Jump to content

CALL OF JUAREZ

GruntGR

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από GruntGR

Προκειται για fps με στησιμο western, υπαρχει και το demo στην σελιδα του,

http://www.coj-game.com/ , εχω ακουσει πως σε max detail θελει ΘΗΡΙΟ, για να δουμε :)

Αν κρίνω από τα screenshots που είδα, οι πηγές σου είναι εγκυρότατες...

Δλδ μάλλον δε θα παίζει στην 5900ΧΤ μου ε??? :p

Γμτ, γιατί βγαίνουν τέτοια παιχνίδια τώρα που δεν υπάρχει το ρευστό για αναβάθμιση?? :mad:

Κατέβασε κανείς το demo? Τα γραφικά μοίαζουν βγαλμένα από την μηχανή του oblivion ή μου φαίνετε?

Αρχική απάντηση από Lakis! [Σήμερα, στις 10:03]

Κατέβασε κανείς το demo? Τα γραφικά μοίαζουν βγαλμένα από την μηχανή του oblivion ή μου φαίνετε?

Καμια σχεση, προκειται για την μηχανη του chrome, ενος ψιλο αγνωστου fps απο καποιον "μικρο" developer στην Πολωνια, πρεπει να βγηκε μεσα στο 2003 αν θυμαμαι καλα, ειχα παιξει και το demo του συγκεκριμενου παιχνιδιου, δεν μου ειχε φανει κακο αλλα περασε στην αφανεια :(

Οποιος εχει κατεβασει το demo μπορει με την βοηθεια αυτου του guide να φερει το παιχνιδι στα μετρα του συστηματος του

http://www.tweakguides.com/COJ_5.html ελπιζω να μην χρειαστω 2η 1900xt για αποδεκτα fps σε max detail :p

Λιγο που το εχω ψαξει οι κατοιχοι 6800/7800gt θα μπορεσουν να παιξουν ικανοποιητικα σε medium settings αρκει να μην ειναι cpu limited, οι κατοχοι 5χχχ πρεπει παιρνουν τα παπακια λογω μουφτικου dx9 support

Αρχική απάντηση από GruntGR

οι κατοχοι 5χχχ πρεπει παιρνουν τα παπακια λογω μουφτικου dx9 support

That's great news!!

παιδια ειναι αρκετα απαιτητικο παιχνιδι! με το συστημα τις υπογραφης δεν την παλευω με την καμια...νταξει το παιχνιδακι δεν με ενθουσιασε. ειναι πρωτοτυπο μεν αλλα ειναι λιγο χυμα...σου την πεφτουν πεντε πεντε οι αντιπαλοι απο ολες τις μεριες, σε κανουν κοσκινο και εσυ δεν νοιωθεις!!! εγω προσωπικα δεν προκειτε να σχοληθω με το παιχνιδι ξανα...

Πριν απο λιγο το αρχισα, προσπαθησα με το chuck patch να βαλω HDR + AA αλλα τζιφος, εκανα rename το .exe του παιχνιδιου σε oblivion.exe, εβαλα low catalyst A.I απτο ati tray tools και 4x enforced σε D3D αλλα τπτ :( , καλυτερα βασικα γιατι το hdr και το depth of field μου φαινονται gay, ( οσα δεν φτανει η αλεπου .... :p ) , θα δω τωρα πως τρεχει σε 8χ AF 4x AA ολα high sm 2.0 και shadow map size 1024 αντι για 2048, rendering resolution 1024*768 παντα

Το συστημα ειναι :

3800+ venice @ 2.5ghz (34s το 1M στο spi)

corsair xms 4000pt @ 500mhz 3-4-4-8-10-16 2T ( 5.75gb/s στο sandra)

1900xt με το bios της xtx ( 10.5k ποντοι στο 3dmark2005 :o )

μια gay asrock dual sata2

και xfi platinum

φυσικα το παιχνιδι ειναι στους 2 ραπτορες οποτε δεν εχω τοσο μεγαλο παραπονο απτα loading times.

A ρε chrome engine, τοτε δεν σου εφτανε για max detail η geforce 3 τωρα θες 2η 1900xt :p

update: πηγα shadows και foilage detail στο low, τωρα πρεπει να στρωσει η αρχικη σκηνη με τον billy, μεχρι και 19fps εχω δει να βγαζει :cry:

update2: minfps 28 στο δασος :D, επιτελους μπορω να απολαυσω το παιχνιδι, οι σκιες και τα φυτα ακομα και στο low φαινονται οκ, το θεμα ειναι οτι καποιες σκιες ΠΙΞΕΛΙΑΖΟΥΝ, οπως στο BF2, υποθετω αυτο συμβαινει λογω ελλειψης shadow buffer, δεν μαμιεται :p

Τελικα τα πηγα ολα στο high και απλα εβαλα sm 2.0 και shadow map size 1024, τελειωσα στο hard το επεισοδιο του billy και το επεισοδιο του ray, minfps = 20 στην αρχη του δασους κατα τα αλλα ητανε πολυ playable και με αρκετα μικρο mouselag :)

Τωρα ανεβαζω screens :D

edit :

http://img226.imageshack.us/img226/4951/coj1py6.jpg

coj2pd7.th.jpg

coj3yo2.th.jpg

coj4ge6.th.jpg

coj5cu5.th.jpg

coj6yb8.th.jpg

coj7kt9.th.jpg

coj8ag6.th.jpg

coj9fe3.th.jpg

coj10eb6.th.jpg

update : shadows = medium shadow map size = 2048 > shadows = high shadow map size = 1024, η σκια πανω στο χερι που κραταει την καραμπινα πιξελιαζει λιγοτερο και χτυπαω κατι 70αρες σε καποια σημεια :D ακομα και τα fps στο δασος αυξηθηκαν

Φιλική συμβουλή:

Ανέβασε λίγο το Brightness και μην ασχολείσαι με μέτρια παιχνίδια. :p

:whistling

mm2006081019072173bf4.th.jpg

Λιγα τα λογια σου για το παιχνιδακι μου γιατι αυτη η πολη δεν μας χωραει και τους 2 :p

Η εικονα μου φαινεται φυσικη,μονο σε fps που παιζω multiplayer ανεβαζω το brigthness για ευνοητους λογους, οπως και ναχει το απογευμα αλλαζω monitor χαρη στο παλικαρι τον gdp77 :T: Οποτε οι επομενες screenshot που θα χρειαστει να τραβηξω θα φαινονται πιο sharp :)

Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 02:28]

οπως και ναχει το απογευμα αλλαζω monitor χαρη στο παλικαρι τον gdp77 :T: Οποτε οι επομενες screenshot που θα χρειαστει να τραβηξω θα φαινονται πιο sharp :)

Να υποθέσω την Εizo Τ766;

Με γειες! :)

• 1 month later...

σήμερα δοκίμασα το παιχνιδι.... πολύ ωραίο αν και δυστυχώς η γρια μου (5900) δεν τραβάει :( ... 1024 και όλα low και ζορίζεται.... θα δοκιμάσω και με το tweakguides μπας και ξεζουμίσω κανα fps

Παντως ειναι φοβερα ενοχλητικη η τελευταια σκηνη,οπου δεν επιτρεπει το save ,επομενως πρεπει να βλεπεις παλι τα video απο την αρχη:mad: :mad:

Ειμαι στην αρχη εκει που βγαινεις απο την πολυ οταν σε κυνηγανε και πας σε εναν τρελο για σφαιρες. Μετα οταν την κοπανας φτανεις σε μια χαραδρα εκει εχει ενα δεντρο απο πρεπει να κρεμαστις με το λασσο. Οταν κρεμιεμαι για για να πηδηξω απεναντι δεν μπορω να φτασω με τιποτα. Ξερει κανεις τι γινεται?

Παιρνας απεναντι.Κρεμασου μετα πατω το πισω μετα το μπροστα ετσι ωστε να αιωρηθεις με αρκετη ταχυτητα και την καταλληλη στιγμη πατα το space για να περασεις.Απλα ισως να θελει να ριξεις το μαστιγιο λιγο πιο αριστερα η λιγο πιο δεξια απο εκει που πιανεται.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.