Jump to content

Που ειναι τα 400 ευρω οεο???

o polonos

Recommended Posts

Παιδια θελω τα φωτα σας πηρα των η/υ με καρτα για 12 μηνες ατοκα και εδωσα 400 ευρω προκαταβολη το ποσο των 400 ευρω δεν φαινεται πουθενα στην αποδειξει και στων λογαριασμο της τραπεζας καλουμε να πληροσω ολο το ποσο των 1116 ευρο. Πειτε μου τι να κανω???:rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant:

Mήπως τότε έπεσες θύμα της απερισκεψίας σου?Πως είναι δυνατόν να δίνεις λεφτά χωρίς να πάρεις απόδειξη ή έστω κάτι?Μπορείς να αποδείξεις ότι τα έδωσες?

Γιατί και εγώ μπορώ να πάω αύριο και να απαιτήσω 400ευρώ! :o:boxed:

Αρχική απάντηση από ergotelis

Mήπως τότε έπεσες θύμα της απερισκεψίας σου?Πως είναι δυνατόν να δίνεις λεφτά χωρίς να πάρεις απόδειξη ή έστω κάτι?Μπορείς να αποδείξεις ότι τα έδωσες?

too true...

Αρχική απάντηση από ergotelis

Ναι, ας πούμε τώρα ότι αυτός φταίει. Σίγουρα θα πρέπει να το τσεκάρουμε όταν δίνουμε λεφτά, αλλά το εν λόγω κατάστημα από πότε δεν εκδίδει αποδείξεις?

Τι να πώ τώρα, λογικά στο ταμεείο εκείνης της ημέρας θα το βρήκαν, δεν υπάρχει περίπτωση.. Εκτός αν τα τσέπωσε υπάλληλος..

εγω δυσκολευομαι να πιστεψω οτι εγινε ετσι. κατι αλλο θα παιζει .

δηλαδη εδωσες 400 ευρω και ειπες χαιρετε και ουτε καν κοιταξες τι γραφει η αποδειξη.

προσεξε δε μιλαμε για 20...30 ευρω μιλαμε για 400! δε το πιστευω οτι εισαι τοσο χυμα

Παιδια εγινε το εξεις εδοσα στην υπάλληλο τα 400 ευρω και της λεω αυτα ειναι μετρητα και τα υποληπα θα μου τα κανετε δοσεις δλδ 800 κατι ευρω δια 12 δοσεις. Μου εκοψε την αποδειξη και εφυγα. Και τωρα απο την τραπεζα μου ζητανε ολο το ποσο των 1160. Σαν να μην εδοσα ποτε 400 ευρω (σαν να μην εφτασαν ποτε στο ταμειο) Τους πηρα τηλ εδοσα την ημερα και ωρα και το ψαχνουν θα δουμε τι θα μου πουν. Και το παραδεχομαι "ειμαι για δοματες" Αλλα απο την χαρα μου που επερνα τον υπολογηστη δεν εδοσα σημασια.

Αρχική απάντηση από jpavly

Ναι, ας πούμε τώρα ότι αυτός φταίει. Σίγουρα θα πρέπει να το τσεκάρουμε όταν δίνουμε λεφτά, αλλά το εν λόγω κατάστημα από πότε δεν εκδίδει αποδείξεις?

Τι να πώ τώρα, λογικά στο ταμεείο εκείνης της ημέρας θα το βρήκαν, δεν υπάρχει περίπτωση.. Εκτός αν τα τσέπωσε υπάλληλος..

Συμφωνώ με αυτά που λες, όσο για τις πολιτικές των καταστημάτων πρώτα πρέπει να κοιτάμε το συμφέρον μας ,τι δικαιούμαστε και ζητάμε, και μετά καταδικάζουμε ανάλογα το κατάστημα αν έχει περίεργες πρακτικές!!

Αρχική απάντηση από o polonos

Παιδια εγινε το εξεις εδοσα στην υπάλληλο τα 400 ευρω και της λεω αυτα ειναι μετρητα και τα υποληπα θα μου τα κανετε δοσεις δλδ 800 κατι ευρω δια 12 δοσεις. Μου εκοψε την αποδειξη και εφυγα. Και τωρα απο την τραπεζα μου ζητανε ολο το ποσο των 1160. Σαν να μην εδοσα ποτε 400 ευρω (σαν να μην εφτασαν ποτε στο ταμειο) Τους πηρα τηλ εδοσα την ημερα και ωρα και το ψαχνουν θα δουμε τι θα μου πουν. Και το παραδεχομαι "ειμαι για δοματες" Αλλα απο την χαρα μου που επερνα τον υπολογηστη δεν εδοσα σημασια.

Τότε είναι άδικο να λές ότι έπεσες θύμα κλοπής από το πλαίσιο. Καλό θα είναι να αλλάξεις τον τίτλο σε κάτι που θα περιγράφει καλύτερα τη κατάστασή σου. Επίσης αν μπορείς, πήγαινε από το Πλαίσιο, βρές τη συγκεκριμένη ταμία και μίλα της, μπας και βρεθεί άκρη.

Παιδια βρηκα ακρη. Μου ειπαν οτι ειναι λαθος τους και μεσα σε 2 μερες θα το φτιαξουν. Θα μου στειλουν με φαξ την αποδειξη που αναφερονται τα 400. Ολα καλα λοιμπον αλλα εμαθα ενα πραγμα "μην βγαζεις συμπεραζματα πολυ γρηγορα για κατι που δεν εισαι 100% σιγουρος" Ας το παρει η μαυρη τρυπα τωρα:flower: :flower: :flower: :flower:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.