barcode_13 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2006 Κατ' αρχήν καλώς σας βρίσκω οπου και αν είστε... Ελπίζω με laptop kai netcarta κάπου σε καμια παραλία (μπααα)...Πριν κανένα μήνα που moddara το pc μου μπαίνει η sister και μου είπε να της moddarω και το δικό της σε μια πιο γυναικεία έκδοση βέβαια..Δεν έχω καταλήξει ακόμα αλλά νομίζω οτι δεν είναι και πολύ συχνό ένα γυναικείο case mod..Λέμε να είναι κάπως έτσι και προχωράμε.. Είναι σε πολυ πολυ αρχικό σταδιο και βλέπουμε τι μπορεί να γίνει παρακάτω.. Στο παράθυρο λέμε να κολλήσουμε κανένα αυτοκόλλητο..Αυτά.. Για ρίχτε καμιά ιδέα.. Τι σοι άντρες είστε..
xrist Αύγουστος 9, 2006 #3 Αύγουστος 9, 2006 Αρχική απάντηση από tristeno Που είναι ακριβώς το mod? Στο ροζακι Περα απτην πλακα πεσ μας τι ακριβως θελεις να κανεις
NoDsl Αύγουστος 9, 2006 #4 Αύγουστος 9, 2006 Μερικά που βρήκα. :P http://my.opera.com/Matta/albums/show.dml?id=71701
blade_pan Αύγουστος 9, 2006 #5 Αύγουστος 9, 2006 Τα τελευταια εχουν πολυ φαση αλλα δεν κανουν για o/c... Μπορεις να το ντυσεις με ροζ γουνιτσα...ευκολο και απλο!
jpavly Αύγουστος 9, 2006 #6 Αύγουστος 9, 2006 Αρχική απάντηση από tristeno Που είναι ακριβώς το mod? Εγώ βλέπω ροζ χρώμα, παράθυρο στο πλάι, ανεμιστήρες εμπρός και επάνω και μία σχισμή στο κάτω μέρος. Είναι μια αρχή. Που ακριβώς βλέπεις εργοστασικό κουτί?Η γνώμη μου είναι να μην το κάνεις έντονο χρώμα, ένα όμορφο παλ χρωματάκι με λευκό φωτισμό εσωτερικά. Ένα σχηματάκι της επιλογής της από αυτοκόλλητο-αμμοβολή στο πλαϊνό θα δώσει σίγουρα ξεχωριστή όψη στο μηχάνημα!
barcode_13 Αύγουστος 9, 2006 Author #7 Αύγουστος 9, 2006 Όπα όπα μισό......Αυτό το σχέδιο ειναι περίπου πώς θέλουμε να το κάνουμε... Μη με φάτε... Δεν έχει τρύπες ούτε παράθυρο στο πλάι..Έγώ θα τα κάνω αυτά.Αυτή η σχισμή στο κάτω μέρος είναι λάθος.. δε θα υπάρχει σχισμη...Το κουτί οπως ειναι τώρα εχει το σχήμα της φωτογραφίας χωρίς τρυπες παράθυρα και βάσεις στο κάτω μέρος.. Αυτά θέλω να γίνουν .. Απλά ήθελα ιδέες για γυναικείο case mod..
DMylonas Αύγουστος 9, 2006 #9 Αύγουστος 9, 2006 Ρίξε μια ματιά σε ένα κουτί που είχα κάνει παλιά για μια φίλη μου...http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&postid=178779&highlight=DMylonas#post178779
Tsofli Αύγουστος 9, 2006 #10 Αύγουστος 9, 2006 Ως, γνωστόν οι περισσότερες κοπέλες, τρέφουν μια ιδιαίτερη αγάπη προς τα πράγματα που γυαλίζουν + λουλούδια. Πρόταση 1 : Όπως θα βάλεις το πλαϊνό το παράθυρο φτιάξε ένα σχέδιο διαμαντιού ή ότι άλλο θες, και ντύστο με πετρούλες [πλαστικές] υπάρχουν σε μαγαζιά που φτιάχνουν κοσμήματα χειροποίητα, τις έχω πετύχει και σε άσχετα μαγαζιά. Και με μια λαμπίτσα θα γυαλίζουν κτλ κτλ κτλ. Πρόταση 2 : Αυτό με τη γουνίτσα είναι φοβερό μπορεί να το παίρνει και αγκαλιά όταν θα πηγαίνει για ύπνο Πρόταση 3 : ΑΝ έχεις πετύχει πουθενά κάτι ψεύτικα λουλούδια που πατάς το κουμπί [και βγαίνει μια χοντρή] και το λουλούδι ανθίζει; Βάλε ένα τέτοιο στο πάνω μέρος και σύνδεσε το με το power switch. Έτσι με το που θα ανοίγει το pc της θα ανθίζει και το λουλουδάκι [Γιούχου!!] Πρόταση 4 : ’λλαξε τα πλαστικά των 5.25 ή έστω κάλυψε τα με καθρέφτη. Πρόταση 5 : Αν τυχόν έχεις καμιά συσκευή οπτικών δίσκων [πςςς] που δεν διαβάζει - γράφει μπλα μπλα και ανοίγει όταν πατάς το κουμπάκι, τότε είσαι σε καλό δρόμο. Πήγαινε σε κάποιο μαγαζί με καλλυντικά και πάρε ένα σετάκι σκιές. Είναι σε κάτι μικρά μεταλλικά ταψάκια άρα τις βγάζεις από την πλαστική τους συσκευασία και τις προσαρμόζεις μέσα στο cd [π.χ.] Ταντάμ μακιγιάζ και από το pc. Βάλε και μια κάμερα αν δεν βολεύουν οι καθρέφτες, ώστε να βλέπεται όταν βάφεται. Αν χωράει χώσε και καμιά λίμα . Πρόταση 6 : Με μικρά γράμματα : "Αγόρια ιππότες, κορίτσια μαύρες κότες" Τελικά...όλα είναι η αρχή, ξεκίνησα με μια ιδέα και κατέληξα στα παραπάνω...Νιώθω τόσο gay
barcode_13 Αύγουστος 9, 2006 Author #11 Αύγουστος 9, 2006 Νομίζω ότι η τελευταία πρόταση είναι η καλύτερη και κατάφερε να φέρει στην επιφάνεια ένα ακόμη μέλος της "ιδιαίτερα ευαίσθητης παρέας μας"... Θα δω θα δω... Εξάλλου τον τελικό λόγο τον έχουν πάντα οι γυναίκες οπότε θα δω τι περίπου θέλει και μετα θα αρχίσω... Και επειδή είμαι και καλό παιδί θα βάλω και μερικές φωτό όταν αρχίσω...Οι ιδέες μπορούν να συνεχίσουν πάντως..Πολλα μυαλά ειναι καλύτερα απο 2 :P:P
darkCount Αύγουστος 10, 2006 #12 Αύγουστος 10, 2006 Αρχική απάντηση από WickedΤελικά...όλα είναι η αρχή, ξεκίνησα με μια ιδέα και κατέληξα στα παραπάνω...Νιώθω τόσο gay OMG!!!!!????? Διαβάζωντας τις "γνώσεις" σου για τα γυναικεία γούστα στα PC ένιωσα και γω gay:hehe:
Koutsh_Maria Αύγουστος 10, 2006 #14 Αύγουστος 10, 2006 Πω πω. Τα pc έγιναν gay Πλάκα πλάκα φάση έχουν. Λέτε να βάλω και εγώ καμία ροζ κορδέλα γύρω γύρω από το pc?
Tsofli Αύγουστος 10, 2006 #15 Αύγουστος 10, 2006 Εσύ είσαι dark_lady @darkCount: ’στα να πάνε...πάλι καλά που έχω a/c στο αμάξι όταν πέφτει η ατάκα "μωράκι μου, σε 5 πέντε λεπτάκια θα κατέβω"
tasosmos Αύγουστος 10, 2006 #16 Αύγουστος 10, 2006 Αρχική απάντηση από Wicked [Σήμερα, στις 11:14] @darkCount: ’στα να πάνε...πάλι καλά που έχω a/c στο αμάξι όταν πέφτει η ατάκα "μωράκι μου, σε 5 πέντε λεπτάκια θα κατέβω" Ακομα εκει εισαι... εγω εχω γεμισει το ντουλαπακι φυστικια αιγινης και αμυγδαλα. Εσο ετοιμος που λενε και οι προσκοποι.
jpavly Αύγουστος 10, 2006 #17 Αύγουστος 10, 2006 Αρχική απάντηση από WickedΤελικά...όλα είναι η αρχή, ξεκίνησα με μια ιδέα και κατέληξα στα παραπάνω...Νιώθω τόσο gay Μan, είσαι καλά? Παραλίγο να το γυρίσω κι εγώ Πλάκα πλάκα αυτό με τις σκιές και τον καθρέφτη τρομερές ιδέες! Αυτό με τις σκιές κάν'το
Tsofli Αύγουστος 10, 2006 #18 Αύγουστος 10, 2006 @ tasosmos : χαχαχαχα τότε μάλλον είμαι από τους τυχερούς Πλάκα, πλάκα δεν είναι να γράφω όταν ξυπνάω "σε 5 πέντε..." Στο θέμα μας πάντως όπως σωστά ειπώθηκε το ροζ είναι πολύ έντονο χρώμα, ορίστε και 2 προτάσεις για χρώμα.
Makis Hourdakis Αύγουστος 10, 2006 #19 Αύγουστος 10, 2006 Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω κάτι... Γιατί στις γυναίκες νομίζουμε οτι αρέσει ντε και καλά το χτυπητό ροζ κτλ; Γιατί πρέπει το PC μιας γυναίκας να έχει καθρέφτες, μπιχλιμπίδια κτλ; Ξέρω πολλές κοπελιές που δεν αρέσκονται στο ροζ... Κάτι λιτό και περιποιημένο σε απαλά χρώματα θα ήταν ό,τι πρέπει πιστεύω...Ίσως να της άρεσε και αυτό που θέλω (να δω πότε θα αξιωθώ να το συνεχίσω) να κάνω εγώ με το λευκό...Κάντο όσο πιο περιποιημένο μπορείς. Επειδή είναι γυναίκα δεν σημαίνει οτι πρέπει να ναι και τόσο φρου φρου κι αρώματα πια. Εκτώς βέβαια κι αν αυτό όντως θέλει... Συζητήστε το πρώτα και εξετάστε το ενδεχόμενο κάτι πιο "ουδέτερου" όπως και κάποιας εναλλακτικής "γυναικίας" λύσης.
darkCount Αύγουστος 10, 2006 #20 Αύγουστος 10, 2006 Εγώ λέω να κολλήσεις ένα αυτοκόλλητο "Hondos Center" πάνω και τέλος.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.