ARVAS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2006 Μου προεκυψε προβλημα με το L2 μετα το προβλημα που ειχα με τις μνημες στο φορητο για οσους θυμουνται(με τα απειρα BSOD). Βαζοντας τις παλιες δεν ξεκιναει με τιποτα. Μηπως φταιει το οτι ειναι 512 (2χ256); Παντα μου βγαζει το ιδιο μηνυμα που εβγαζε και στον FROST (agp deactivated) που ομως μου το εβγαζε και παλια αλλα μετα ξεκινουσε. Τωρα μου το βγαζει αλλα μετα μου πεταει και ενα CRITICAL ERROR. Τι παιζει; Μπορει να διορθωθει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 9, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2006 Απλά ξαναπέρνα το L2 και κοίτα να κανεις ολα τα updates αν έχεις το C4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Αύγουστος 9, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2006 Εννοεις το κανονικο L2 η το patch ; γιατι αν ειναι το πρωτοτο εσβυσα κατα λαθος το exe aka 5 ωρες.. [my thoughts] #@$#%#%%$^%$^% [/my thoughts]Ta update τα εχω κανει ολα κανονικα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 9, 2006 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2006 Μετά τα updates πέρασες το patch; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Αύγουστος 9, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2006 Ειμαι στον paradise που κανει updates απο τον δικο τους server. Απο που αλλου μπορω να κανω update; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.