GruntGR Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2006 Αρχική απάντηση από Τακας [Χθες, στις 12:14] Μονο εγω εχω 24τιτλους στα χερια μου...και υπαρχουν αλλοι 5-6 και ειναι πολυ νωρις...ακομα..αυτο ας το σηζητησουμε οταν βγει το πσ3 που θα εχει 100τιτλου με το καλημερα...η οποιοδηποτε αλλη κονσολα.. παντα συγρινεισ το χωρο αυτο και μετα απαντας..εστι ξερω εγω.. Κανενας απτους 24 τιτλους που εχεις κατεβασει εχει AF ενεργοποιημενο ή μπα ? Μην το παρεις στραβα απλα προτιμω να εχω σε ΟΛΑ τα παιχνιδια μου 16x HQ AF και 4x adaptive AA ακομα και αν χρειαστει να ριξω το detail απτο να εχω max detail και τα φιλτρα off, ασε που υπαρχουν καμποσα παιχνιδια που ειναι και σε 360 ΚΑΙ σε pc και ενω στο 360 ή δεν θα τρεχουν σε max detail ή δεν θα εχουν σοβαρο framerate ή και τα 2 ( βλεπε cod2,BF2,oblivion prey,q4 condemned κλπ ) στο gaming pc μου/σου δεν υπαρχει προβλημα. Τo wii θα το παρω για τον τροπο χειρισμου στα fps, για τα mario kai zelda και για online gaming χωρις να πληρωνω συνδρομη στην MS, τι να το κανω το 360 που μπορει να εχει dx10 gpu αλλα στα σημερινα παιχνιδια αποδιδει οσο ενα high end pc ? (καποιες φορες και χειροτερα) Τυχαινει να με εξιταρουν περισσοτερο τα strategy, τα fps και οι flight sims απο οτι τα fighting και τα arcade, επισης τυχαινει να παιρνω μια κονσολα για εχω προσβαση σε εμπειριες που ΔΕΝ μπορει να παρεχει το PC, βλεπε 4πλο στο σαλονι χαβαλε σε smash bros/mario kart και την μαγεια των mario-zelda-starfox-metroid Ισως στο ps3 δω γραφικα που δεν υπαρχει περιπτωση να τα δω σε pc μεχρι το 2008,(χλωμο το βλεπω με παιχνιδια οπως project offset ut2007 flight sim X και crysis) οπως ειχε γινει και παλιοτερα με το dreamcast, μονο που στο dreamcast σχεδον ολα τα παιχνιδια ειχανε 60 fps κολλημενα και τα fanboy της sega δεν ειχανε αμφιβολιες του τυπου "τωρα αυτο το βιντεακι ειναι προσφατο ή παλιο ? " " τωρα αυτα τα γραφικα ειναι real time ή prerendered ?" ουτε ειχε ενα mgs4 που τοσο καιρο το μονο που εχουνε δειξει απο αυτο ειναι cutscenes ( στην οποιες το framerate εχει λοξξυγγα μια 60fps μια 20 ) και tech demos Ξερω πως το topic του thread ειναι σχετικο με το gears of wear (unreal engine powah) αλλα δεν μπορουσα να συγκρατηθω σαν γνησιο pc freak - nintendo fanboy
jimbrav Αύγουστος 9, 2006 #2 Αύγουστος 9, 2006 Αρχική απάντηση από GruntGR [Χθες, στις 23:39] Κανενας απτους 24 τιτλους που εχεις κατεβασει εχει AF ενεργοποιημενο ή μπα ? Μην το παρεις στραβα απλα προτιμω να εχω σε ΟΛΑ τα παιχνιδια μου 16x HQ AF και 4x adaptive AA ακομα και αν χρειαστει να ριξω το detail απτο να εχω max detail και τα φιλτρα off, ασε που υπαρχουν καμποσα παιχνιδια που ειναι και σε 360 ΚΑΙ σε pc και ενω στο 360 ή δεν θα τρεχουν σε max detail ή δεν θα εχουν σοβαρο framerate ή και τα 2 ( βλεπε cod2,BF2,oblivion prey,q4 condemned κλπ ) στο gaming pc μου/σου δεν υπαρχει προβλημα. Τo wii θα το παρω για τον τροπο χειρισμου στα fps, για τα mario kai zelda και για online gaming χωρις να πληρωνω συνδρομη στην MS, τι να το κανω το 360 που μπορει να εχει dx10 gpu αλλα στα σημερινα παιχνιδια αποδιδει οσο ενα high end pc ? (καποιες φορες και χειροτερα) Τυχαινει να με εξιταρουν περισσοτερο τα strategy, τα fps και οι flight sims απο οτι τα fighting και τα arcade, επισης τυχαινει να παιρνω μια κονσολα για εχω προσβαση σε εμπειριες που ΔΕΝ μπορει να παρεχει το PC, βλεπε 4πλο στο σαλονι χαβαλε σε smash bros/mario kart και την μαγεια των mario-zelda-starfox-metroid Ισως στο ps3 δω γραφικα που δεν υπαρχει περιπτωση να τα δω σε pc μεχρι το 2008,(χλωμο το βλεπω με παιχνιδια οπως project ut2007 flight sim X και crysis) οπως ειχε γινει και παλιοτερα με το dreamcast, μονο που στο dreamcast σχεδον ολα τα παιχνιδια ειχανε 60 fps κολλημενα και τα fanboy του δεν ειχανε αμφιβολιες τυπου "τωρα αυτο το βιντεακι ειναι προσφατο ή παλιο ? " " τωρα αυτα τα γραφικα ειναι real time ή prerendered ?" ουτε ειχε ενα mgs4 που τοσο καιρο το μονο που εχουνε δειξει απο αυτο ειναι cutscenes ( στην οποιες το framerate εχει λοξξυγγα μια 60fps μια 20 ) και tech demos Ξερω πως το topic του thread ειναι σχετικο με το gears of wear (unreal engine powah) αλλα δεν μπορουσα να συγκρατηθω σαν γνησιο pc freak - nintendo fanboy θα συμφωνησω με ολα αυτα που λες μιας και δυνατο pc εχω και 360. αλλα ποσο στοιχοιζει ενα high end pc???
GruntGR Αύγουστος 9, 2006 Author #3 Αύγουστος 9, 2006 Αρχική απάντηση από jimbrav [Σήμερα, στις 05:49] θα συμφωνησω με ολα αυτα που λες μιας και δυνατο pc εχω και 360. αλλα ποσο στοιχοιζει ενα high end pc??? Θα σου απαντησω με ερωτησεις ποσο στοιχιζει μια HDTV ? ποσοι δινουν 1000-1200 ευρω για pc και παιρνουν μλκιες ? Μπορεις να κλοκαρεις τα εξαρτηματα μιας κονσολας ? Μπορεις να την αναβαθμισεις ? Μπορεις να μονταρεις τα παιχνιδια της ? Η μονη κονσολα που δεν χρειαζεσαι HD σημα για να την χαρεις στο μεγαλειο της ειναι το wii, επισης ειναι αυτη με τους φθηνοτερους τιτλους και το πιο προσιτο και ευχρηστο software development kit. (κοινως προκειται να δουμε αρκετους 3rd party τιτλους)
jimbrav Αύγουστος 9, 2006 #4 Αύγουστος 9, 2006 καταρχην στην κονσολα δεν υπαρχει λογος αναβαθμισης.ποιος ο λογος να κλοκαρω?για πες??? να βλεπω μονο νουμερα???μπορεις να μην αγορασεις HDTV και να την συνδεσεις στο μονιτορ απο το pc σου.αλλα πλεον σημερα οποιος θελει να αγορασει μια καινουρια tv(ασχετα αν εχει η οχι 360) τι θα παρει??? δεν θελω να μονταρω τα παιχνιδια...αλλη η δουλεια του pc που παιζει και παιχνιδια και αλλη τις κονσολας. και ποσες φορες που πας να παιξεις ενα game στο pc δεν εχεις αντιμετωπισει ασυμβατοτητες και κοληματα???
GruntGR Αύγουστος 10, 2006 Author #5 Αύγουστος 10, 2006 Αρχική απάντηση από jimbrav [Χθες, στις 12:04] καταρχην στην κονσολα δεν υπαρχει λογος αναβαθμισης. ποιος ο λογος να κλοκαρω?για πες??? να βλεπω μονο νουμερα??? Μπας και στρωσει (για τα δικα μου δεδομενα οχι του 12χρονου που το μονο που τον νοιαζει ειναι αν θα εχει παγωματα ή οχι) το framerate σε BF2/GRAW/condemned/q4/oblivion/most wanted/nba live 2006 κ.α Αρχική απάντηση από jimbrav [Χθες, στις 12:04] μπορεις να μην αγορασεις HDTV και να την συνδεσεις στο μονιτορ απο το pc σου. αλλα πλεον σημερα οποιος θελει να αγορασει μια καινουρια tv(ασχετα αν εχει η οχι 360) τι θα παρει??? Agreed, με DVI/VGA σημα στα 720p μια χαρα ειναι, αλλα με composite/rgb ουτε για αστειο εκτος αν εισαι μυωπας Αρχική απάντηση απο jimbrav [Χθες, στις 12:04]δεν θελω να μονταρω τα παιχνιδια... Εσυ μπορει να εισαι ικανοποιημενος απο τον τροπο που παιζονται και φαινονται πολλα παιχνιδια out of the box, ομως εγω και 49504594399054 αλλοι pc users δεν ειμαστε, βλεπε το modding community που υπαρχει στα GTA, hl1/hl2,morrowind/oblivion, doom3 , q3, UT99/2004 κ.α Αρχική απάντηση από jimbrav [Χθες, στις 12:04] ποσες φορες που πας να παιξεις ενα game στο pc δεν εχεις αντιμετωπισει ασυμβατοτητες και κοληματα??? Η τελευταια φορα που ειχα τετοια προβληματα και ΔΕΝ μπορουσα να τα λυσω ητανε πριν απο 6 χρονια που ειμουνα 12χρονων Αρχική απάντηση από FrOsT [Χθες, στις 13:42] Καλό θα ήταν να την μετατρέψετε το θέμα σε consol VS pc... Σορρυ δεν αντεξα
FrOsT Αύγουστος 10, 2006 #6 Αύγουστος 10, 2006 Σας το έκανα split να σηζητήσετε ότι γουστάρετε για το θέμα, χωρίς να κάνετε hijack Eίπα να τα b/h αλλα τεσπα
darkCount Αύγουστος 10, 2006 #7 Αύγουστος 10, 2006 FrOsT The Merciful FTW raaaaaaaa!!!!! Εμένα πάντως με ενδιαφέρουν αυτά που λένε τα παιδιά και το παρακολουθώ. Τα ποστς του GruntGR έχουν ένα τρόπο να έιναι πάντα ενδιαφέροντα και γεμάτα πληροφορίες...κρίμα να τα BH (όχι 5) .... Αν καταλήξει σε διαμάχη βέβαια θα το φάει ο Μαυρος Φίδις το θρεντ...
Tsunami Αύγουστος 11, 2006 #9 Αύγουστος 11, 2006 Στα νιάτα μου ήμουν Νιτέντο Φανμπόι, μετά ήρθα σε επαφή με τη θηλυκή μου πλευρά και το γύρισα σε Σόνυ,μετά κατάλαβα ότι έγινα άντρας και το έριξα στο πισί...Τώρα που νιώθω να με πιάνουν κρίσης παλιμπαιδισμού με βλέπω να το ρίχνω στα σκληρά (Wiiiiiiiiiiiii)...Θέλω κονσόλα που να μου δίνει κάτι που δεν μπορεί να μου δώσει το πισί.Γραφικά φρουφρού και αρώματα θανξ αλλά δεν θα πάρω...Gameplay?Now thats sth to discuss...
Maximus Αύγουστος 11, 2006 #10 Αύγουστος 11, 2006 Ο μόνος λόγος που συμπάθησα το Χ-ΒΟΧ 360 ήταν το WC 2006 το οποίο στο PC είναι άθλιο επιεικώς. Κατά τα άλλα δε χρειάζεται να πω πολλά, τα είπε όλα ο Grunt, θεωρώ τα PC πολύ ανώτερα από τις κονσόλες για πολλούς λόγους. Π.χ.? Είμαι RPG-Strategy Fan. Μου αρέσουν τα υπερεαλιστικά παιχνίδια οδήγησης και εξομοίωσης πτήσης. Τα FPS τα λατρεύω και με εκνευρίζουν τα gamepad όταν θέλω να έχω τέλειο σημάδι. Εμενα αυτοί οι λόγοι φτάνουν και περισσεύουν, πόσο μάλλον όοολα τα υπόλοιπα.
Lakis! Αύγουστος 11, 2006 #11 Αύγουστος 11, 2006 Πιστεύω ότι οι κονσόλες είναι μόνο για κανένα pro (που μπορείς να παίξεις και στο pc) για κανένα ραλάκι όπως gran turismo η πιο arcade(ευτυχώς που βγήκε το gtr) και Platform παιχνίδια. Μέχρι εδώ έχουμε ασ'το πούμε ισοπαλία. Όλα τα άλλα, fps, straregy, rpg κτλ λόγο του πληκτολογίου και του mouse είναι χίλιες φορές καλύτερα στο pc + το moding. Για αυτό τα παιδάκια προτιμούν τις κονσόλες, μιας και τα platform παιχνίδια είναι φτιαγμένα για αυτά.Edit: Και κανένα ξύλο για τις κονσόλες αλλά μετά από λίγο γίνονται απίστευτα μονότονα, και σε multiplayer.
Γιωργος_Μ Αύγουστος 11, 2006 #12 Αύγουστος 11, 2006 Ρε παιδες μην τα ισοπεδωνετε ολα , εγω ps2 δεν πηρα για τα γραφικα (αποκλειστικα) αλλα για τα πολλα rpg (γιαπωνεζικα) και αλλοι τιτλοι που δεν υπηρχανε στο pc . Oσον αφορα τις κονσολες της Nintendo ποτε δεν τις προτιμησα επειδη παντα θεωρουσα απο τους τιτλους οτι δεν με καλυπταν ως ποικιλια και το focus ηταν πιο πολυ στα platforms/action games. (Μιλαω για μετα τη γενια των 16 Bit)Εγω θα συμφωνησω οτι αν θες να εχεις ολοκληρωμενη εικονα στo gaming θα πρεπει να εχεις και ενα pc , αλλα οχι και να μηδενιζουμε ετσι καταστασεις ιδιαιτερα για τις κονσολες της sony οι οποιες για μενα θα καταγραφουν στο πανθεον της ιστοριας των videogames.
Blinky Αύγουστος 11, 2006 #13 Αύγουστος 11, 2006 Αλλο το PC και αλλο η κονσολα, καθενα εχει και καποια υπερ.Το μονο σιγουρο ειναι οτι αν απομονωσουμε το θεμα του gaming (γιατι το PC κανει και πολλα αλλα πραγματα) ο budgetας θα την βρει καλυτερα με την κονσολα, ενω αυτος που μπορει να τα σκασει, μπορει αν εχει ανα πασα στιγμη PC που να κανει πλακα στις κονσολες.
jimbrav Αύγουστος 12, 2006 #14 Αύγουστος 12, 2006 Αρχική απάντηση από GruntGR [10-08-2006 05:06] Η τελευταια φορα που ειχα τετοια προβληματα και ΔΕΝ μπορουσα να τα λυσω ητανε πριν απο 6 χρονια που ειμουνα 12χρονων αν τα ακουμπας συχνα θα συμφωνησω μαζι σου......
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.