Kats Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2009 Τις προάλλες που άνοιξα το PC και μαζί και ένα φωτιστικό που έχω εδώ, τα ηχεία βούιζαν για λίγο και το φως τρεμόπαιζε για λίγα δευτερόλεπτα.Πρέπει να είναι υπέρταση. Να πάρω κανένα UPS (νομίζω έτσι πρέπει να λέγονται) ή πολύμπριζο ασφαλείας, το οποίο νομίζω ότι δεν προστατεύει από υπέρταση ή να νοιώθω ήσυχος απλά και μόνο γιατί έχω Corsair:respect:;Τί να κάνω;
CrazyAnt Νοέμβριος 12, 2009 #2 Νοέμβριος 12, 2009 Το UPS ειναι παντα χρησιμο. Προσωπικα εχω ενα 1000αρι της Mustek και με εχει βγαλει ασπροπροσωπο μεχρι στιγμης. Για τα ηχεια σου και μονο ομως το UPS δεν θα σου κανει δουλεια.Τα ηχεια δεν ενδεικνυται να τα βαζεις πανω στο UPs γιατι λογω μεγαλης ισχυως,ειναι πολυ πιθανο να σου το καψει.Το ιδιο ισχυει και για σκανερ και εκτυπωτες. Κατα συνεπεια εαν θελεις να "προστατεψεις" τα ηχεια σου,παρε ενα πολυμπριζο με σταθεροποιητη τασης και θα εισαι οκ.Βεβαια ειναι ακριβουτσικα και δεν ξερω αν αξιζουν τα λεφτα.Τι ηχεια εχεις?Γιατι αν τα ηχεια σου ειναι της ταξης των 30-50ευρω,ε δεν νομιζω να αξιζει να δωσεις 20-30 ευρω για ενα πολυμπριζο με σταθεροποιηση τασης.Αν σου καουν (δυσκολο βεβαια) πας και παιρνεις αλλα καινουρια
Kats Νοέμβριος 12, 2009 Author #3 Νοέμβριος 12, 2009 τα ηχεία είναι Creative 2.1. τίποτα ιδιαίτερο. για τον υπολογιστή φοβάμαι μην πάθει τίποτα. επειδή όμως δεν έχω πολλές μπρίζες στο δωμάτιο και θα χρειαστώ πολύμπριζο περισσότερων θέσεων θα κοιτάξω να έχει σταθεροποιητή τάσης. ----- APC Πολύμπριζο Ασφαλείας P5B-GR Πολύμπριζο 5 θέσεων, με ένδειξη ομαλής λειτουργίας, προστασία από υπέρταση και Noise Filtering. Μάλλον αυτό θα κάνει δουλειά!
CrazyAnt Νοέμβριος 12, 2009 #4 Νοέμβριος 12, 2009 Για ~10-12 ευρω μια χαρα φαινεται. Αν κανει δουλεια δεν ξερω,αλλα ενα πολυμπριζο εχει απο 3-4 ευρω και πανω,οποτε δεν δεινεις 10 μια κ το χρειαζεσαι ετσι και αλλιως? Για το PC μην εχεις φοβο θα ελεγα.Τα συγχρονα τροφοδοτικα εχουν αρκετα παθιτικα συστηματα προστασιας απο υπερτασης,κτλ,που ριχουν ασφαλειες με τη μια.Αλλα αν γινει κατι,στην τελικη εγγυηση εχεις,οποτε πας και τα αλλαζεις
Dr.Paneas Νοέμβριος 15, 2009 #5 Νοέμβριος 15, 2009 Ναι Αντώνη, πάνε πάρε σαν αυτό που έχουμε στο bench-ο-σπιτο του Afro_King. Το πήραμε 20 Ευρά απο το Πλαίσιο, έχει 6 θέσεις αν θυμάμαι καλά και προστασία και από τηλεφωνικό θόρυβο . Και πέτα τα ηχεία σου Σαν το jukebox του Κολοκοτρώνη είναι. :p
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.