο πανω μαζι με καποια μικρουλα αντλια το πολυ -ονομαστικα- 300λτ/η και μηκος λαστιχου ισα με ....50cm ...εννοειται ψυγειο 8χ8 αντε 12χ12 ...μια χαρα καθεται διπλα απο το φορητο μου......(το οποιο πλεον θα παψει να ειναι φορητο!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Αύγουστος 10, 2006 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2006 Την υδρόψυξη σε φορητούς υπολογιστές την σκέφτηκαν ήδη η Hitachi (το 2002) και η Nec (το 2003).Ο λόγος που δεν προχώρησε σαν ιδέα είναι μάλλον γιατί οι νέοι επεξεργαστές για φορητούς υπολογιστές ζεσταίνονται λιγότερο, και γιατί οι εταιρίες που φτιάχνουν φορητούς υπολογιστές δεν νοιάζονται και πολύ για το extreme overclocking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Αύγουστος 10, 2006 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2006 Αρχική απάντηση από Wizard! :OT: nickstamat κι εμένα στα 242 περίπου κουμπώνει η 5η κι έχω κι 6η... :whistle2: :happy2: :OT: :OT: Για τη μηχανή μιλάς? :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 10, 2006 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2006 :OT: Προφανώς :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Αύγουστος 10, 2006 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2006 Αρχική απάντηση από Wizard! :OT: Προφανώς :OT: :OT: Εμ άλλο οι μηχανές... :OT: (Ας σταματήσουμε εδώ γιατί το ισοπεδώσαμε με τα off-topic...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GO(O)D BOY Αύγουστος 10, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2006 μεγαλύτερο ανεμιστήρι στο φορητό παίζει???Μ@Λ@ΚΙ@ Ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Αύγουστος 10, 2006 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2006 Που να χωρέσει ένα αγιοπρεπές ψυγείο ρα? Το νερό από μονό του δε μπορεί να κάνει τίποτα Οι εταιρίες που ξεκίνησαν τέτοια project απλά κατάλαβαν ότι είναι πολύ κακό για το τίποταΕπίσης στους φορητούς δε μας ενδιαφέρει τόσο το πως θα απάγουμε τη θερμότητα αλλά το πώς δε θα την παράγουμε Μη ξεχνάμε ότι θα πρέπει να λειτουργούν για ένα σεβαστό διάστημα με την μπαταρία τους αλλιώς δεν είναι φορητοί Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Αύγουστος 10, 2006 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2006 Αρχική απάντηση από GO(O)D BOY μεγαλύτερο ανεμιστήρι στο φορητό παίζει???Μ@Λ@ΚΙ@ Ε? Όταν όλα είναι στριμωγμένα μέσα, πού θα βρεις τον επιπλέον χώρο που απαιτείται για μεγαλύτερο ανεμιστήρα? Εκτός αν είναι έξω από το σασί... Και πες οτί βρίσκεις μια λύση για αυτό... Δε χρειάζεσαι και διαφορετική/μεγαλύτερη ψύκτρα για να αξιοποιήσεις την ισχύ του νέου ανεμιστήρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Αύγουστος 10, 2006 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2006 Αλουμινένιο περίβλημα και heatpipes να κατανέμουν τη θερμότητα παντού. Καγκουριά και ψύξη σε ένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Αύγουστος 10, 2006 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2006 Αρχική απάντηση από chroma Αλουμινένιο περίβλημα και heatpipes να κατανέμουν τη θερμότητα παντού. Καγκουριά και ψύξη σε ένα. Ίσως να είναι αποτελεσματικό, αλλά καγκουριά όπως είπες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Αύγουστος 10, 2006 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2006 Τι να την κάνεις την καγκουριά αν σου έχουν γίνει τα αναπαραγωγικά αμελέτητα από την θερμοκρασία;Έπρεπε να περάσουν κοντά 6 μήνες για να φύγουν τα ζαρώματα που είχαν δημιουργηθεί από την θερμοκρασία στα πόδια μου από την καθημερινή πολύωρη ενασχόληση με τον φορητό επί 2+ χρόνιαΠάντως τα heatpipes δεν είναι κακή ιδέα , θα μπορούσαν να προσθέσουν ένα δεύτερο "όροφο" στα performance laptops ο οποίος θα αποτελείται μόνο από fins και ένα μεγάλο ανεμιστήρι - 12άρι και άνω - σε διάταξη τύπου ψύκτρας ΑΤΙΑναρωτιέμαι πάντως , δεν υπάρχει κάποιο υλικό που να μπλοκάρει και να μην απορροφά καθόλου την θερμοκρασία , με το οποίο να επιστρώνουν την κάτω επιφάνεια των φορητών; Δεν είναι κατάσταση αυτή Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakoulis Αύγουστος 10, 2006 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2006 Συμφωνώ με τον CaptainMilo.....έχουμε γινει οι κύριοι κόκκινοι μηροι με τις θερμάστρες που δουλευουμε.....Ειδικά το καλοκαίρι δεν παλευεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.