Jump to content

Γυναικείο case mod..

barcode_13

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω κάτι... Γιατί στις γυναίκες νομίζουμε οτι αρέσει ντε και καλά το χτυπητό ροζ κτλ; Γιατί πρέπει το PC μιας γυναίκας να έχει καθρέφτες, μπιχλιμπίδια κτλ; Ξέρω πολλές κοπελιές που δεν αρέσκονται στο ροζ... Κάτι λιτό και περιποιημένο σε απαλά χρώματα θα ήταν ό,τι πρέπει πιστεύω...

Ίσως να της άρεσε και αυτό που θέλω (να δω πότε θα αξιωθώ να το συνεχίσω) να κάνω εγώ με το λευκό...

Κάντο όσο πιο περιποιημένο μπορείς. Επειδή είναι γυναίκα δεν σημαίνει οτι πρέπει να ναι και τόσο φρου φρου κι αρώματα πια. Εκτώς βέβαια κι αν αυτό όντως θέλει... Συζητήστε το πρώτα και εξετάστε το ενδεχόμενο κάτι πιο "ουδέτερου" όπως και κάποιας εναλλακτικής "γυναικίας" λύσης.

Get owned by makis :D

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Μάκη οι γυναίκες είναι κάτι περίεργα όντα που σέρνονται στον γαλαξία,έχουν εξαιρετική επίδραση στους άνδρες όταν είναι γυμνές,είναι πολύ πιο άσχημες γι'αυτό βάφονται,τους αρέσουν τα "γλυκούλικα" πράγματα όπως ο Τουίτυ και κατα πλειοψηφία ότι ηλικία και να είναι ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΡΟΖ!!!

Το μοβάκι είναι πιο καλό αν και έτσι όπως τα είδα μαζί θα μπορούσες να κάνεις μια διχρωμία μοβ-ροζ σε παστέλ αποχρώσεις να ταιριάζει με τον χαρακτήρα. Αν βρείς γιρλάντα μικρή με τον τουίτι θα μπορούσες να την χρησιμοποιήσεις για να ξεχωρίσεις τα 2 χρώματα...μπορείς να το τυλίξεις με μια μεγάλη κόκκινη κορδέλα σε στύλ δώρου (αρκεί να μην επηρεάζει τα ντράιβς) και να σχεδιάσεις κανα 2 κόκκινες καρδούλες. Ακόμα καλύτερα ψάξε να βρείς από το νέτ καμμία φώτο της μασκότ του Paul Frank , του πίθηκου Julius κάν'το αυτοκόλητο και κόλλα το στο πλάι...

1η Εναλλακτική- Αν θες να κάνεις κάτι κοριτσίστικο αλλά να μην βρωμάει λυσσαλέα ρόζ και πάθει τίποτα η ανδροπρέπειά σου από την υπερέκθεση στην θηλυκή σου πλευρά μπορείς να κάνεις το άλλο. Πάρε 3-4 δυνατά χρώματα (να ταιριάζουν όμως μην ρεζιλευτούμε και για το γούστο μας :dots: ) πχ Κόκκινο,Μπλέ,Κίτρινο,Πράσινο και πέρνα το πολλαπλά χέρια σχηματίζοντας κυματάκια χρωματικά...

Nuff Said...:cool:

Ρε έχει δίκιο ο Μάκης...δεν είναι έτσι πάντα τα πράγματα. Στην αδερφή μου πχ θα της άρεσε το PC-αγκαλίτσας, στη γυναίκα με την καμία...

Όσον αφορά το αρχικό σχέδιο, μου αρέσει η διχρωμία του παραθύρου με το κουτί, nice, ακόμα κι αν δεν το βάψεις τελικά ροζ (μπλεαχ). Με απαλά χρωματάκια, πάντα κατόπιν συνεννοήσεως with yr sis, άνετα φτιάχνεις κάτι όμορφο. Δοκίμασε και περλέ χρώματα αν γουστάρεις (αυτά που έχουν κομματάκια ασήμι-σαν glitters-δεν ξέρω ακριβώς πως τα λένε), μπορεί να βγεί καλύτερο το αποτέλεσμα...

@ Wicked : εσύ μεγάλε μου δίνεις λύσεις εεε? Ρε μπράβο μυαλό! Ειδικά αυτό με το CD-μπικουτί είναι όλα τα λεφτά :clap:

εγω παντως σε μια 15χρονη που ηθελε ενα "ροζ πισι"

της εκανα ενα Big Bubble βαψιματακι

με ασημενια drives, για το ηθελε συναμα και high tech!

με δυο cold cathodes και ενα UV sidefan σε στυλ Fast & Furious

και εδεσε το γλυκο...

το πισακι βεβαια παραλιγο να μην το παρει τελικα η κοπελιτσα

γιατι το ειδε ο Γοριλλακος και το ηθελε για παρτη του ...

γιατι οπως λεει, τα εχει βρει με την θηλυκη του πλευρα και του αρεσει πολυ το ροζ... :kiss:

post-166-1416072727,4658_thumb.jpg

Δεν υπάρχει πρέπει, κάνουμε προτάσεις ωστε να διαβαστούν απο τους δύο ενδιαφερόμενους. ’λλα καλώς ή κακώς η cliche κοινωνία μας το έχει δείξει αυτο. Βγες έξω και μέτρα πόσες κοπέλες με παρόμοια γούστα θα δεις και πόσες με διαφορετικά. Εξού και το ροζ με τα μπιχλιμπίδια.

Καλή φάση το κουτι bIg bubble αλλά μάλλον θα πάμε σε κάτι μονόχρωμο και μάλλον στο χρώμα του δεξιού τοίχου της φωτογραφίας...Οχι τίποτ' αλλό να ταιριάζει και με το χρώμα του δωματίου...το θέμα είναι τι αυτοκόλλητο να βάλω στο plexi και να ρωτήσω αν υπάρχουν ροζ ανεμιστήρες:tomato: :tomato: :tomato::inlove: !!!

Έχω την εντύπωση οτι στου Κοπρίτη είναι ροζ ...χχιχι...BTw έτσι ειναι το κουτάκι.....Λέμε να ξεκινήσουμε από βδομάδα μπας και βρούμε και τίποτα καλύτερο να κανουμε...!!

dsc00390my1.th.jpg

Αρχική απάντηση από barcode_13

Γ**ώ την τύχη μου πω μπαίνουν δύο εικόνες μαζι ΓΚΡΡΡΡ

Με τον τροπο που προσπαθεις δεν μπαινουν ποτε δυο εικονες μαζι!

Μονο μια ανα ποστ!

Εναλλακτικα για πολλες εικονες στο ιδιο ποστ πρεπει να τις κανεις upload καπου...(πχ www.imageshack.us ) και μετα να βαλεις το λινκ που θα σου δωσει στο ποστ..!

Αν οι εικονες ειναι μεγαλες..(μεγαλυτερες απο αυτη που εβαλες) προτιμησε το λινκ που βγαινει σαν thumbnail...(μια μικρη εικονα στην οποια κλικαρει ο χρηστης και πηγαινει σε αυτην που ανεβασες ) ..Με μερικες δοκιμες θα το βρεις!

παντος θα μπορουσε να κανει μια πατεντα και να βαλει ,μπροστα στους ανεμιστηρες εισαγωγης αερα,ενα αυτοματο αποσμιτικο χωρου(μονο που θα εχει κολωνια)!

:p :P :p

Αρχική απάντηση από blade_pan

Τα τελευταια εχουν πολυ φαση:laughing: αλλα δεν κανουν για o/c...

Κάνουν όμως ωραιότατα για w/c :p

• 2 months later...
Αρχική απάντηση από barcode_13 [09-08-2006 13:33]

Κατ' αρχήν καλώς σας βρίσκω οπου και αν είστε...

Ελπίζω με laptop kai netcarta κάπου σε καμια παραλία (μπααα)...Πριν κανένα μήνα που moddara το pc μου μπαίνει η sister και μου είπε να της moddarω και το δικό της σε μια πιο γυναικεία έκδοση βέβαια..Δεν έχω καταλήξει ακόμα αλλά νομίζω οτι δεν είναι και πολύ συχνό ένα γυναικείο case mod..Λέμε να είναι κάπως έτσι και προχωράμε.. Είναι σε πολυ πολυ αρχικό σταδιο και βλέπουμε τι μπορεί να γίνει παρακάτω..

Στο παράθυρο λέμε να κολλήσουμε κανένα αυτοκόλλητο..Αυτά.. Για ρίχτε καμιά ιδέα.. Τι σοι άντρες είστε..:p

Το σχέδιο με τη πρόγραμμα το έχεις φτιάξεί?

Αρχική απάντηση από mitro_89 [Σήμερα, στις 13:11]

Το σχέδιο με τη πρόγραμμα το έχεις φτιάξεί?

Με το SketchUp.v5.0

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

εγω παντως σε μια 15χρονη που ηθελε ενα "ροζ πισι"

της εκανα ενα BigBabol βαψιματακι

με ασημενια drives, για το ηθελε συναμα και high tech!

με δυο cold cathodes και ενα UV sidefan σε στυλ Fast & Furious

και εδεσε το γλυκο...

το πισακι βεβαια παραλιγο να μην το παρει τελικα η κοπελιτσα

γιατι το ειδε ο Γοριλλακος και το ηθελε για παρτη του ...

γιατι οπως λεει, τα εχει βρει με την θηλυκη του πλευρα και του αρεσει πολυ το ροζ... :kiss:

Γιώργο το ασημένιο π για την τρύπα του ανεμιστήρα το βάζω και γώ, αλλά το έχεις δει μετά από καιρό? Σε όσα pc το έβαλα, μετά από λίγο καιρό, άρχισε να τρέχει η κόλλα του. :hi:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.