GoriLLakoS Αύγουστος 15, 2006 #21 Αύγουστος 15, 2006 Αρχική απάντηση από spcΓιατί δεν παίζουν τα link; Γιατι ηταν ολοι σε nda και στο vr-zone και στο hardware zone και τους την ειπε η ΑΤΙ και τα κατευασανε...
spc Αύγουστος 15, 2006 #22 Αύγουστος 15, 2006 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS Γιατι ηταν ολοι σε nda και στο vr-zone και στο hardware zone και τους την ειπε η ΑΤΙ και τα κατευασανε... Μάστα...Το υποψιάστηκα.... ΟΤ Με αυτά τα ορθογραφικά σου τί θα κάνουμε βρε παιδί; Έχεις ξεφύγει τελείως. /ΟΤ
Πριονέτο Αύγουστος 15, 2006 #23 Αύγουστος 15, 2006 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 12:46] Μάστα...Το υποψιάστηκα.... ΟΤ Με αυτά τα ορθογραφικά σου τί θα κάνουμε βρε παιδί; Έχεις ξεφύγει τελείως. /ΟΤ Gorrilako, μαζευόμαστε να πάμε να κάψουμε το γραφείο του spc γιατί μου την λέει και μένα για τα ορθογραφικά; Εγώ πάντως άκουσα ότι το Vr-zone δεν είχε nda αλλά μετά από παράκληση της ΑΤΙ έβγαλε το review από την σελίδα του.Νομίζω υπάρχει ακόμη στο φόρουμ τους.
JohnnyX Αύγουστος 17, 2006 Author #24 Αύγουστος 17, 2006 Το dailytech εκανε λαθος...κανονικα απο 23 Αυγουστου οι Χ1950Τοτε αρετε το NDA και απο 14 Σεπτεβριου θα υπαρχει διαθεσιμοτηταhttp://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3826
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.