Jump to content

Προβλημα:(

eleoras

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για σας παιδια.Θα ηθελα λιγη βοηθεια γιατι εχω ενα προβλημα με τον η/υ.Τον αφηνω ανοιχτο για 2 μερεσ και κανει αυτοματα ρεσετ.Θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει και να μου βρει μια λυση?

Ευχαριστω πολυ για τον πολυτημο χρονο σας.

Τα προγραμματα που αφινω ανοιχτα ειναι.Καποια exe που αφορουν εναν muonline server που κανω host.

CPU 3.20GHZ δεν χρεισημοποιο καποια ιδιαιτερη ψυξη για αυτο δεν ξερω τη μπορει να εχει το pc μου αυτιν τιν στιγμη.

Ram:1,50gb και χρησιμοποιητε περιποθ το 1,20-1,30 κατα την διαρκεια.

Καλώς ήρθες, στο TheLab γράφουμε μόνο ελληνικά. Διόρθωσε το ποστ σου και κατόπιν, πες μας τι σύστημα έχεις:

Επεξεργαστή/ψύξη

Μητρική

Μνήμες

Τροφοδοτικό

Κάρτα γραφικών

Σκληρούς δίσκους

Λειτουργικό σύστημα

όπως επίσης και τι προγράμματα αφήνεις ανοικτά σ'αυτό το διάστημα των 2 ημερών πριν κρασάρει.

Τρέξε ένα πρόγραμμα στρεσαρίσματος όπως prime ή toast να δεις μετά από καμιά ώρα που πάνε οι θερμοκρασία σου με πλήρες φορτίο...

επίσης Για πες μας τι τροφοδοτικό έχεις (W κυρίως) και όλα τα εξαρτήματα του υπολογιστή σου...

Φυσικά αυτή είναι η αρχή.. μπορεί να είναι το οτιδήποτε αφού τα winxp κάνουν αυτόματα restart μόλις παρουσιαστεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα (τύπου μπλε οθόνη) οπότε μπορούν να φταίνε τα πάντα.. όπως και οποιοδήποτε software χρησιμοποιείς αφού δεν ήσουν μπροστά να δεις τι έγινε και έκανε restart θα πας στα τυφλά...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.