manos_ir Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2009 παιδες.....την ηπια την πορτακαλαδα... ειχα αδεια απο το στρατευμα(πρωτοτυπο?) και κατεβηκα στα πατρια εδαφη (κρητη) και μιας και σερνοταν το λαπτοπι(ACER ASPIRE 1524) μου (το οποιο μου κραταει συντροφια στον Ε.Σ.) ΛΕΩ.....ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΩ ΤΑ WIN 7...τα περασα λοιπων....ολα καλα... μπαινω και στο ανανεωμενο site της acer(καιρος ηταν...) και βλεπω ενα νεο bios (12/2008) δεδομενου οτι το ειχα αγορασει το 2004~2005 , και λεω να το δοκιμασω..... την ωρα του bios update(μεσο win μονο) ...το λαπτοπ κλεινει.... τα υπολοιπα τα φανταζεστε.......... καμια ιδεα ??? βασικη σημειωση..... ενα φιλαρακι εχει το 1522....το οποιο στην ουσια ειναι το ιδιο λαπτοπ...απλα αλλαξαν case και βαλαν wide screen... βγαινει σε αυτο αραγε το chip του bios ? θα πετυχει ? δεν το εχω ξανακανει..... ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 12, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2009 chip δεν βγαινει. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να φτιαξεις μια δισκετα 3.5" επαναφορας του bios. Αναλογα με τον τυπο του laptop φτιαχνεις και δισκετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Νοέμβριος 12, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2009 δεν εχει δισκετα το λαπτοπ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Νοέμβριος 12, 2009 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2009 boot απο usb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 12, 2009 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2009 Κυκλοφορουν usb floppy ...εαν δεν εχεις σου στελνω ενα να δοκιμασεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Νοέμβριος 12, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2009 δεν ποσταρει καν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Νοέμβριος 12, 2009 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2009 Ανοιγει το λαπτοπ δλδ αλλα δεν παιρνεις σημα στην οθονη?Λογικα με τυφλο συστημα θα μπορεις να φλασαρεις διαφορετικο bios,αλλα θα πρεπει να γραψεις τις καταλληλες εντολες χωρις να βλεπεις.Οπως οταν φλασαρεις μια VGA για παραδειγμα μετα απο αποτυχημενο Bios Update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Νοέμβριος 16, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2009 να ξεκαθαρισω........το laptop δεν ποσταρει καν..... κανει 3 μπιπ οταν αναψει...διχνει μια ελαχιστη διεργασια του σκληρου...και αυτο ηταν ολο....το bios δεν υπαρχει σε δισκετα...γιατι δεν εχει δισκετα το λαπτοπ ,οποτε η acer σου προσφερει ενα exe μονο στο site της για flashaρισμα μεσα απο windows...δεν ξερω αν κανει αυτο για dos...πεταμα το λαπτοπ ?αν ακουσει κανεις τπτ για κανενα χαλασμενο της σειρας 1520...informe Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Νοέμβριος 16, 2009 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2009 Εστειλες κανένα mail στην Acer??Απο οτι διαβαζω εδώPut back the old video adapter and flash it with the default BIOS. The BIOS flashes also the video card, so you had the wrong one than the default one, so the bios in the video card got corrupted. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Νοέμβριος 23, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2009 ohhhhh..................really......οταν ειχα πρωτοπαρει το λαπτοπ καιγοταν η καρτα γραφικων του....και η acer απο geforce fx 5700 μου εβαλε μια 5200......και μου αυξησε την μνημη......αραααα........για αυτο απετυχε το bios update......... ε????αρα......το problem ειναι στην vga...... ε?και δηλαδη αν βαλω την 5700 (απο το λαπτοπ ενος φιλου)....θα αναψει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Νοέμβριος 23, 2009 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2009 ohhhhh..................really......οταν ειχα πρωτοπαρει το λαπτοπ καιγοταν η καρτα γραφικων του.... και η acer απο geforce fx 5700 μου εβαλε μια 5200......και μου αυξησε την μνημη...... αραααα........για αυτο απετυχε το bios update......... ε???? αρα......το problem ειναι στην vga...... ε? και δηλαδη αν βαλω την 5700 (απο το λαπτοπ ενος φιλου)....θα αναψει ? May tha force be with you!!:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Νοέμβριος 23, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2009 May tha force be with you!!:D NAI AΛΛΑ........ Aπο οτι λεει σε εκεινο το φορουμ....... το bios flashαρει και την vga...... αρα........και να βαλω την 5700.....και αναψει........πως θα γυρισω στο προηγουμενο bios ...αφου αυτο θα γραψει λαθος το bios της 5700...και ετσι λογικα θα αχρηστευτει και αυτη..... μπερδεμα......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Νοέμβριος 23, 2009 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2009 τυφλο συστημα μονο για να μην κανεις κυκλους my young Padawan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.