o polonos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2006 Παιδια θελω τα φωτα σας πηρα των η/υ με καρτα για 12 μηνες ατοκα και εδωσα 400 ευρω προκαταβολη το ποσο των 400 ευρω δεν φαινεται πουθενα στην αποδειξει και στων λογαριασμο της τραπεζας καλουμε να πληροσω ολο το ποσο των 1116 ευρο. Πειτε μου τι να κανω???:rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 9, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2006 ε επεσες στη περιπτωση, ηρεμα παρε τους τηλεφωνο και πεστους τι εγινε και ελπιζω να εχεις τα χαρτια μαζι σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 9, 2006 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2006 Όταν έδωσες τα 400 δεν πήρες απόδειξη (ή κάτι που να λέει ότι τα έδωσες) για την προκαταβολή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Αύγουστος 9, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2006 απόδειξη δεν πηρα και πουθενα δεν λεει οτι τα εδωσα. Δυστυχως Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 9, 2006 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2006 Αρχική απάντηση από o polonos απόδειξη δεν πηρα και πουθενα δεν λεει οτι τα εδωσα. Δυστυχως πως εγινε αυτο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Αύγουστος 9, 2006 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2006 Περίμενε λίγο. Την προκαταβολή την πλήρωσες μετρητά ή με κάρτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Αύγουστος 9, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2006 μετρητά και βασικα δεν εδοσα σημασια αν στην αποδειξει ηταν τα 400 ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Αύγουστος 10, 2006 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2006 Mήπως τότε έπεσες θύμα της απερισκεψίας σου?Πως είναι δυνατόν να δίνεις λεφτά χωρίς να πάρεις απόδειξη ή έστω κάτι?Μπορείς να αποδείξεις ότι τα έδωσες? Γιατί και εγώ μπορώ να πάω αύριο και να απαιτήσω 400ευρώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Αύγουστος 10, 2006 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2006 Αρχική απάντηση από ergotelis Mήπως τότε έπεσες θύμα της απερισκεψίας σου?Πως είναι δυνατόν να δίνεις λεφτά χωρίς να πάρεις απόδειξη ή έστω κάτι?Μπορείς να αποδείξεις ότι τα έδωσες? Γιατί και εγώ μπορώ να πάω αύριο και να απαιτήσω 400ευρώ! too true... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 10, 2006 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2006 Αρχική απάντηση από ergotelis Mήπως τότε έπεσες θύμα της απερισκεψίας σου?Πως είναι δυνατόν να δίνεις λεφτά χωρίς να πάρεις απόδειξη ή έστω κάτι?Μπορείς να αποδείξεις ότι τα έδωσες? Γιατί και εγώ μπορώ να πάω αύριο και να απαιτήσω 400ευρώ! Ναι, ας πούμε τώρα ότι αυτός φταίει. Σίγουρα θα πρέπει να το τσεκάρουμε όταν δίνουμε λεφτά, αλλά το εν λόγω κατάστημα από πότε δεν εκδίδει αποδείξεις? Τι να πώ τώρα, λογικά στο ταμεείο εκείνης της ημέρας θα το βρήκαν, δεν υπάρχει περίπτωση.. Εκτός αν τα τσέπωσε υπάλληλος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 10, 2006 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2006 εγω δυσκολευομαι να πιστεψω οτι εγινε ετσι. κατι αλλο θα παιζει .δηλαδη εδωσες 400 ευρω και ειπες χαιρετε και ουτε καν κοιταξες τι γραφει η αποδειξη. προσεξε δε μιλαμε για 20...30 ευρω μιλαμε για 400! δε το πιστευω οτι εισαι τοσο χυμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Αύγουστος 10, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2006 Παιδια εγινε το εξεις εδοσα στην υπάλληλο τα 400 ευρω και της λεω αυτα ειναι μετρητα και τα υποληπα θα μου τα κανετε δοσεις δλδ 800 κατι ευρω δια 12 δοσεις. Μου εκοψε την αποδειξη και εφυγα. Και τωρα απο την τραπεζα μου ζητανε ολο το ποσο των 1160. Σαν να μην εδοσα ποτε 400 ευρω (σαν να μην εφτασαν ποτε στο ταμειο) Τους πηρα τηλ εδοσα την ημερα και ωρα και το ψαχνουν θα δουμε τι θα μου πουν. Και το παραδεχομαι "ειμαι για δοματες" Αλλα απο την χαρα μου που επερνα τον υπολογηστη δεν εδοσα σημασια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Αύγουστος 10, 2006 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2006 Αρχική απάντηση από jpavly Ναι, ας πούμε τώρα ότι αυτός φταίει. Σίγουρα θα πρέπει να το τσεκάρουμε όταν δίνουμε λεφτά, αλλά το εν λόγω κατάστημα από πότε δεν εκδίδει αποδείξεις?Τι να πώ τώρα, λογικά στο ταμεείο εκείνης της ημέρας θα το βρήκαν, δεν υπάρχει περίπτωση.. Εκτός αν τα τσέπωσε υπάλληλος.. Συμφωνώ με αυτά που λες, όσο για τις πολιτικές των καταστημάτων πρώτα πρέπει να κοιτάμε το συμφέρον μας ,τι δικαιούμαστε και ζητάμε, και μετά καταδικάζουμε ανάλογα το κατάστημα αν έχει περίεργες πρακτικές!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Αύγουστος 10, 2006 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2006 Αρχική απάντηση από o polonos Μου εκοψε την αποδειξη και εφυγα. Την πήρες αυτή?Την έχεις στα χέρια σου?Αν την έχεις δεν υπάρχει πρόβλημα θα λυθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 10, 2006 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2006 Αρχική απάντηση από o polonos Παιδια εγινε το εξεις εδοσα στην υπάλληλο τα 400 ευρω και της λεω αυτα ειναι μετρητα και τα υποληπα θα μου τα κανετε δοσεις δλδ 800 κατι ευρω δια 12 δοσεις. Μου εκοψε την αποδειξη και εφυγα. Και τωρα απο την τραπεζα μου ζητανε ολο το ποσο των 1160. Σαν να μην εδοσα ποτε 400 ευρω (σαν να μην εφτασαν ποτε στο ταμειο) Τους πηρα τηλ εδοσα την ημερα και ωρα και το ψαχνουν θα δουμε τι θα μου πουν. Και το παραδεχομαι "ειμαι για δοματες" Αλλα απο την χαρα μου που επερνα τον υπολογηστη δεν εδοσα σημασια. Τότε είναι άδικο να λές ότι έπεσες θύμα κλοπής από το πλαίσιο. Καλό θα είναι να αλλάξεις τον τίτλο σε κάτι που θα περιγράφει καλύτερα τη κατάστασή σου. Επίσης αν μπορείς, πήγαινε από το Πλαίσιο, βρές τη συγκεκριμένη ταμία και μίλα της, μπας και βρεθεί άκρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Αύγουστος 10, 2006 Author #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2006 Παιδια βρηκα ακρη. Μου ειπαν οτι ειναι λαθος τους και μεσα σε 2 μερες θα το φτιαξουν. Θα μου στειλουν με φαξ την αποδειξη που αναφερονται τα 400. Ολα καλα λοιμπον αλλα εμαθα ενα πραγμα "μην βγαζεις συμπεραζματα πολυ γρηγορα για κατι που δεν εισαι 100% σιγουρος" Ας το παρει η μαυρη τρυπα τωρα:flower: :flower: :flower: :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Αύγουστος 10, 2006 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2006 όλα καλά όλα ωραία να χαρείς τον υπολογιστή σου λοιπόν και άλλη φορά και εσύ πιο προσεκτικός! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 10, 2006 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2006 Όχι μαύρη τρύπα, καλά είναι εδώ που είναι προς γνώση και συμμόρφωση των υπόλοιπων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.